EGYÉNI TANÁCSADÁS

   EGYÉNI ŐSZINTE PERCEK CARLA GALLIVAL
   AVAGY
   A MINIATŰR FIGURÁK STRATÉGIÁJA

   COVID-19 alatt válságba kerültél? A stressz jelen van az életedben? Családon belül feszültségek keletkeztek? Keresed a megoldást a lelki békédre?

   Minden probléma mögött van egy történet, ami rólad szól.
   Ismerd fel, és oldd meg az Életed.

   Gyere, foglalj helyet a fehér fotelemben!
   Átbeszéljük, ami van, és megtaláljuk a megoldást!
   Ehhez az üléshez miniatűr figuráimat, illetve kis bábuimat használom.

   “Nos, mielőtt meghökkennének azon, hogy felnőtt emberek egy asztalnál ülve bábukkal “játszanak”, elárulom, mindez egy segítő folyamat része. Carla Galli a családfelállítás egy különleges módszerét alkalmazza” ( Nők-lapja cafe).

   Általában mindnyájan tudjuk, hogy a leggyakrabban saját magunkat akadályozunk a boldog, egészséges  és sikeres életben. Sajnos kevés ember igazán tudja megtalálni a problémája okát és ha kell, szembe nézni azzal.
   A térben elhelyezett figurák segítségével több dimenziós képet hozok létre. A meghitt négyszemközti  foglalkozás megnyitja és felszabadítja az egyént a belső kezdődő gátlásaitól, és ezáltal gyorsabban is közelebb kerül a probléma megoldásához. A belsőleg kialakult képeket láthatóvá tehetjük, kivetítjük: kivetítve megfigyelhetjük a dinamikát és változtathatunk azon. Ez által mélyen rejlő dinamikát átláthatóvá tesszük, amely tisztán látást eredményez. Láthatóvá tehetjük a családi rendszerből adódó nem kívánt kötődéseket, felismerhetjük őket, és ezáltal megszüntethetjük a hatását. Ennek következtében feltárhatjuk a megoldás lehetőségeit is elindíthatjuk a változást. Ily módon feltárt akadályok, felismerése felszabadít, és teret adhat a kreatív én működésének.

   EZEKEN AZ ÜLÉSEKEN SZERETNÉK EGY ÉRTHETŐ ÉS JÁRHATÓ UTAT MUTATNI.

   carlagalli
   fotel

   A miniatűr figurák stratégiája

   Hogyan zajlik a figurális – bábus állítás:

   Egy nyugodt ellazult állapotban az ügyfél a megadott kérdéses témára a miniatűr figurák segítségével egy általa képzelt jelen állapotot, állít fel.
   A bábuk segítségével különböző rendszerbeli: egészség, karrier, pénzügyi, családi és párkapcsolati kérdéses helyzeteket képesek vagyunk modellezni anélkül, hogy az élő személyeket-képviselőket vonnánk be.
   A módszer alkalmazása során gyakori, hogy perceken, néha másodperceken belül a felállító számára érthető összefüggések kerülnek napvilágra. A figurák mozgatásával új alternatívák gondolatok, megoldások jöhetnek létre. Mindezt addig folytathatjuk, míg egy optimális képet nem kapunk.
   A figurális felállítás segít felismerni, hogyan kapcsolódik össze a külső és belső világunk gondolatokban és érzelmekben, mi módon alakulnak ki láthatatlan kötődések (kapcsolatok), és hogyan lépnek kölcsönhatásba egymással a részek, pozitív vagy negatív módon befolyásolva a rendszer egészét. A térben elrendezett figurák karaktere erős hatással van az ügyfél adott témájára.

   Ezáltal más tudat alatt rejlő témák kerülnek felszínre, melyek bár adhatnak erőt is, de gyengíthetnek is.
   A figurák segítségével az ügyfél kívülről látja saját magát, az életét és a szituációkat, melyek problémát okoznak számára.

   És kívülről látva a dolgokat, sokszor már nem is olyan nagy az a probléma, ahogy az adott pillanatban átélve érezzük.
   A módszer gyors és hatékony ereje már ülés közben megmutatkozik. Az ügyfél felszabadult állapotban, tisztábban, mintha kívülről látja-érzékeli a jelen helyzetet.
   A személyre szabott, egyéni ülés egy lehetőség, hogy rálássunk a családi rendszerből eredő erőkre, kényszerpályákra, mindarra, ami befolyásol, erőt ad vagy korlátozza lehetőségeinket.

   Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz.

   Egy foglalkozás során lehetőség nyílik egyéni történetek vizsgálatára, családi, munkahelyi és más közösségekben megélt élethelyzetek feldolgozására.

    

   Kinek ajánlott ez a program?
   Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
   • nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait
   • szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
   • szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
   • szeretné a saját, családi rendszerét tisztábban látni.

   Nyilatkozat
   Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító és önismeret fejlesztő tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

   Részvételi díj:
   Műhely foglalkozás: 25.000 Ft/óra
   Online foglalkozás:  20.000 Ft/óra

   melyet az online jelentkezést követően megküldött levél alapján a
   10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group Kft.
   bankszámlájára kérjük átutalni.

   Jelentkezz a tanácsadásra akár már ma!

   csoportos_coaching3

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a  képzésekhez?

   Fókuszban a személyiség!

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: egyéni coaching

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!