Én mint egy intézmény vezetője felkértem Carla Gallit,hogy jöjjön el hozzánk, kicsit rántsa össze a csapatot,segítsen nekünk az ő módszereivel. Fantasztikus volt az egész! Remekül sikerült! Köszönöm, köszönjük!!!

Mindenkit kibillentett a megszokott zónájából, azaz kicsit kizökkentett a mindennapjaiból, a szokásaiból, a kényelmes és biztonságos életéből, és nehezebb helyzetekbe hozott bennünket, hogy megismerjük  a rizikó, és a pánik zónáinkat. Nagyon fontos,  hogy tudatában legyünk önmagunk zónáinak határaival, ugyanis ez mindenkinél máshol van, és hogy tudjuk ezeket kezelni, tudjunk fejlődni.
A hétköznapokkal ellentétben egy ilyen tréningen már nem tudod se magadat, se másokat becsapni, mert ki fog jönni ami benned van! A cél valójában ez, és hogy aztán ezt hogyan kezeli akár az egyén, vagy akár egy egész csapat!
Csodálatosan bemutatásra került, hogy az egyén bízik-e a csapatban,bízik-e önmagában. Nagyon élesen megmutatkozott hogy kinek mi az erőssége. Pl az, hogy meg tudunk-e  bízni a kollegáinkban, vagy  hogy  tudunk -e felelősséget vállalni másokért. És ennyire éles helyzetben mindenkiből kijött a viszonya önmagához, a csapathoz, a bizalomhoz, a felelősséghez stb ..

Galina nagyon profin prezentálta rajtunk, hogy mekkora optimizmus és hit van saját magunkban. Ezt  a feladatokon belül folyamatosan nyomon tudtuk követni, és szinte mi  magunk sem hittünk a szemünknek, hogy hogyan alakul át,  a feladat elején még egy általunk teljesen elképzelhetetlen dolog, amit ha az elején hallunk nem hisszük el hogy mégis létrejöhet, hogy megvalósulhat, de a szemünk láttára kibontakozott! Mindeközben olyan kreativitás és együttműködés, és közös ötletelés áramlott, amelyet öröm volt látni!

Rendszerállítással mesterien illusztrálta  azt hogy figyelmünk mennyire tud együttműködni, egy csapat vezetői mennyire tudják irányítani a társaságot, a többiek miként tudnak együttműködni, alkalmazkodni, és hogyan érjünk el közösen sikereket, mi kell hozzá…
Bemutatásra került a pontos, és gyors kommunikáció fontossága is!!!! És hogy ez hogyan kapcsolódik a bizalomhoz, a hithez, és az egész csapat együttműködéséhez, sikeréhez és hangulatához!

Azt hiszem nagy szükségünk volt erre a hétvégére. Én magam személyesen is sok erőt merítettem belőle. Csodás volt a feltöltődés, és minden más!
Egy teljes napon keresztül volt szerencsénk látni  Galinának a magas szintű szakmai segítséggel, lankadatlan odafigyeléssel és segítő támogatással teli munkáját, energiáját. Nagyon sokat tanultunk! Hálásak vagyunk neki mindannyian.
Megszerettük őt, mert tőle mindent meg lehet tanulni, ami jónak,értéknek számít. Végtelen alázatot, tiszteletet, kitartást, hogy “átmegy” az emberekhez, amit csinál, amit tesz mindenkiért.!!
A legmaradandóbb érzés, amelyet hazáig vittünk magunkkal, mégis az volt, hogy  Carla mennyire jól érzi magát a bőrében: boldog, tiszta, kiegyensúlyozott és dől belőle a magas érzelmi és értelmi intelligenciája egyaránt , amelyet őszinte szeretettel tálal.

Felfestette a hatalmas szívét a terem plafonjára, és ez a lehető legtiszteletreméltóbb dolog a világon, Akaratlanul is irányt mutatva nekünk, követendő példaként minden jó ember számára.

Nos, ez lenne az én észrevételem.

