Személyre szabott, egyéni workshop

   EGYÉNI ÖSZINTE PERCEK CARLA GALLIVAL

   ÖNISMERET – FELISMERÉS – MEGOLDÁS

   Minden probléma mőgőt van egy történet, ami rólad szól. Ismerd fel, és old meg az Életed.

   HISZEK AZ ÖNISMERET ÉLETÜNKET ÁTFORMÁLÓ EREJÉBEN. MAGAM IS MEGTAPASZTALTAM, HOGY NINCS ANNÁL EGÉSZSÉGESEBB DOLOG, MINT ÉLMÉNYEKET SZEREZNI ÖNMAGUNKRÓL, A BELSŐ VILÁGUNKRÓL ÉS MEGFEJTENI AZ ÜZENETEIT.

   Általában mindnyájan tudjük, hogy a boldoguláshoz első sorban az önszeretetre, az önelfogadásra van szüksége. Azt is tudjük, hogy  ha saját magunkat nem tudjük értékelni, a világ sem fog. Azt is tudjük, hogy saját magunkat akadályozunk a boldog, egészséges  és sikeres életben. Sajnos kevés ember igazán tudja megtalálni a problémája okát és ha kell, szembe nézni azzal.

   Volt már olyan érzésed, hogy lassítanak, eltérítenek, sőt visszafordítanak a múlt eseményei? Életünk minden egyes napján különböző helyzeteket, konfliktusokat, szituációkat oldunk meg, néha észre sem vesszük, hogy mennyire automatikusan. Újra és újra megélhetünk olyan helyzeteket, amit egy hozott minta alapján kezelünk. Mindent, amit életünk során csinálunk, azt alapvetően a családunkból hozzuk magunkkal. Szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk meg és vettük át, hogyan is éljük az életünket.

   EZEKEN AZ ÜLÉSEKEN SZERETNÉK EGY ÉRTHETŐ ÉS JÁRHATÓ UTAT MUTATNI.

   carla_galli_akademia

   HOZZÁADOTT ÉRTÉKE 

   Meggyőződésem, hogy először önmagunkkal kell jó viszonyban lennünk ahhoz, hogy olyan életet éljünk, amilyet igazán szeretnénk. Ezen az úton támogatom a hozzám fordulókat.

   A foglalkozás egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevő felismeri azokat a helyzeteket és rendszerbe foglalja őket, amelyek irányítják, befolyásolják életét, szervezetét, karrierjét, a családi és társadalmi kapcsolataikat.

   Egy foglálkozás során lehetőség nyílik egyéni történetek vizsgálatára, családi, munkahelyi és más közösségekben megélt élethelyzetek feldolgozására.
   Hiszen amíg a múltat nem fogadjuk el, addig rágódunk rajta és nem tudunk a jelenben élni. „Ma van a holnap tegnapja” szól a dal, ma kell tennünk önmagunkért, nem tegnap és nem holnap. A jelenben tudunk tenni, a múltban és a jövőben nem.

   A személyre szabott, egyéni ülés egy lehetőség, hogy rálássunk a családi rendszerből eredő erőkre, kényszerpályákra, mindarra, ami befolyásol, erőt ad vagy korlátozza lehetőségeinket.

   Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz.

   Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz, felmenőinkhez, illetve leszármazottjainkhoz kapcsol minket. 

   Az ezzel való szembesülés már önmagában  elősegíti a személyiségünk energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.

    

   Kinek ajánlott ez a workshop?
   Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
   • nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait
   • szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
   • szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
   • szeretné a saját, családi rendszerét tisztábban látni

   Nyilatkozat
   Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító és önismeret fejlesztő tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

   ‘Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.’

   Jelentkezz a tanácsadásra akár már ma!

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   EGYÉNI ÖSZINTE PERCEK CARLA GALLIVAL

   További képzéseink: egyéni coaching

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!