EXKLUZÍV COACHART

  A lélek alkímiája

   CoachArt mottója:  „Minden ember művész.”

    “Kreatív Én-ébresztő program” Carla Galliva

   Az alkotásnak, mint az önkifejezés kreatív formájának, nem csak az egészségmegőrzésben van lényeges szerepe, hanem az egészséges személyiség megismerésében is. Ezért a CoachArt műhelyek egyben a „lelki alkímia” színtere is, mivel a kreativ kifejezésen  túl a személyiség mélyebb megismerését is szolgálják.

   Carla Galli, motivációs író és Life & Bussines Coach, csapatával közösen kidolgozott egy speciális módszert a CoachArt-ot.

   A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

    

   carla_galli_akademia

   A CoachArt program mindannyiunkban ott lévő, teremtő, alkotó képességre épül. Nagyon sokan nem tudják, hogy ez a bennünk lévő alkotóerő velünk született, és megjelenésre, megnyilvánulásra törekszik. Keresi a szépséget, amely harmóniával tölt el bennünket.

   A módszer a természet rendjére hangolva segíti elő az érzelmi és akarati élet, a megérző és beleélő készség, valamint a tudat felismerő képességének a fejlesztését.

   MI IS VALÓJÁBAN A CoachArt?

   Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak, és tudat alatt munkálkodnak, anélkül, hogy azzal tisztában lennénk. A foglalkozások alapja a Kreatív, Tudatos Én fejlesztése a képzőművészet segítségével. Hatása az élet bármely területére kihat, legyen az az önbizalom, önértékelés, párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, általános közérzet problémamegoldási készség, konfliktuskezelés, burn-out (kiégés), gyász és elengedés.
   Carla mindig is újító volt. Merész, egyedi gondolatai, mely a kínai iskolában szerzett keleti filozófia és a nyugati kultúra ötvözéseként sikerre vitték munkájában, arra ösztönözte, hogy kidolgozzon egy speciális módszert, amellyel hatékonyan segít orvosolni ezeket a problémákat.
   Létrehozta a CoachArt-ot, azaz a  KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY-t, ahol a résztvevők a coaching folyamat során megismerkednek a festészet autonóm világával.

   Segítségével újra megtapasztalják az alkotás rég elveszett, elfeledett felszabadító erejét. A módszertan részeként segítségül hívott egy képzett festőművészt, akivel közösen vezetik a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

   Dobd le a védelmező maszkodat!  Kezdj festeni!

   Minden ember egyéniségétől, neveltetésétől, életkörülményeitől függően közelebbi vagy távolabbi ismeretséget köt a félelemmel, amely érzelem mindig fellép, amikor testi vagy lelki komfortérzetünket veszély fenyegeti. Ezt a komfortzónát, amely tulajdonképpen egy védelmező burok, mindenki létrehozza, kialakítja önmagának. Ez egy jelmez, amibe az ember belebújik, vagy egy maszk, ami mögé elrejtőzik, és nem is nagyon meri levenni.

   Jelmezünk, maszkunk másik fontos funkciója, hogy viselője ennek segítségével tudjon dolgokat megszerezni, célokat elérni, szeretetet és figyelmet kicsikarni. Ha gyermekkorban nem kapjuk meg a kellő szeretetet, odafigyelést, mindenféle játszmákba kezdünk. Nos, az ilyen játszmák, csaták, küzdelmek elrejtésére szolgál a maszk, amely a mi védelmezőnk. Ez egy darabig segíthet, de később sajnos elveszünk a játszmában, és már mi magunk sem látjuk, hogy kik is vagyunk valójában.

   coachart

   A módszertan részeként segítségül hívtunk egy képzett művészt, akivel közösen vezetjük a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

   “Emlékszel még az álmaidra?
   Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel?

   Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész?

   És most nézz körül a jelenben!

   Megvalósultak álmaid?
   Jó helyen vagy, jól érzed magad?

   Ahhoz, hogy álmaidat megtaláld, nem kell mást tenned, mint megfigyelni érzéseidet, és hagyni hadd szárnyaljanak minél magasabbra.

   Szakíts időt a gondolataidra, az érzéseidre!

   Vizsgáld meg a hozzáállásodat, hogy mennyiben segíti a fejlődésedet! Igyekezz minél elevenebben átérezni, átélni és hatékonyan végiggondolni, hogy mit miért szeretnél létrehozni!”

   Kinek javasoljuk?
   A program kifejezetten ajánlott az
   – ÖNFEJLESZTÉS,
   – ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS,
   – KONFLIKTUSKEZELÉS,
   – CSAPATÉPÍTÉS esetében.

   A workshopon a festészetben is és mentális téren is az alapoktól indulunk, majd eljutunk a Tudatos és Teremtő Kreatív Én magasabb szintjeire.
   Fejlesztjük az önismeretet, az önbizalmat és a tudatos jelenlétet, mely az élet minden területére kihat, az önérvényesítéstől kezdve, a társas kapcsolatokon át, tágítja egzisztenciális határainkat.

   A workshop végére lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű 30×40 cm-es vászonra festett akril festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.
   Minden foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos és Teremtő Kreatív Én állapota.
   A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat. A festészeti részt egy meghívott festőművész vezeti.

   Jelentkezz most és
   tudatunk a következő CoachArt műhely részleteiről!

   csoportos_coaching (2)

   Miért válaszd a Carla Galli Akadémia CoachArt képzését?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   A programot vezeti:
   CARLA GALLI, a CoachArt módszer kifejlesztője, Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach, 25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
   és
   GEBLER KITTI designer, blogger, festő.

   További képzéseink: integrált család- és rendszerdinamika moderátor képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú integrált képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Megnézem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!