Kreatív tudatosság önismereti műhely

 

Kezdés: első alkalom – 2018. 01. 20. (szombat  10.00-13.00)

Továbbiakban minden pénteken 18.00-21.00

Tudtad-e, hogy a Kreativitásod és az Intuíciód  az Életminőséged fontos pillérei?

Többéves szakmai tapasztalatom azt mutatja, akik eljönnek hozzám úgy gondolják, egy alkalom elég ahhoz, hogy jöjjön a “megváltás”. Tény, hogy egy alkalom is elindít egyfajta pozitív változást az életükben, de ahhoz hogy a tudatalattiban rejtőző akadályok mind, vagy legalább nagy része felszínre kerüljön, többre van szükség. 

A kreatív tudatosság fejlesztése eredményeként nem csak azoktól az akadályoktól szabadulunk meg, amelyek gátat képeznek az életünk különböző területein –úgy, mint boldog párkapcsolat, bőség, karrier stb.- hanem kreatív energiák is felszabadulnak. Felszínre kerülhetnek rejtett tehetségeink, amelyekről addig el sem tudtuk képzelni, hogy léteznek.

Légy tudatában a Kreatív TEREMTŐ képességednek!

Fejleszd a Teremtő tudatosságod! Ismerd a tudatalattid rejted erejét!

Fedezd fel az utad a tudatalattidhoz 

A műhely során “terítékre kerülnek”:

 Családállítás, Meditáció,Transzállapot megélése, Találkozás a belső gyermekkel, Szív és az agy koherenciája, stressz kezelése, gyermekkori traumák és a játszmák felismerése, fájdalom, harag, neheztelés elengedése, anyagi biztonság építése, kapcsolati rendszerek erősítése.

A műhely heti egyszeri alkalommal, 10 héten át tart.

Csoportfoglalkozások hétköznap 18-21óráig tartanak.

A csoport létszáma 15-20 fő. A részvétel a jelentkezés sorrendjében történik.

Az Újratervezés önismereti műhely pénzügyi részletei:

A képzés ára 60.000 Ft. Az első befizetés 10.000 forint, mely a részviteli szándékodat igazolja.  GNG Group Kft. CIB Bank:10700244-68669823-51100005  számlaszámra kell utalni. További befizetés 2 részletben lehetséges.

Jelentkezésed, csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott e-mail címre elküldjük.

Jelentkezési határidő: 2018 01.10 (szombat. 10.00-13.00)

Ha úgy érzed, hogy az ismerőseid között vannak, akiket érdekelhet ez a lehetőség, kérlek küldd tovább nekik.

Szeretettel várunk. Jelentkezés : info@carlagalli.com   vagy: 06 70 608 39 77

 

Néhány visszajelzés a legutolsó műhelyről

„Carla kreatív műhelyében először nem is igazán tudtam, hogy mit keresek, csak a vonzást éreztem, hogy ott kell lennem. Később a csoportmunkának és Carla támogató munkájának köszönhetően felismertem és megértettem számos blokkomat, érzelmemet és gondolatomat, amik addigi életemben hátráltattak engem. Ennek az intenzív 10 hetes munkának köszönhetően több pozitív folyamat és változás indult el bennem és az életem különböző területein. Nagyon köszönöm Carlának és a Csoportnak mindezt és mindenkinek bátran ajánlom, aki kész a változásra és minél inkább meg szeretné ismerné önmagát.”

Móni

……………………………………………………

Drága Carla!

„Csoda „ történt, a foglalkozások hatására elkezdtem szanálni a lakásban, kidobtam az egyik kedvenc ridikülömet! Mondtam anyukámnak, hogy a karácsonyi szünetben a gyermekkori szobám felét összeszedem és eladományozom! KÖSZÖNÖM!

Általában szoktam figyelni, hogy kedves legyek, de ez most valami másképen működik. Valahogy úgy érzem, hogy ez egy misszió. Próbálok nagyon-nagyon kedves lenni mindenkivel! A munkahelyemen úgy beszélek telefonon az emberekkel, hogy a munkatársaim csak néznek, sőt a főnököm felé is több visszajelzés érkezett (tudtom nélkül), hogy mennyire elégedettek a partnereink a hatékony, gyors munkám, és főleg a kedves szavaim miatt! A környezetemben is többen megjegyezték, hogy hogy tudok ilyen kedves és türelmes lenni…

Szóval: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!

