Integrált Life Coach Képzés

EGY LEHETŐSÉG AZ ÚJRAKEZDÉSHEZ

Mit szólnál, ha a legjobbaktól megtanulhatnád a hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai, módszertani ismereteket, tapasztalataikat, a gyakorlati életvezetési tanácsadás trükkjeit?

 

Következő képzés indul: 2017 október 7-8

Képzés időpontjai:

Október: 7-8. november: 4-5. december: 2-3. január: 6-7. február: 3-4,
március: 3-4, április: 7,8,15.

Életünk vezetőjének lenni a legizgalmasabb dolog a világon. Ez egy életre szóló utazás önmagunk felfedezésében. Egy ritka tulajdonság, amely az emberiség fejlődését szolgálja. Légy Te a saját életed kapitánya!

A Life Coach képzésünk egyedi és magába foglalja az 

“Életvezetési ismeretek” akkreditált képzés      anyagát.
Engedélyszám: E-001585/2017/D002  

és a “Kiegyensúlyozott élet művészete” akkreditált minősített képzést.  Engedélyszám: E-001585/2017/D001 .

Kiknek ajánljuk  a minősített  Life Coach képzést?

Vezetőbeosztású, szervezetfejlesztő,  pedagógus, HR vezető, pszichológus, azaz minden olyan segítő szakembernek, akik szeretnék önmagukat fejleszteni és a saját beosztottaikon segíteni.  Hiszen egy jó Tanácsadó első feladata a saját életének vezetése,  mások segítése, csak ezután jöhet!  

És mind  azoknak akik szeretnének az Életvezetés területén tevékenykedni! 

Miért Carla Gallit válassza a Life Coach képzés – ben?

  • 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A vezetőfejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stressz kezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer, és egyénre szabottan használ.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Szakmai, üzleti tapasztalatai más releváns területről is vannak. Vállalkozóként, vezetői pozícióban tevékenykedik, és saját képzési területekkel is rendelkezik.
  • Saját erősségeivel példát mutatva (gyors kapcsolatépítés és – fenntartás, a bizalommal teli légkör kialakítását, tudja kezelni a kiszámíthatatlan helyzeteket, egyenesen, közvetlenül kommunikál) vezet, tanít.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.

Ha komolyan fejlődni szeretnél és használható módszereket akarsz tanulni, az Életvezetési tanácsadó  képzésünk neked való!

Carla Galli által vezetett képzésekben nem csak tanácsadási technikák dominálnak, hanem Önismeret és az Önfejlődés foglalkozásoknak is nagy szerepe van.  A képzéseink gyakorlatiasak és Rólad szólnak.

Amit tanulhatnak tőlem:

Életvezetési, önerősítő, önismereti, speciális és különleges stratégiákat. Ezek a múltunk feloldásán, a jelen megtapasztalásán és a személyes jövőkép építésen alapulnak. Megtanítom olyan technikákat, melyek segítségével rendbe teheted saját és mások életét! Olyan gyakorlati módszereket adok, amelyekkel sikeresebb, boldogabb és harmonikusabb életet teremthetsz magadnak és másoknak!
Ez a program azoknak, akik szeretnének Life coaching területen tevékenykedni.

A Kreatív Tudatunk fejlesztés foglalkozások alkalmával, az egyén számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére, a kreativitás és hatékonyság növelésének eszközeit megismerni, különböző technikákat elsajátítani, melyek alkalmazása elősegíti az eredményes  napi munkavégzést.

Az Életvezetési tanácsadó  képzés célkitűzései:

Sajátos oktatási programunkkal olyan változást célzunk meg, amely segít Téged és a csoportot, hogy autonóm módon viszonyuljatok a számotokra problémát jelentő helyzetekhez és sikerrel dolgozzatok azok megoldásán. Fontosnak tartjuk, hogy személyiséged nyitottá és kreatívvá váljon.

Hiszen a jó Coach aki: inspirál, motivál, bátorít, gyorsan felismeri a probléma gyökereit, erős a lélekjelenléte és konfliktus kezelő. Egyszerűen jobban átlátja  a történések mozgatórugóit, ezáltal befolyásolni tudja azokat!

A Life Coach képzés gyakorlat és elmélet aránya: 70-30 %. A képzés lefedi az ICF kompetenciákat. Az Életvezetési tanácsadó képzés kiscsoportos, maximális létszám: 15 fő. Minimális 6 Fő. A képzés tematikáját olyan elemekből állítottuk össze, melyeket együtt sehol nem tanulhatsz meg!

Life Coach Képzésünk valóban egyedülálló.  A foglalkozások fókuszában a személyiséged és az azokat befolyásoló hatások állnak. A képzés során megnyílik a kreativitásod és nyitottabbá válnak a nézeteid, feloldódnak saját gátjaid. 

Tematikus: 120 órás képzés.
1. modul:   Önismeret, pozitív gondolkodásblokkoló szerkezetek feloldása.
2. modul: Coaching alapelvei és Kérdezési technikái.
3. modul:  Probléma megoldó technikák (kapcsolati probléma megoldás). Konfliktus kezelési technikák.
4. modul: Az önismereti órák: a bizalom, az együttműködés, a hatékonyság,  a jövőkép építése, kreatív ötletek.
5. modul: Önmotiváció, mások motivációja, meggyözödési technikák.  Kulcskompetenciák.
6. modul:   Család és rendszerdinamika ismeretek. Emberi kapcsolatok működése .
7. modul:   Asszertivitás technikák. Értékrendek. Hitek. Célok.
8. modul:    Hipno-coaching.

https://carla-galli.com/hipno-coaching-life-coaching-szerves-resze
9. modul: Záró vizsga.

Figyelem: A Life Coach képzés során feladandó házi feladatok elvégzése nagyon fontos. Segíti a tananyag módszertanának elmélyülését.

Oktatók: Carla Galli és meghívott oktatók: dr. Grajczár Zsóka és Kovács Sára Judit.

A Life Coach Képzés pénzügyi részletei:

A Life Coachképzés ára: 599.000 forint (bruttó), mely kamatmentes több részletben is fizethető.

Az első részlet 50.000 forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni: 10700244-68669823-51100005
CIB Bank.   GNG Group KFT.

Jelentkezésed, csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor  regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük.

A Life Coach képzés díja tartalmazza  az összes képzési napot, a vizsgadíjat és a magyar  nyelvű tanúsítvány kiállítását is.

A Life Coach képzés végző hallgatóink – a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően – Carla Galli Akadémia: Integrált Life-Coach  – oklevelet, valamint 2 db akkreditált minősített  TANÚSÍTVÁNY kapnak..

Dönts a változás mellett te is 2018-ban!  Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Life Coach képzésünk.

A képzésünkön való részvétel alapfeltétele: érettségi.

 

————————————————————————————————————–

Kedves Carla- Galina!

Köszönöm neked azt a sok felismerést, amivel útnak indítottál, így most már bátran elkezdem rendezni a soraimat. Ki merek lépni a komfort-zónámból és tudom, hogy ezer csoda és változás vár majd rám. Kezembe veszem a sorsom és már semmitől sem félek. Minden, ami velem történik ezután – már tudatos része lesz az életemnek. A kedvenc felismerésem tőled: „Igazság vagy boldogság”?

Egy másik gondolat pedig a coach képzésen fogott meg: „ahol nem jó, onnan tovább kell állni”. Ilyen egyszerű.

Köszönöm Kalmár Nagy Erika

“A munkahelyemen úgy beszélek telefonon az emberekkel, hogy a munkatársaim csak néznek, sőt a főnököm felé is több visszajelzés érkezett (tudtom nélkül), hogy mennyire elégedettek a partnereink a hatékony, gyors munkám, és főleg a kedves szavaim miatt! A környezetemben is többen megjegyezték, hogy hogy tudok ilyen kedves és türelmes lenni… Szóval: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!
Remélem, hogy sokáig tudsz még sok embernek segíteni és jobbá tenni a dolgokat, ahogyan csak Te tudod!” Sugár Andi.
Óvoda igazgatója

„Carla Galli mérhetetlen szeretetével, türelmével és alázatával sulykolta belénk a Life Coach képzés alapjait. Megtanított minden olyan dolgot, ami a Coach legfontosabb eszköze. Az a fajta önismeret, amit sikerült megtanítania, mint a kommunikációmban, hatalmas változásokat és előrelépéseket hozott.” 

Váradi Alida
Vállalkozó. 

„A Képzés során szinte éreztem, hogy a béklyók, amelyek eddig gátolták az Életem hajójának siklását, most valamilyen erő hatására szétpattannak, és a hajó az eddigi bizonytalan imbolygás után végre szabadon hasítja a vizet.”

Örök köszönet
Viktor. 

 „A csoportmunkának és Carla Galli támogató munkájának köszönhetően felismertem és megértettem számos blokkomat, érzelmemet és gondolatomat, amik addigi életemben hátráltattak engem. Ennek az intenzív 10 hetes munkának köszönhetően több pozitív folyamat és változás indult el bennem és az életem különböző területein. Nagyon köszönöm Carlának és a Csoportnak mindezt és mindenkinek bátran ajánlom, aki kész a változásra és jobban szeretné megismerni önmagát.” 

Német Móni,
Life Coach Képzés.