Kívánságaink és vágyaink megteremtése Neurografikával – videóanyag

4.999 Ft

Minél idősebbek vagyunk, annál nehezebben jutunk el az újévi mese állapotába.
Emlékszel, milyen voltál gyerekkorodban? Elég volt felkapni egy mandarint, és elkezdeni lehúzni róla a héját, belélegezni ezt az édes aromát, és máris különleges állapotban találtad magad. Aztán ott volt a karácsonyfa, a füzérek, a Mikulás és az ajándékok.
Az életkor előrehaladtával elveszítjük a képességeinket, megszűnünk hinni a csodákban, komolyakká és megfontolttá válunk. Vannak céljaink és feladataink. Összefoglaljuk és terveket írunk. És elveszítjük azt a különleges, remegő, örömteli várakozást és a varázslatba vetett hitet. És ez egy nagyon fontos, sőt szükséges állapot!
Ennek az állapotnak a megteremtéséhez meghívunk az “Újévi Vágyaink, Kívánságaink” webináriumra. Kívánjunk, álmodjunk és alkossunk valami ÚJAT a jövőre.
Most ebben az újévi hangulatban megengedjük magunknak, hogy fékezhetetlenül álmodjunk, elengedünk minden korlátozást, és megnyitunk egy olyan teret, ahol az álmok valóra válhatnak.
Ez az egyik legerősebb neurografikai algoritmus, amely lehetővé teszi a növekedési energia gyors elindítását, képességeinek megvalósítását .
Itt ebben az ünnepi hangulatú webinárium során kapcsolatba kerülünk az erőforrásainkkal, belső vágyainkkal és szándékainkkal.

A videó anyagok elhangzott szemináriumok, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal!

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

A Neurografika az önismeret egyik módja. A foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat. Végül is nem hiába hívják a neurografikát „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!
A neurografika egy segédeszköz és semmiképpen sem helyettesíti a professzionális pszichológiai vagy orvosi segítséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kívánságaink és vágyaink megteremtése Neurografikával – videóanyag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »