KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY – EXKLUZÍV COACHART

   KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY – EXKLUZÍV COACHART

   Az Exkluzív CoachArt Műhely egy speciális és hatékony módszer, mely a festészet és önismereti technikák segítségével fejleszti a Teremtő Ént és feloldja a mentális életvezetési helyzeteket.
   Carla Galli és csapata kidolgozott egy speciális módszert, amellyel új utak és lehetőségek nyílnak meg azok számára, akik már saját szakmájukban eljutottak a csúcsra. Emlékezzünk csak vissza önfeledt kisgyermek éveinkre! Legtöbbünk számára megadatott egy megmagyarázhatatlan varázslat, egy hamisítatlan flow élmény, mely a legnagyobb boldogsággal és elégedettséggel töltött el minket.
   Ez pedig nem volt más, mint az alkotás öröme.

   carla_galli_akademia

   MI IS VALÓJÁBAN A CoachArt?

   Az egyedülálló és levédett CoachArt módszer Carla Calli nevéhez fűződik. A program kizárólag a Carla Galli Akadémián érhető el.
   A CoachArt: elképzeltünk valamit, és megalkottuk. Kockákból, legóból, gyufás skatulyából házat, palotát, hidat. Dobozokból, székekből, pokrócokból bunkert, autót, vonatot. Homokból várat, alagutat, embert, sütiket…
   Rajzoltunk sárba, cserépdarabkákkal aszfaltra, ha nem volt kéznél papír és írószer. Lerajzoltunk, megfestettünk mindent, amit csak képzeletünk elénk dobott.
   Alkottunk gyurmából kígyót, kukacot, gesztenyéből emberkéket, fürdetésnél a habból hajat, szakállat, és még mi mindent…
   Aztán bekerültünk az iskolába, és elkezdtünk szabályozott keretek közt készülni az életre. Tanultunk, érettségiztünk, vizsgáztunk, diplomát szereztünk.
   Dolgoztunk,  másztunk fel a létrán, családot alapítottunk, utaztunk, elértük a céljainkat.
   Boldogok vagyunk, mindenünk megvan…és ez jól van így.
   De!

   Miért kellett elengednünk az alkotás örömét, mely ősidők óta a génjeinkbe van kódolva? Sajnos az iskolarendszerünk a kreativitás fejlesztését a mai napig nem súlypontozza megfelelően. Keveseknek adatik meg, hogy olyan képzésben vegyen részt, olyan munkát végezzen, ahol az autonóm kreativitásnak teret engedhet. Carla évekkel ezelőtt, a saját bőrén tapasztalta meg a manuális alkotás hiányából fakadó vákuumot, aminek hatására festeni kezdett. Munkája során kiderült, hogy kliensei is hasonló “hiánybetegségtől” szenvednek.
   Carla mindig is újító volt. Merész, egyedi gondolatai, mely a kínai iskolában szerzett keleti filozófia és a nyugati kultúra  ötvözeteként sikerre vitték munkájában, arra ösztönözte, hogy kidolgozzon egy speciális módszert, mellyel segít orvosolni a problémát.
   A program magába foglalja:

   “Kiegyensúlyozott élet művészete” akkreditált minősített képzés elemeit.
   Engedélyszám: E-001585/2017/D001.
   A program időpontja:
   2019 május 16., 23., 30 és június 6. – csütörtökönként 18.00-21.00

   Létrehozta a KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY-t, ahol a résztvevők a coaching folyamat során megismerkednek a festészet autonóm világával, melynek segítségével újra megtapasztalják az alkotás rég elveszett, elfeledett felszabadító erejét. A módszertan részeként segítségül hívott egy képzett művészt, akivel közösen vezetik a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

   A módszertan részeként segítségül hívtunk egy képzett művészt, akivel közösen vezetjük a személyre szabott egyéni alkotó coachingot, mely egyedülálló módon hozza felszínre és fejleszti a Kreatív ÉN-t.

   Írj nekünk és beszélgessünk a CoachArt részleteiről!

   csoportos_coaching (2)

   Miért válaszd a Carla Galli Akadémia CoachArt képzését?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   A programot vezeti:
   CARLA GALLI, a CoachArt módszer kifejlesztője, Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach, 25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
   és
   GEBLER KITTI designer, blogger, festő.

   A 4 x 3 órás foglalkozás ára: 39 000 Ft
   A jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetése után válik érvényessé, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
   10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
   Max. létszám: 15 fő

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!