2014.03.15.

Generali Providencia

Kiss Józsefné

Drága Carla!

Minden túlzás nélkül tudom neked, tiszta szívből “mondani”, hogy fantasztikus dolgot teremtettél a Mesterkód kurzussal!
Eddig is azt tapasztaltam, hogy a veled való munka során, folyamatosan fejlődöm, és minden egyes találkozással több leszek, de ez a két nap csodálatos és felszabadító volt. Sőőőőt! Nagyon sok élményt, pozitív érzést kaptam tőled!
Köszönöm a felismeréseket, a kódokat, az empátiádat, a munkádat, a kedves szerető lényedet, mindezek hozzásegítettek ahhoz, hogy meg tudjam valósítani a céljaimat úgy, hogy a célhoz vezető úton is boldog legyek, és minden lépésemet meg tudjam élni!
Tudod mi a jó ebben, hogy még most jön a java a dolgoknak, bátran és örömmel várom-figyelem a fejleményeket:), mert “mindíg változik valami körülöttem” (ahogyan te tanítottad)! Nagyon hálás vagyok neked ezért! Köszönöm, köszönöm, köszönöm ………!
Folyt. köv……

Szász Ildikó-cégvezető
Royal Borház Európa Kft.

Kedves Galina!
Írjuk a betűket, egymás mellé tesszük őket, szavakat formálunk, mondatokat mondunk, írunk.
Néha csendben, néha hangosan. Nem vagyunk egyformák, ahogy a betűk sem!
Van aki párban él, mint a ’CS’ vagy a ’ZS’ betűk, van aki egyedül, mint a ’K’ betű. Néha elhagyják egymást, párt cserélnek, ahogy mi emberek is tesszük ezt. Mondom, néha! Néha és nem mindenki. Van, hogy jól érezzük magunkat egy-egy helyen, van hogy tűrünk és van amikor „belehalunk”. Az egyik ember ebbe, a másik abba.
És akkor jössz, jöttél TE!
Szemérmetlenül összeolvastad a betűimet, elolvastad a könyvem! De nem írtad át! Csak kiolvastad! Persze, hiszen én kértelek!
Tudsz minden betűről mindent. Nem tudok új szót vagy mondatot mutatni már Neked. Látod és érted a lényeget! Megmutattál pár fontos momentumot a lapjaimban, megjelölted melyik oldalt olvassam gyakrabban és melyiket soha. Rámfigyeltél egy kicsit. Aztán eltelt egy kis idő, és mi történt?
Egyik reggel elővettem a könyvet. Rendezettek voltak a sorok, a betűk és az oldalak. Egy új mesekönyvet fogtam és életre keltek a szereplőim. Egy álmomat váltottad valóra, bár tudtam, hogy ez így, még nem tökéletes. Ekkor megkértelek, hogy fuss át még egy Életet, tedd rendbe azt is, mert így lenne kerek a történet.
És Te megtetted!
Köszönöm! Köszönjük!
Egy K és egy A betű

Tenisz magazin

Carla Galli különleges képessége az, hogy azonnal észreveszi az ember belső értékeit, és azokat magasabb szintre emeli. Tréningjének segítségével az eladóink jobban kezelik a konfliktushelyzeteket, hatékonyabban dolgoznak, és türelmesebbek lettek a vevőkkel. Munkájának eredményeként elégedettebb vevőkörrel rendelkezünk, vevőink szeretnek hozzánk bejárni, mert úgy érzik, hogy valami különleges bánásmódban részesülnek, mely a mi „észrevétlen változásunknak” köszönhető.

Ocsovai Ákosné – tulajdonos, ügyvezető igazgató
Demko Féder Kft

A szervezetállítás során úgy éreztem, mintha a vasmacskák, amelyek eddig gátolták az irányításomra bízott hajó siklását, hirtelen szétpattantak volna, és a vitorlák végre szabadon hasítanák a vizet.

