• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Life Coach Képzés - Út a fejlődéshez

Mit szólnál, ha a legjobbaktól megtanulhatnád a hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai, módszertani ismereteket, tapasztalataikat, a gyakorlati életvezetési tanácsadás trükkjeit?
2018 őszén 120 + 10 bónusz órás Life Coach képzés indul a Carla Galli Akadémián!
A Life Coach Képzés államilag elismert két akkreditációval rendelkezik.
Engedélyszámok:
E-001585/2017/D001.
E-001585/2017/D002.

Kiknek ajánljuk a minősített Life Coach Képzést?
Vezetőbeosztású, szervezetfejlesztő, pedagógus, HR vezető, pszichológus, azaz minden olyan segítő szakembernek, akik szeretnék önmagukat fejleszteni és a saját beosztottjaikon segíteni. Hiszen egy jó Tanácsadó első feladata a saját életének vezetése. Mások segítése kizárólag ezután következhet!
És mindazoknak, akik szeretnének az Életvezetés területén tevékenykedni!

Az eredmény:
A résztvevő a gyakorlatban elsajátítja és alkalmazza a csoportra való készülés lépéseit. Megtanulja, és megérti a felkészült tréner jellemzőit. Megfelelő ismereteket szerez a helyszín kiválasztása, az adott helyszín gyakorlatokhoz alkalmazkodó berendezésének módjáról, Alkalmazza az adott helyszín leghatékonyabbá alakításának lépéseit.
Megtanulja, hogyan érdemes összeállítani egy csoportot a résztvevők adottságai alapján, hogy érdemes felkészíteni és tematizálni a tréning foglalkozást, és a tréning folyamatok megtervezésére lesz képes.
Megtanulja a csoportvezetés kihívásait, lehetőségeit, alkalmazza azt, hogy hogyan fogadtassa el a csoportnormákat, a kereteteket, hogyan adjon ki instrukciókat, hogyan dolgozza fel a játékokat, hogyan kezelje az ellenállást, az esetleges kríziseket. És végül hogyan zárjon egy tréning foglalkozást.
A résztvevő megtanulja, melyek a tréningek dokumentálásának szükséges elemei, hogyan kell az adott dokumentumokat vezetni. Betekintést nyer, milyen szakmai, pszichológiai tudás szükséges egy-egy tréning anyag összeállításához.

értékesítési tréning

'Az életünk vezetőjének lenni a legizgalmasabb dolog a világon. Ez egy életre szóló utazás önmagunk felfedezésében.'

Részlet Carla Galli Újratervezés c. könyvéből.

Amit tanulhatnak a Life Coach Képzésen:
– Életvezetési, önerősítő, önismereti, speciális és különleges stratégiákat. Ezek a múltunk feloldásán, a jelen megtapasztalásán és a személyes jövőkép építésen alapulnak.
– A résztvevők elsajátítanak olyan Life Coach technikákat, melyek segítségével rendbe tehető a saját és mások élete.
– Olyan gyakorlati módszereket kap a résztvevő, amelyekkel sikeresebb, boldogabb és harmonikusabb életet teremthet saját magának és másoknak egyaránt!
Ez a program azoknak szól, akik szeretnének Life Coaching területen a jövőben tevékenykedni és szeretnék, ha a saját életüket önmaguk irányítanák és a saját boldogságukért saját maguk szeretnének tenni.
A „Kreatív Tudatunk Fejlesztése” foglalkozások alkalmával lehetőség nyílik saját belső világunk és érzelmeink felkutatására, mélyebb megélésére. Lehetségessé válik megismerni a kreativitás és hatékonyság növelésének eszközeit, a különböző technikákat elsajátítani, melyek alkalmazása elősegíti az eredményes napi munkavégzést.
Az Életvezetési tanácsadó képzés célkitűzései:
Sajátos oktatási programunkkal olyan változást célzunk meg, amely segít Téged és a csoportot, hogy autonóm módon viszonyuljatok a számotokra problémát jelentő helyzetekhez és sikerrel dolgozzatok azok megoldásán. Fontosnak tartjuk, hogy személyiséged nyitottá és kreatívvá váljon.
Hiszen a jó Coach az, aki: inspirál, motivál, bátorít, gyorsan felismeri a probléma gyökereit, erős a lélekjelenléte és kiváló konfliktuskezelő. Egyszerűen jobban átlátja a történések mozgatórugóit, ezáltal befolyásolni is tudja azokat!

