All-in-one – személyes NeuroCoaching Carla Gallival + 4db szabadon válaszott videó anyag

49.999 Ft

A foglalkozás segít csökkenteni a belső feszültséget, csillapítani a belső konfliktusokat, és felszabadítani a pozitív energiát, amely segíthet a probléma megoldásában.

A konzultáció online vagy személyesen történik és időtartama 60 perc. Ehhez a termékhez szabadon választható 4db korábbi webinárium videóanyaga, amely bármikor visszanézhető.

A videó anyagok elhangzott szemináriumok, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal!

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

A Neurografika az önismeret egyik módja. A foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat. Végül is nem hiába hívják a neurografikát „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!
A neurografika egy segédeszköz és semmiképpen sem helyettesíti a professzionális pszichológiai vagy orvosi segítséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„All-in-one – személyes NeuroCoaching Carla Gallival + 4db szabadon válaszott videó anyag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »