Mit érez a tested?

480 320 Carla Galli Akadémia

Mit érez a tested?

testesharmonia

Mit érez a tested? A fizikai tested rendkívüli bölcsességet hordoz magában. Ha az elméd nem is tudja a legjobb megoldást egy adott pillanatban, a tested mindig tudja.
Amikor egy döntés előtt állsz, legyen az kicsi vagy nagy horderejű, állj meg egy pillanatra. Lélegezz mélyen. Ahogy megvizsgálod a lehetőségeidet, érezd a testedet. A hasad begörcsölt? Nyitva van a szíved? Az izmaid elernyedtek vagy megfeszülnek? Egyenesen állsz és szabadon? A tested érzi a szabadságot, a félelmet, az örömöt, a rettegést, az összhangot vagy a disszonanciát nagyon konkrét módon, és ez igen jó iránymutatód lehet.
Mire vágyik a tested? Milyen ételt, italt szeretne ebben a pillanatban? Mit szeretne tenni vagy tapasztalni? Mozogni szeretne? Pihenni? Lélegezni? Érezni a napot? Aludni? Tudod magad eléggé szeretni ahhoz, hogy megbízz a tested bölcsességében, és megadd neki azt, amit kér?
Emlékezz rá, ha bármit úgy eszel, iszol, hogy azzal megajándékozod magadat, szeretetet és egyensúlyt eszel és iszol. A tested a legnagyobb kincsed a Földön. Érezd, hallgass rá, beszélgess vele, lélegezz vele, tudasd vele, hogy biztonságban van.
A tested egy ön-kiegyenlítő, öngyógyító entitás. Amikor lélegzel, bízol, megengeded és az életet választod, a tested könnyedén visszatalál a természetes egyensúlyába és a legjavadat fogja szolgálni.

Translate »