BUSINESS COACHART

   ART OF THE BALANCED LIFE

   CoachArt* workshop Interaktiv Élménytár.
   Államilag elismert 1 vagy több napos program cégek számára.
   Motiváció, Inspiráció, Kommunikáció, Csapatépítés, Lojalitás, Kompetencia készségek fejlesztése.
   Carla Galli, motivációs író és Life & Bussines Coach, csapatával közösen kidolgozott egy speciális módszert a CoachArt-ot.
   A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, egy komplex életvezetési projekt, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, a kreatív ÉN felszínre kerülésével minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható bármilyen testi, lelki, szellemi probléma.
   A CoachArt* program a festészetet hívta segítségül, a mélyen benned szunnyadó kreatív Én felszínre kerüléséhez. A program hatása életed minden területére kihat.

   carla_galli_akademia

   MI IS VALÓJÁBAN A CoachArt?

   coachart

   A stúdió-műhelyekben csoportos coaching és az élményfestészet hatékony eszköz a Motiváció a Lojalitás és a Kompetencia készségek fejlesztésében.
   A CoachArt* workshop az a hely, ahol inspiratív, fiatalos társaságban fejlődhetsz. Játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, és erősíti a csoportkohéziót. A foglalkozások során verbális életvezetési program mellett, elkezdünk festeni, mindenki a maga szintjén. Célunk, hogy olyan közeget teremtsünk, ahol a professzionális lelki feltöltődést, megtisztulást egy kreatív élményfestéssel ötvözzük, melynek eredményeként egy saját készítésű festménnyel leszel gazdagabb, mely az akkori lelkiállapotod lenyomata.

   A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban.
   Felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt képességeink, hogy megismerjük a kreativitás és hatékonyság növelésének eszközeit, elsajátítsunk különböző technikákat, melyek alkalmazása elősegíti az eredményes napi munkavégzést. Elmélet és gyakorlat egyaránt, hogy ne csak a MIÉRT-eket ismerd, hanem a HOGYAN-okat is tudd!
   Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak, és tudat alatt munkálkodnak, anélkül, hogy azzal tisztában lennénk.

   A módszertan részeként segítségül hívtunk egy képzett művészt, akivel közösen vezetjük a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

   A foglalkozások során megismered a saját életedet működtető erőket. Képes leszel elengedni, amire nincs szükséged. Egyszerűen megtanulod, hogyan lehetsz jelen testben és lélekben egyaránt, így sokkal hatékonyabban és kiegyensúlyozottabban végzed el a feladataidat. 

   A kreatív tudatosság fejlesztésének eredményeként megtapasztalod, milyen a teremtő kreatív energia. Megváltoznak emberi munkahelyi kapcsolataid, családi viszonyaid. Megtanulsz problémamentesen, sikeresen és szabadon gondolkodni.

   Ez a szituációs gyakorlatokon alapuló foglalkozás-sorozat kulcsként szolgál céged vagy cégen belüli részleged sikeres működésének eléréséhez.

   A workshop végére lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű 30×40 cm-es vászonra festett akril festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.
   Minden foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos és Teremtő Kreatív Én állapota.
   A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat. A festészeti részt Gebler Kitti vezeti.

   Ajánlatkérés üzleti CoachArt Workshopra!

   csoportos_coaching (2)

   Miért válaszd a Carla Galli Akadémia üzleti CoachArt workshopját?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   A programot vezeti:
   CARLA GALLI, a CoachArt módszer kifejlesztője, Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach, 25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
   és
   GEBLER KITTI designer, blogger, festő.

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!