PEDAGÓGIAI HATÉKONYSÁGOT FEJLESZTŐ TOVÁBBKÉPZÉS

   Pedagógiai hatékonyságot fejlesztő program

   25 éves gyakorlati tapasztalatra és nemzetközi alapokon nyugvó módszerekre épülő,  pedagógiai hatékonyságot fejlesztő képzés. Ez a továbbképzés hasznos ismereteket, gyakorlati megtapasztalásokat nyújt a résztvevőknek és hozzájárul a hazai pedagógusképzés fejlesztéséhez, a lélektani szemlélet formálásához. A 60 órás képzés az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál. Játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, és erősíti a csoportkohéziót.

   carla_galli_akademia (6)

   KILÉPNI A KÖRBŐL…

   „Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi, önmaga megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmetes vagy tanulságos. Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legtanulságosabb találkozás. Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint tudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a jóhoz és a rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.”
   /Márai Sándor/

   Modern, rohanó világunkban egyre fontosabbá válik, hogy a gyermekek szellemi és testi nevelését minél hamarabb és minél professzionálisabb módszerekkel kezdjük meg. Az ő jólétük az otthoni, szülői nevelés mellett nagyban függ az óvodától és iskolától, valamint az ott tanító nevelőktől és oktatóktól. Hiszen kizárólag boldog, kiegyensúlyozott és szakmailag felkészült szakemberek tudják biztosítani a jövő nemzedékének boldogulását és boldog életét. Ezért állítottuk össze 25 év szakmai tapasztalatával ezt a képzést. Szeretnénk segítséget nyújtani a szakembereknek abban, hogy rendkívül fontos munkájukban a legmodernebb eszközöket tudják használni. Képet kapnak eddigi munkájuk sikereiről, esetleges kudarcokról és azok okairól és a fejlődés lehetséges lépéseit is átadjuk számukra. Mindezt Carla Galli saját, valamint a család-és rendszerállítás klasszikus módszereinek alkalmazásával.

   Mottóm: „Új arcú”, reflektív pedagógusokra szükség van.
   (Carla Galli)

   Kiknek ajánljuk?
   Ez a képzés rendkívül hasznos az egyetemi, főiskolai pedagógusképzésben résztvevő hallgatók, illetve a még gyakornok pedagógusok számára is. Az itt tárgyalt témakörök a pedagógusképzés széles körben oktatott pszichológiai ismeretanyagát mutatják be, csak más a metódus. Ez a Carla Galli Akadémia által egyedileg kidolgozott módszertan. Bízom benne, hogy ez a továbbképzés hasznos ismereteket, gyakorlati megtapasztalásokat nyújt a résztvevőknek és hozzájárul a hazai pedagógusképzés fejlesztéséhez, a pszichológiai szemlélet formálásához.
   Módszertan:
   A gyerekekről szól, a pozitív gondolkodásról, önbizalomról, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen. Segíti az egyéni személyiség- és képességfejlesztést. Ki ne szeretné, hogy gyermeke egészséges, elégedett és gondtalan életet éljen? Ha megfelelő önbizalommal és világképpel, nyitott lélekkel és vidáman élné meg minden egyes napját? Sokan szeretnénk így élni, és próbáljuk napról napra megadni mindazt, amiről úgy gondoljuk, hogy ehhez szükséges.
   A program célja:
   A hatékonyságfejlesztő tréning célja, hogy a mai gyermekek életvidám, magabiztos, a problémákat megfelelően kezelni és feldolgozni tudó pozitív gondolkodású felnőttekké váljanak. A Carla Galli hatékonyságfejlesztő program a pedagógusaink munkájának, a saját képességeik, a személyiségük, és a hatékonyságuk folyamatos fejlesztésén alapul. Ez által enyhíti a félénkség, kirekesztettség és magányosság érzését, és erősíti az önbizalom, a szeretet, az önzetlenség, a bátorság és a türelem érzését a gyerekekben. Nyitottságra ösztönzik őket, és segít abban, hogy megértsék a különböző élethelyzeteket és feltalálják magukat.
   A képzés alapja a Kreatív Tudatosság és az önismeret. A saját magunkban való búvárkodás egy elköteleződést kell, hogy jelentsen. Önismerettel rendelkezni mindenkinek jó, a pedagógusnak nem csak jó, hanem szükséges is.
   Vak nem vezethet világtalant. Az, akinek önként vállalt feladata segítséget nyújtani mások személyiségének alakításában, nem tévelyeghet a világban fél-kész személyiségként. Az érett személyiség egyik ismérve pedig éppen a biztos önismeret.
   Az önismeret során hozzájutunk rengeteg információhoz magunkról, de fejlődés csak akkor történik, ha ezt az információt belső átalakulás követi. Ehhez ad hatalmas segítséget ez a képzés.

   Érdeklődés a pedagógiai hatékonyságfejlesztő programról
   Töltsd ki űrlapunkat és felvesszük veled mihamarabb a kapcsolatot.

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd Képzésedhez?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!