A Jóistennek, az Univerzumnak, Neked, hogy akkor megírtam a jelentkezésemet, hogy elmentem, hogy fantasztikus földre szállt angyalokat ismerhettem meg!

Remélem, hogy sokáig tudsz még sok embernek segíteni és jobbá tenni a dolgokat, ahogyan csak Te tudod!

Vigyázz magadra Carla, minden jót kívánok Neked!

Az élet csodálatos!

Andi

………………………………………………………….

Kedves Carla!

Akkor most klaviatúrát ragadok, mert változást észleltem a fejemben!

Hétvégén a párommal videoklipeket forgattunk a tanítványoknak. Nagyon jó volt. Vasárnap este rájöttem, hogy milyen hálás vagyok ezért a hétvégéért, hogy részese lehettem egy ilyen teremtésnek, amikor közösen létrehozunk egy szuper dolgot!

Ekkor éreztem először, milyen az, amikor hálát érzek a szívemben! Nagyon jó érzés volt! Aztán el kezdtem végiggondolni, miért is vagyok hálás az életemben. Azóta gyakorlom a dolgot és igyekszem minden nap hálásnak lenni a munkámért, a szeretteimért, azért, hogy téged megismertelek, hogy adtál egy lehetőséget, a szüleimnek és mindennek.

Tényleg soha nem tudtam igazán, milyen hálásnak lenni! De most megéreztem és jó érzés!

Ez a heti legfontosabb észrevett változás nálam!  )

Egyelőre, mert még előttünk a szombat!

Köszönöm neked!

Szeretettel Gábor

……………………………………………………………………………………………………….

Drága Carla!

Ezerrel zajlik nálam az élet és óriási “munka” folyik belül – nem tudok elég hálás lenni Mindenért

Rajzolok, igyekszem “elengedni” a betegségeket és sok minden érlelődik bennem …

Még írhatnék és írhatnék … de talán ez a kis ízelítő megmutatja Neked, hogy ezernyi dolog történik velem/velünk (is), de egyszerűen nincs idő mindenről beszámolni, amikor találkozunk, az ember csak kicsemegézi a legfontosabbakat, hogy mindenki a körben szóhoz juthasson. Eddig írni sem írtam Neked róla, csak magamnak …. de ezután másként lesz, ígérem 

Nap, mint nap eszembe jutsz számtalan dologról és hálás vagyok azért a sok-sok jóért, amit kaptam Tőled. De mondok még valamit: a családom is hálás Neked – csak ők nem tudják, kinek lehetnek hálásak … Az apukám, aki bizonyára megkönnyebbült. Az anyukám, akire olyan hálával és szeretettel gondolok, mint szerintem még soha. A testvérem, akihez máris elérnek a hullámaim. A gyerekeim, akiket egy kicsit más szellemben nevelhetek, így ők is boldogabb felnőttek lehetnek talán … A férjem, akinek a felesége szépen lassan talán újra „kerek” lesz és gurulhatnak újra együtt tovább …  Már, hogy ilyen költői legyek és plagizáljalak kicsit 

Most már tényleg befejezem – késő van, és tudod, még rajzolnom is „kell”.

Hálásan köszönöm.

Olívia

—————————————————-
Drága Carla!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Nagy tisztelőd vagyok, es egyben egy életen át hálás azért mert a te módszereden keresztül jutottam ki egy nagyon nehéz válságos időszakból. Soha nem fogom neked elfelejteni amit akkor tettel ami akkor történt velem. Erős csodálatra méltó karizmatikus nő vagy. Ott akkor beindult valami es azóta  százszor jobb az életem. Évek teltek el annyiszor akartam írni neked megköszönni a segítséget amit önzetlen tiszta emberi jó szándékból tettel! ( Sem pénzem sem munkám sem hitem nem volt! De mindez mar a múlt.)
Árvái Angélla
——————————————————————————————————————–