KÉPZÉSEK

AKKREDITÁLT KÉPZÉSEK

“A kiegyensúlyozott élet művészete”

Engedélyszám: E-001585/2017/D001

Minősített képzés melynek célcsoportja: felső vezető, középvezető szerzetfejlesztő, vezető beosztású, pedagógus, HR vezető, pszichológus, projektmenedzser, azaz minden olyan segítő szakember, akik szeretnék önmagukat fejleszteni és saját beosztottakon segíteni.

“Életvezetési ismeretek”

Engedélyszám: E-001585/2017/D002

Minősített képzés, amely hatékonnyá teszi a felső vezetők, középvezetők, szerzetfejlesztők, pedagógusok, HR vezetők, pszichológusok, projektmenedzserek munkaját, életét, továbbá fejleszti és eredményessé teszi csapatuk munkáját.

Változás management. Wake-up program.

 Integrált Life Coach Képzés

Ha komolyan fejlődni szeretnél és használható módszereket akarsz tanulni, az ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÓ képzésünk neked való! Sajátos oktatási programunkkal olyan változást célzunk meg, amely segít Téged és a csoportot, hogy autonóm módon viszonyuljatok a számotokra problémát jelentő helyzetekhez és sikerrel dolgozzatok azok megoldásán. Fontosnak tartjuk, hogy személyiséged nyitottá és kreatívvá váljon. Ezután leszel csak képes másokat segíteni a fejlődésben.

Újratervezés workshop

Egy tudatosságot fejlesztő önismereti kurzus, ami nagyon gyakorlatias, és azonnal hasznosítható tudást nyújt. Felkészít az igazi Életre. Megtanítja azt, ami a tananyagból kimaradt. Azokat az életvezetési ismereteket, mint a párkapcsolat, konfliktuskezelés, stressz kezelés, önismeret.

Ha úgy érzed, nem mennek úgy a dolgok, ahogy szeretnéd, elfogyott az inspiráció az életedből, szaporodnak a konfliktusok és a problémák, akkor gyere műhelyünkbe és változtasd meg az életed. Ha változásra vágysz, de nem tudod hogyan változtass, ITT A HELYED! 

Tovább >>