• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Pénz-dinamika és rendszerállítás workshop

Tudom, hogy nem KÖLTENI, hanem inkább SZEREZNI akarod a PÉNZT, de ha nem teszed meg az ELSŐ lépést, nem is fogod megtanulni, hogyan legyen!

PÉNZ – Szinte nincs a világon még egy olyan dolog, amihez ennyire ellentmondásos viszonya lenne az emberek nagy többségének. Van aki szórja, van, van, aki kuporgatja, van, aki a fogához veri, van, akinek kifolyik a keze közül, van aki szerint nem boldogít, viszont van, aki dúskál benne…
Mi a TITOK? Tudod-e, hogy mi az oka annak, hogy a pénz nem áramlik bőségesen hozzád?
Mennyire ismered, hogy mi van a tudatalattidban a pénzről, a bőségről?
Milyen pénz programokat hoztál a szüleidtől, nagyszüleidtől?
Milyen pénz blokkok akadályozzák meg, hogy elégedett légy.

'Nem lehet kívülről magunkba szívni azt, aminek először belül kell megszületni.'

Részlet Carla Galli Ki fizeti a révészt c. könyvéből.

A workshop során minden résztvevő számára a rendszerállítás alkalmazásával állítjuk fel azt a generációs pénzügyi állapotot, amely az őseink, nemzedékeink hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban van. A konstelláció során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problémákat hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjainak múltját és jelenét.

A pénz áramlása irányítható, ha felismered mit hoztál a múltból, milyen blokkok tartanak az anyagi bizonytalanság, a ‘nélkülözés’ fogságában.
A  workshop-on speciális rendszer-dinamikai módszerek segítségével technikákat sajátíthatsz el, anyagi biztonságot teremthetsz magadnak, amire mindig is vágytál!
Részvételi díj: 15 000 Ft/fő