Pénzdinamika Workshop

Pénz-dinamika  és Rendszerállítás workshop
Carla Galli-val          

2018 február 18.  2018 március 11.(10.00-18).

Cím: 1075. Bp. Madách tér 5. 21 kapu csengő. (Örkény István színház mellett)

Tudom, hogy nem KÖLTENI, hanem inkább SZEREZNI akarod a PÉNZT, de ha nem teszed meg az ELSŐ lépést, nem is fogod megtanulni, hogy hogyan legyen!!!

P É N Z !

Szinte nincs a világon még egy olyan dolog, amihez ennyire ellentmondásos viszonya lenne az emberek nagy többségének. Van aki szórja, van, aki kuporgatja, van, aki a fogához veri, van, akinek kifolyik a keze közül, van aki szerint nem boldogít, viszont van, aki dúskál benne… • Mi a TITOK?Tudod-e hogy mi az oka annak, hogy a pénz nem áramlik bőségesen hozzád?

• Mennyire ismered, hogy mi van a tudatalattidban a pénzről, a bőségről?

• Milyen pénz programokat hoztál a szüleidtől, nagyszüleidtől?

• Milyen pénz blokkok akadályozzák meg, hogy elégedett légy. 

A workshop során minden résztvevő számára a rendszerállítás alkalmazásával állítjuk fel azt a generációs pénzügyi állapotot, amely az őseink, nemzedékeink hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban van. A konstelláció során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problémákat hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjainak múltját és jelenét.

 


tap362

A pénz áramlása irányítható, ha felismered mit hoztál a múltból, milyen blokkok tartanak az anyagi bizonytalanság, a ‘nélkülözés’ fogságában.

A  workshop-on speciális rendszer-dinamikai módszerek segítségével technikákat sajátíthatsz el, anyagi biztonságot teremthetsz magadnak, amire mindig is vágytál!

Az eseményen való részvétel csakis az alábbi
e-mail címen leadott foglalás alapján érvényes.
Jelentkezés: info@carlagalli.com

 Minden érdeklődőt szeretettel várunk

3D-Heart-Of-Gold