Karkesz István – Életvonal igazgatóság vezető
Generali Providencia

Köszönet nyilvánítás Carla Galli részére!

Számomra fontos, hogy a közös munkát írásban is megköszönjem NEKED.
Ennek oka, hogy a támogatásoddal az eddig problémát és nehézséget okozó feladatok, helyzetek és emberek megváltoztak. Ők is megváltoztak, mert az én hozzáállásom is megváltozott.
Úgy gondolom, hogy a világot megváltoztatni nem akarom, de azok akikkel találkoztam és ezután találkozni fogok képesek rá és meg is teszik.
Teszik azt, amit én is „teszem a DOLGOM”. Legyek bárhol és bármikor a dolgom nem lesz más, mint csinálni, amit szeretnék és tudni mindazt, amit:
• Kaptam a szüleimtől és a családomtól.
• Rám ragadt az iskolákban.
• Ellestem a munkatársaimtól.
• Megtapasztaltam az emberektől.
• Értesültem a nyomtatott és elektronikus médiákból.
• Megtanultam a vezetőimtől.

Köszönöm azt, hogy erre is rávilágított az a sok-sok beszélgetés, amelyre lehetőségem nyílt veled. Biztos vagyok abban, hogy a sors az élet vagy mi leszünk olyan helyzetben, hogy személyesen is megköszönjem a segítségedet

Német László - üzletfejlesztési vezető
Energizer Magyarország Kft.

A Danubius Rádió Fórum című, esti beszélgetős műsorában állandó vendégem volt Carla Galli. Egy ország hangolt ránk ilyenkor, szinte tapintani lehetett a feszült figyelmet.

A hallgatók legféltettebb titkaikat tárták fel, megoldást várva sorskérdéseikre, döntéshelyzeteikre.
Minden műsor élmény volt Carlaval.

Murányi Mariann – müsorvezető
Danubius Rádió

Kedves Carla!

Köszönöm azt, amit a családállításon adtál nekem, mindannyiónknak. Mielőtt találkoztunk, azt éreztem, hogy nincs rendben valami az életemben. Különösebb panaszra nem volt okom, hiszen egészséges vagyok, van otthonom, van mit ennem, van szerető családom. De valami miatt mégsem voltam boldog, nem haladt úgy az életem, a karrierem ahogy azt szerettem volna. Tulajdonképpen egy helyben toporogtam. Köszönöm, hogy segítettél meglátni azt ami az akadályokat elémgördíti. A családállítás óta “furcsa” dolgok történnek velem. Elkezdtem könnyedén, magamtól rendet rakni az életemben. Tele vagyok energiával, boldogsággal és hálával. Van még min dolgozni, de úgy érzem, hogy jó irányba tartok.
Kívánom, hogy minél több embernek tudj segíteni, hogy ezáltal, több boldog, kiegyensújozott ember legyen a világon.

Köszönettel és nagyon nagy hálával:

Végh Csaba – Supervisor
Forever Living Products

Ezt nem lehet elolvasni. Ezt nem lehet egy könyvvel vagy egy oktatófilmmel pótolni. Kell az a szuggesztió amit egy erős személyiség ad át egy másik embernek. Enélkül ez nem működik….Azért ez egy általános erősítő, összefüggéseket mélyen föltáró módszer és technika, én azt hiszem, hogy ez mindenkinek nagyon-nagyon is hasznos….Teljesen egyetértek Carla Gallival és őszintén hiszem hogy az ő tudása és képessége átkerülhet a vállalatokhoz, vállalkozókhoz vagy az emberekhez, annak érdekében, hogy ez még nagyobb lehetőségeket nyisson meg valamennyiünk előtt.

Bihall Tamás elnökhelyettes
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Kedves Carla!

