EXKLUZÍV COACHART

  A lélek alkímiája

   CoachArt mottója:  „Minden ember művész.”

    “Kreatív Én-ébresztő program” Carla Galliva

   Az alkotásnak, mint az önkifejezés kreatív formájának, nem csak az egészségmegőrzésben van lényeges szerepe, hanem az egészséges személyiség megismerésében is. Ezért a CoachArt műhelyek egyben a „lelki alkímia” színtere is, mivel a kreativ kifejezésen  túl a személyiség mélyebb megismerését is szolgálják.

   Carla Galli, motivációs író és Life & Bussines Coach, csapatával közösen kidolgozott egy speciális módszert a CoachArt-ot.

   A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

    

   carla_galli_akademia

   A CoachArt program mindannyiunkban ott lévő, teremtő, alkotó képességre épül. Nagyon sokan nem tudják, hogy ez a bennünk lévő alkotóerő velünk született, és megjelenésre, megnyilvánulásra törekszik. Keresi a szépséget, amely harmóniával tölt el bennünket.

   A módszer a természet rendjére hangolva segíti elő az érzelmi és akarati élet, a megérző és beleélő készség, valamint a tudat felismerő képességének a fejlesztését.

   MI IS VALÓJÁBAN A CoachArt?

   Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak, és tudat alatt munkálkodnak, anélkül, hogy azzal tisztában lennénk. A foglalkozások alapja a Kreatív, Tudatos Én fejlesztése a képzőművészet segítségével.

   Hatása az élet bármely területére kihat, legyen az az önbizalom, önértékelés, kapcsolatok,  általános közérzet, problémamegoldási készség, konfliktuskezelés, burn-out 

   Carla mindig is újító volt. Merész, egyedi gondolatai, mely a kínai iskolában szerzett keleti filozófia és a nyugati kultúra ötvözéseként sikerre vitték munkájában, arra ösztönözte, hogy kidolgozzon egy speciális módszert, amellyel hatékonyan segít orvosolni ezeket a problémákat.
   Létrehozta a CoachArt-ot, azaz a  KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY-t, ahol a résztvevők a coaching folyamat során megismerkednek a festészet autonóm világával.

   Jelmezünk, maszkunk másik fontos funkciója, hogy viselője ennek segítségével tudjon dolgokat megszerezni, célokat elérni, szeretetet és figyelmet kicsikarni. Ha gyermekkorban nem kapjuk meg a kellő szeretetet, odafigyelést, mindenféle játszmákba kezdünk. Nos, az ilyen játszmák, csaták, küzdelmek elrejtésére szolgál a maszk, amely a mi védelmezőnk. Ez egy darabig segíthet, de később sajnos elveszünk a játszmában, és már mi magunk sem látjuk, hogy kik is vagyunk valójában.

   coachart

   A módszertan részeként segítségül hívtunk egy képzett művészt, akivel közösen vezetjük a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

   A workshopon a festészetben is és mentális téren is az alapoktól indulunk, majd eljutunk a Kreatív Én magasabb szintjeire.
   Fejlesztjük az önismeretet, az önbizalmat és a tudatos jelenlétet, mely az élet minden területére kihat, az önérvényesítéstől kezdve, a társas kapcsolatokon át, tágítja egzisztenciális határainkat.

   Kinek javasoljuk?

   A program kifejezetten ajánlott az

   – ÖNFEJLESZTÉS,
   – ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS,
   – KONFLIKTUSKEZELÉS,
   – CSAPATÉPÍTÉS esetében.

   A workshop végére lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű 30×40 cm-es vászonra festett akril festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.
   Minden foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos és Teremtő Kreatív Én állapota.
   A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat. A festészeti részt egy meghívott festőművész vezeti.

   Jelentkezz most és
   tudatunk a következő CoachArt műhely részleteiről!

   csoportos_coaching (2)

   Miért válaszd a Carla Galli Akadémia CoachArt képzését?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   A programot vezeti:
   CARLA GALLI, a CoachArt módszer kifejlesztője, Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach, 25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
   és

   További képzéseink: integrált család- és rendszerdinamika moderátor képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú integrált képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Megnézem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!
   Translate »