CSALÁD- és RENDSZERDINAMIKAI ÖNISMERETI WORKSHOP

   CSALÁD-ÉS RENDSZERDINAMIKAI ÖNISMERETI WORKSHOP

   Életünk minden egyes napján különböző helyzeteket, konfliktusokat, szituációkat oldunk meg, néha észre sem vesszük, hogy mennyire automatikusan. Újra és újra megélhetünk olyan helyzeteket, amit egy hozott minta alapján kezelünk. Mindent, amit életünk során csinálunk, azt alapvetően a családunkból hozzuk magunkkal. Szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk meg és vettük át, hogyan is éljük az életünket..

   Volt már olyan érzésed, hogy lassítanak, eltérítenek, sőt visszafordítanak a múlt eseményei? A család és rendszer-dinamikai workshop egy lehetőség, hogy rálássunk a családi rendszerből eredő erőkre, kényszerpályákra, mindarra, ami befolyásol, erőt ad vagy korlátozza lehetőségeinket. A család-dinamikai workshop egyesíti a családi rendszer törvényeit, a családállítást, a hangtál által idézett zenei élményeket, rezgéseket, érzelmekre való ráhangolását, rezonanciáját. Valamint más rendszerszemléletű technikák elméletét és gyakorlatát.

   carla_galli_akademia

   HOGYAN ZAJLIK A RENDSZERDINAMIKAI WORKSHOP?

   A nap során lehetőség nyílik egyéni történetek vizsgálatára, családi, munkahelyi és más közösségekben megélt élethelyzetek feldolgozására.
   Hiszen amíg a múltat nem fogadjuk el, addig rágódunk rajta és nem tudunk a jelenben élni. „Ma van a holnap tegnapja” szól a dal, ma kell tennünk önmagunkért, nem tegnap és nem holnap. A jelenben tudunk tenni, a múltban és a jövőben nem.
   Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz, felmenőinkhez, illetve leszármazottjainkhoz kapcsol minket.
   Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.

   A CSOPORTOS FOGLÁLKOZÁS egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a helyzeteket és rendszerbe foglalják őket, melyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat.

   Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz.

    

   Kinek ajánlott a családállítás?
   Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
   • nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait (sorsátvállalás),
   • szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
   • szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
   • szeretné elgyászolni, a múltját (családtagját, társkapcsolatát, elvetélt, abortált, halva született gyermekét, házi kedvencét)
   • szeretné megérteni a testi tüneteit, a visszatérő „betegségeit” (gyomor, légzési nehézség, meddőség, allergia
   • szeretné a családi rendszerét tisztábban látni (koncentrációs tábor, hadifogság, nemi erőszak).

   Milyen hatása van a  résztvevőre ?

   • Minden alkalommal, más és más egy önismereti workshop. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
   • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
   • Fejleszted az érzelmi intelligenciád, a kifejezőkészséged, a megoldási képességedet.
   • Megértheted és elfogadhatod a másik ember viselkedését, nézetét, gondolkodási mintáit.

   Család és Rendszer-dinamikai állítás ára:

   Egyéni dinamika:                20000.- Ft.
   Csoportos dinamika :         10000.- Ft.

   A jelentkezés 5 000 Ft előleg befizetése után válik érvényessé, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
   10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
   Max. létszám: 20 fő

    

   Nyilatkozat
   Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismeret és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

   ‘Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.’

   Jelentkezz a workshopra akár már ma!

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: egyéni coaching

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!