Könyvek

 

ketto-konyvA pályafutásom alatt megjelent könyveim mindegyike egy-egy korszakot képvisel az életemben. Így az elözö könyvem a “Ki fizeti a Révészt?”, az “Újratervezés” c. könyvemnek az alapja, amelyben az emberi sorsok és az élet rejtelmeihez igazodva elméleti képleteket állítottam fel. Az Újratervezés c. könyv pedig már nem csak a miértekkel, hanem a HOGYANOK-ra is válaszokat ad. A két könyv együttese választ tud adni az olvasónak, hogy honnan jöttünk, merre tartunk? Kivel utazunk? Mikor érkezünk meg? Hiszen az élet maga az utazás, nem pedig az úti cél. Van eleje, közepe és vége.
Ezek a könyvek sem azért születtek, hogy siker legyen! A könyveim egy lehetőség, egy ajándék, egy térkép az élethez mindenkinek, aki úgy dönt, hogy használja.
Újratervezés c.könyv olyan életvezetési ismereteket nyújt, melyekkel könnyűszerrel megoldhatóak a párkapcsolat, az önismeret, a konfliktus és a stressz kapcsán kialakult problémák, nehézségek. Mindenki számára érthető alaptételekkel, megoldásokkal. Bátran mondhatjuk, hogy a két könyv együtt az ÉLET BIBLIÁJA, az ÉLET KÉZIKÖNYVE.

Ha Ön is kíváncsi, hogy mi lakozik Önben, akkor nem fogja kihagyni ezeket a könyveket.

www.carla-galli.com

A könyvek MEGRENDELHETŐEK 15% kedvezménnyel.
AZ “ÚJRATERVEZÉS” 3900 Ft helyett 3300 Ft-ért.
“KI FIZETI A RÉVÉSZT?” 3500 FT HELYETT 2970 Ft.
A kettőt együtt 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg:
7390 Ft helyett 5550 Ft.
Postaköltség: 990 Ft.

Rendelje meg a könyveket az alábbi űrlapon!

Fizesse be a kívánt könyv/ könyvek és a postaköltség árat az alábbi bank számlaszámra: CIB 10700244-68669823-51100005 GNG Group Kft.

Megjegyzésben írja a saját nevét és a könyv címét. Küldje a befizetésről szóló igazolást a napsugarandi@gmail.com  E- mail címre.

Megrendelni kívánt könyv:

Ki fizeti a révészt? (3000 Ft)

Személyes átvétel (INGYENES!)Postai csomagként utánvéttel (+990 Ft)