A résztvevő megtanulja és helyesen alkalmazza a tréning csoportok jellemzői sajátosságait, specifikus hatótényezőit, azok csoportfolyamatainak jellemzőit. Ezen belül ismeretet szerez a személyközpontú csoportok jellemzőiről, specifikus hatótényezőiről, azok csoportfolyamatairól – mindezekkel nem csupán elméletben, de a gyakorlatban is.

A Life Coach Képzés gyakorlat-elmélet aránya: 70-30 %. A képzés lefedi az ICF kompetenciákat.
Az Életvezetési tanácsadó képzés kiscsoportos, maximális létszám: 15 fő, minimális létszáma 6 fő.
A képzés tematikáját olyan elemekből állítottuk össze, melyeket együtt sehol nem tanulhatsz meg!
Life Coach Képzésünk valóban egyedülálló.  A foglalkozások fókuszában a személyiséged és az azokat befolyásoló hatások állnak. A képzés során megnyílik a kreativitásod és nyitottabbá válnak a nézeteid, feloldódnak saját gátjaid.
120 + 10  óra bónusz –  államilag elismert akkreditációval rendelkező Life Coach Képzés indul 2018 őszén!!!!
A Life Coach képzésünk 2 szemeszterből áll össze.
Az I.  szemeszter első felében: Önismeret-elmélet és gyakorlat – 5 nap
A képzés részei:
– 0. nappal indul (1 nap – 5 óra)
– A kiegyensúlyozott élet művészete (3 nap )
– Zárás beszámoló készítése +1 nap
A II. szemeszter: Life Coach technikák: elmélet/gyakorlat – 9 nap
Életvezetési ismeretek (9 nap )
Képzési napok:
I. szemeszter : 0. nap 2018. szeptember 29-én: nulladik foglalkozás: beiratkozás, képzés metodika ismertetése,felkészülés, ezt követően október -6-7. és november 3- 4.
II. szemeszter: december 01-02. január 5-6. február -2-3. március-2-3.
Zárás : március 16.
Figyelem: A Life Coach képzés során feladandó házi feladatok elvégzése nagyon fontos. Segíti a tananyag módszertanának elmélyülését.
Oktatók: Carla Galli és meghívott oktatók: dr. Grajczár Zsóka és Kovács Sára Judit.

Mitől több és mitől más a  Carla Galli Akadémia Life Coach Képzése?
Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik. A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket. Saját erősségeivel példát mutatva (gyors kapcsolatépítés és – fenntartás, a bizalommal teli légkör kialakítását, tudja kezelni a kiszámíthatatlan helyzeteket, egyenesen, közvetlenül kommunikál) vezet, tanít.
Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész. Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

A Life Coach Képzés ára:
A képzés három részletben is fizethető
.
A Life Coach képzés ára: 599 000 Forint (bruttó).
Az első részlet 50 000 Forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni: 10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
Ha hozol magaddal plusz egy részvevőt, akkor 10% kedvezményt biztosítunk neked az árból.
Jelentkezésedet csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni.
Ha a részvételi díj 50%-át szeptember 10-ig befizeti, akkor a teljes árból 10% kedvezményt biztosítunk.
Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük. A képzésen való részvétel alapfeltétele: érettségi.
A Life Coach Képzés díja tartalmazza az összes képzési napot, a vizsgadíjat és a magyar nyelvű tanúsítvány kiállítását is.
A Life Coach képzés végző hallgatóink – a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően – Carla Galli Akadémia: Integrált Life Coach – oklevelet, valamint 2 db akkreditált minősített TANÚSÍTVÁNYT kapnak.
Dönts a változás mellett te is 2018-ban!  Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Life Coach képzésünk.