Nagyon hálás vagyok neked az odaadó, szeretettel teljes gondoskodó munkádért. Az elmúlt 2 hónap alatt befektetett energia, sok-sok pozitív változást hozott cégünknek a Royal Borháznak és mindenkinek, aki a csapatban van! A tavalyi év nehéz volt, fájdalmas és gyötrelmekkel volt tele, úgy éreztük (társam és én) hogy fogy a hitünk az erőnk, nem tudtuk, hogy hogyan tovább! Nagy elkeseredésükben már külsős segítség után kutattunk és rád találtunk! Hiszem, hogy véletlenek nincsenek! Áldom azt a napot, amikor először találkoztunk! Amint elkezdtük a közös munkát számomra is meglepő pozitív, statisztikáink által mérhető eredmények jöttek rövid idő alatt! Én egy nyitott ember vagyok, és folyamatosan keresem az új lehetőségeket, de az a szakmai és emberi tudás, amivel te rendelkezel teljesen lenyűgözött eddig nem, találkoztam ilyen egyszerű és hatásos “módszerrel” (azért zárójelen, mert ez többet jelent nekem, mint egy módszer) és hozzá még a gyakorlat is azt mutatta, hogy jó az az irány, amit elkezdtünk! Nem tudom eléggé kifejezni a hálámat! Azóta is folyamatos fejlődésben vagyunk nagyon szép jövőképpel a szívünkben, kreatív, kiegyensúlyozott munkatársakkal, egyre több elégedett vevővel, hangulatos játékos munkanapokkal! Találkozásunk óta alkotó munka zajlik itt nálunk és nagyon találónak érzem, amit egyik alkalommal mondtál, hogy Royal “Játszóház” lettünk:)! Megmutattad nekünk, hogy hogyan lehet szeretettel megszólítani embereket, hogyan élhetjük meg a hálát és hogyan fejezhetjük ki ezt helyesen, hogyan adhatunk jó érzéseket a jó borok mellé, és ami még nagyon fontos felismerés volt, hogy a céljaink eléréséhez az odavezető út az ami a fontos és ha az boldogsággal van tele akkor az a cél előre viszi az életünket! Nem tudok ezért mást adni, mint tiszta szívből jövő Köszönetet és hálát!

Szász Ildikó – cégvezető
Royal Borház Európa Kft.

Cégünk, a McCann Erickson Budapest Nemzetközi Reklámügynökség 2008. nyarán került kapcsolatba Carla Galli coach-trénerrel.

Egy szervezetfejlesztési projekt részeként két alkalommal vezetői tréninget tartott cégünk menedzsmentje számára, és ezzel párhuzamosan 6 hónapon keresztül coaching formájában támogatta, fejlesztette kulcspozícióban lévő munkatársainkat.

Együttműködésünk során célunk a szervezetet irányító fizikai, érzelmi és szellemi szálak felismerése volt, amelyeket Carla segítségével sajátos technikákon keresztül közelítettünk meg: a Hellinger-féle szervezet-állítással (a rejtett energiák feltárására); szupervízióval (a szellemi képesség töltéséhez); stressz-oldó technikákkal, NLP technikákkal; érzelmi intelligenciát fejlesztő meditációs technikákkal és a Myers-Briggs személység teszt használatával.

Carla szakmai profizmusának és empatikus-energetizáló személyiségének köszönhetően sok nehéz témán sikerrel dolgoztunk: például saját és cégszintű értékrendünkön, belső erőforrásaink felismerésén és fejlesztésén, családi és munkatársi viszonyaink mélyebb megértésén. Ezekre a témákra fókuszálva számos belső gátló tényezőt tártunk fel, majd a felszínre kerülő nehézségeket és konfliktusokat Carla segítségével kezeltük is. Eközben érezhetően fejlődtünk mind önmagunk, mind társaink elfogadásában.

A közös munka sok kézzel fogható eredményhez, üzleti és egyéni sikerhez vezetett, amiért nagyon sok köszönettel tartozunk Carlának. Segítségével egy újfajta gondolkodásmódot, szemléletet sajátítottunk el, amely fontos alapköve a cég és a cégnél dolgozó munkatársak további sikereinek.

Záprel Zsolt – ügyvezető
McCann Erickson Budapest