Korlátjaink lebontása a Neurografikával – videóanyag

4.999 Ft

Az Algoritmus a Korlátjaink Eltávolítására megnyitja az utat a Neurografika komoly alkalmazásához a gondolkodás sikeres átalakításához és az életminőség javításához.
Az AKE hét lépésből áll, amelyek mindegyike végig vezeti a művészt a tudat és a tudatalatti szintjein, egészen az Abszolútig.
Ez az elme, a test és a lélek meglehetősen mély egyidejű munkája, amelyet csak szakképzett oktató szigorú irányítása mellett szabad megtapasztalni.

A videó anyagok elhangzott szemináriumok, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal!

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

A Neurografika az önismeret egyik módja. A foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat. Végül is nem hiába hívják a neurografikát „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!
A neurografika egy segédeszköz és semmiképpen sem helyettesíti a professzionális pszichológiai vagy orvosi segítséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Korlátjaink lebontása a Neurografikával – videóanyag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »