Life Coach Képzés - Út a fejlődéshez

Mit szólnál, ha a legjobbaktól megtanulhatnád a hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai, módszertani ismereteket, tapasztalataikat, a gyakorlati életvezetési tanácsadás trükkjeit?
A Life Coach Képzés államilag elismert két akkreditációval rendelkezik.
“Életvezetési ismeretek”, engedélyszám: E-001585/2017/D002.
“Kiegyensúlyozott élet művészete”, engedélyszám: E-001585/2017/D001.

Kiknek ajánljuk a minősített Life Coach Képzést?
Vezetőbeosztású, szervezetfejlesztő, pedagógus, HR vezető, pszichológus, azaz minden olyan segítő szakembernek, akik szeretnék önmagukat fejleszteni és a saját beosztottjaikon segíteni. Hiszen egy jó Tanácsadó első feladata a saját életének vezetése. Mások segítése kizárólag ezután következhet!
És mindazoknak, akik szeretnének az Életvezetés területén tevékenykedni!

life coach képzés

'Az életünk vezetőjének lenni a legizgalmasabb dolog a világon. Ez egy életre szóló utazás önmagunk felfedezésében.'

Részlet Carla Galli Újratervezés c. könyvéből.

Amit tanulhatnak a Life Coach Képzésen:
– Életvezetési, önerősítő, önismereti, speciális és különleges stratégiákat. Ezek a múltunk feloldásán, a jelen megtapasztalásán és a személyes jövőkép építésen alapulnak.
– A résztvevők elsajátítanak olyan Life Coach technikákat, melyek segítségével rendbe tehető a saját és mások élete.
– Olyan gyakorlati módszereket kap a résztvevő, amelyekkel sikeresebb, boldogabb és harmonikusabb életet teremthet saját magának és másoknak egyaránt!
Ez a program azoknak szól, akik szeretnének Life Coaching területen a jövőben tevékenykedni és szeretnék, ha a saját életüket önmaguk irányítanák és a saját boldogságukért saját maguk szeretnének tenni.
A „Kreatív Tudatunk Fejlesztése” foglalkozások alkalmával lehetőség nyílik saját belső világunk és érzelmeink felkutatására, mélyebb megélésére. Lehetségessé válik megismerni a kreativitás és hatékonyság növelésének eszközeit, a különböző technikákat elsajátítani, melyek alkalmazása elősegíti az eredményes napi munkavégzést.
Az Életvezetési tanácsadó képzés célkitűzései:
Sajátos oktatási programunkkal olyan változást célzunk meg, amely segít Téged és a csoportot, hogy autonóm módon viszonyuljatok a számotokra problémát jelentő helyzetekhez és sikerrel dolgozzatok azok megoldásán. Fontosnak tartjuk, hogy személyiséged nyitottá és kreatívvá váljon.
Hiszen a jó Coach az, aki: inspirál, motivál, bátorít, gyorsan felismeri a probléma gyökereit, erős a lélekjelenléte és kiváló konfliktuskezelő. Egyszerűen jobban átlátja a történések mozgatórugóit, ezáltal befolyásolni is tudja azokat!
A Life Coach Képzés gyakorlat-elmélet aránya: 70-30 %. A képzés lefedi az ICF kompetenciákat.
Az Életvezetési tanácsadó képzés kiscsoportos, maximális létszám: 15 fő, minimális létszáma 6 fő.
A képzés tematikáját olyan elemekből állítottuk össze, melyeket együtt sehol nem tanulhatsz meg!
Life Coach Képzésünk valóban egyedülálló.  A foglalkozások fókuszában a személyiséged és az azokat befolyásoló hatások állnak. A képzés során megnyílik a kreativitásod és nyitottabbá válnak a nézeteid, feloldódnak saját gátjaid.

120 órás államilag elismert akkreditációval rendelkező Life Coach Képzés tematikája:
1. modul: Önismeret, pozitív gondolkodásblokkoló szerkezetek feloldása.
2. modul: A Coaching alapelvei és kérdezési technikái.
3. modul: Problémamegoldó technikák (kapcsolati problémamegoldás), konfliktuskezelési technikák.
4. modul: Önismereti órák: a bizalom, az együttműködés, a hatékonyság, a jövőkép építése és kreatív ötletek.
5. modul: Önmotiváció, mások motivációja, meggyőzési technikák, kulcskompetenciák.
6. modul: Család és rendszerdinamikai ismeretek, emberi kapcsolatok működése.
7. modul: Asszertivitási technikák, értékrendek, hitek, célok.
8. modul: Hipno-coaching.
9. modul: Záróvizsga.
Figyelem: A Life Coach képzés során feladandó házi feladatok elvégzése nagyon fontos. Segíti a tananyag módszertanának elmélyülését.
Oktatók: Carla Galli és meghívott oktatók: dr. Grajczár Zsóka és Kovács Sára Judit.

Mitől több és mitől más a  Carla Galli Akadémia Life Coach Képzése?
Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik. A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket. Saját erősségeivel példát mutatva (gyors kapcsolatépítés és – fenntartás, a bizalommal teli légkör kialakítását, tudja kezelni a kiszámíthatatlan helyzeteket, egyenesen, közvetlenül kommunikál) vezet, tanít.
Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész. Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

A Life Coach Képzés pénzügyi részletei:
A Life Coach képzés ára: 599 000 Forint (bruttó), mely kamatmentesen több részletben is fizethető.
Az első részlet 50 000 Forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni: 10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
Jelentkezésedet csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük. A képzésen való részvétel alapfeltétele: érettségi.
A Life Coach Képzés díja tartalmazza az összes képzési napot, a vizsgadíjat és a magyar nyelvű tanúsítvány kiállítását is.
A Life Coach képzés végző hallgatóink – a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően – Carla Galli Akadémia: Integrált Life Coach – oklevelet, valamint 2 db akkreditált minősített TANÚSÍTVÁNYT kapnak.
Dönts a változás mellett te is 2018-ban!  Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Life Coach képzésünk.