• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Kompetencia fejlesztő workshop (Csoportos Coaching )

Hatékonyságot fejlesztő akkreditált képzés, melynek célcsoportja: felsővezetők, középvezetők, szervezetfejlesztők, vezető beosztású alkalmazottak, pedagógusok, HR vezetők, pszichológusok, projektmenedzserek, azaz minden olyan segítő szakember, aki szeretné önmagát fejleszteni és saját beosztottjain segíteni.

Államilag elismert akkreditált képzés.
Engedélyszám: E001585/2017/D001

coach, coaching, balanced life

A hatékonyság, kompetencia és készségfejlesztő foglalkozások alkalmával a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A képzésben nagy szerepet kap, hogy megismerjük a kreativitás és hatékonyság növelésének eszközeit, elsajátítsunk különböző technikákat, melyek alkalmazása elősegíti az eredményes napi munkavégzést. A módszer érthető és gyakorlatias felismerésekbe sűríti mindazt az alapvető emberi tudást, ami szükséges saját működésünk (érzéseink, félelmeink, vágyaink, valamint lelkünk, elménk,  szellemünk és döntéseink) megértéséhez. Azon kívül konkrét megoldásokat is ad, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük magunkban azokat a képességeket, amelyek hatékonyabbá és teljesebbé tehetik életünket! Elmélet és gyakorlat egyaránt, hogy ne csak a MIÉRT-eket ismerd, hanem a HOGYAN-okat is tudd!
Műhely során érintett modulok: 
A bizalom, az emberi  értékrendek, együttműködés, a hatékonyság, a motiváció, az önismeret, a jövőkép-építése, kreatív ötletek, családi gyökerekből hozott erőforrások felismerése, alkalmazása. Konfliktuskezelés, stresszkezelés, önismeret.
Ez a szituációs gyakorlatokon alapuló foglalkozás-sorozat kulcsként szolgál céged vagy cégen belüli részleged sikeres működésének eléréséhez.

A tréning módszertani folyamata:
Tárjuk fel a résztvevők egyéni adottságait, szűrjük le erényeiket és fejlesztendő területeiket.
Egymás példáiból, szituációkra építve megtaláljuk a helyes vezetői eszközöket, módszereket.
Határozzuk meg közösen az elérendő célokat, fogadtassuk el azt és tudatosítsuk az együttműködésen alapuló cselekvés fontosságát egyéni szinteken!
A 8 hetes műhely az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál. Játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, és erősíti a csoportkohéziót.
Milyen változásra számíthatsz ?
A foglalkozások során megismered a saját életedet működtető erőket. Képes leszel elengedni, amire nincs szükséged. Megtanulod, hogyan kell tudatosan irányítani érzelmeidet, pozitívan gondolkodni, elszakadni a múlttól és a jövőbeli nem létező félelmeidtől.
Egyszerűen megtanulod, hogyan lehetsz jelen testben és lélekben egyaránt, így sokkal hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz.
A kreatív tudatosság fejlesztésének eredményeként megtapasztalod, milyen a teremtő kreatív energia.
Megváltoznak emberi munkahelyi kapcsolataid, családi viszonyaid.  Megtanulsz problémamentesen, sikeresen és szabadon gondolkodni.

A Csoportos coaching programunk egy olyan kommunikációs rendszer, melynek a módszerei és a technikái egyedülálló szintézist képviselnek.
A rendszer összetevői nem újak. Évszázadok óta ismerik, és újra felismerik az emberek. Ha ezeket a technikákat és a módszereket beépítjük a mindennapi életünkbe boldogabban, magabiztosabban, gazdagabban és sikeresebben járunk az utunkon. Elégedettebbek leszünk önmagunkkal. A rendszer alkalmazása segíti felszínre azokat a rejtett képességeket, melyek ott nyugszanak bennünk mélyen, kihasználatlanul. Ez által az életünket siker pályára emeljük át, ahol nagyszerű eredmények várnak ránk.

A csoportos műhely kiemelten fókuszál a személyes hatékonyság növelésére. Ebben a megközelítésben módszertanunk a komplex embert tekinti a legfontosabb erőforrásnak, akinek munkaszerepei mellett helyt kell állnia egyéni életében és családjában is. Saját sorsa, élettörténete, neme, életkora, egészségi állapota van, fejlődni és kiteljesedni vágyik. Akkor lesz képes hosszú távon is sikeresen betölteni munkaszerepeit, ha a személyes hátterének menedzselését hatékonyan végzi el.

A csoportos coaching részvételi díj: 250 000 Forint (bruttó)/nap

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?
Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.