Pénzmágnes – a Pénz bevonzás neurografikai algoritmusok rajzolásával 2. rész – videóanyag

4.999 Ft

Ez a téma nagyon aktuális mostanában, a levegőben van. Ha az ember nem áll túl jól a pénzügyekben, akkor az élet más terén sem lesz boldog. Ugyanakkor egy energikus és karizmatikus, pénzügyekkel rendelkező embernek általában mindene rendben van. A pénz közvetlenül kapcsolódik hozzáállásunkhoz, amelyek közül sok öröklött. Konkrét kérésre jön a pénz: Mit akarok pontosan? Mennyibe kerül? Mire van szükségem? Mit tegyek? Vannak álmodozók, akik milliomosként akarnak felébredni, euróban.
Kérdés: Biztos vagy benne, hogy meg tudod oldani? A pénz energia. Akár el is takarhatná. Minél nagyobb a kérés, annál több időbe telhet a kidolgozása. Az utam fokozatos, a bevételek sokszorosára nőttek a 2-3 évvel ezelőttihez képest, minden értelemben tágítom magam erre a képességre, környezetbarát a pszichém és a környezetem számára. Nem tartom kizártnak a kvantumugrást. De ez nem csoda lesz, hanem tanulmányaim, tetteim felhalmozott hatása. És minden gyakorlat működik, ha dolgozunk!!
Neurografika – végig kíséri a folyamatot, cselekvésünket az anyagi világban, és “nem frottír varázslat”, ahogy a módszer megalkotója mondja.
És még valami: a pénzt tisztelni kell. És nem csak akkor, amikor van, hanem akkor is, amikor hiányzik, SŐT akkor még inkább. Minél könnyebben elköltjük, annál gyorsabban jön újra hozzánk. Megfigyelte?

A videó anyag egy elhangzott szeminárium, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal!

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

Az eurorajzolás az önismeret egyik módja. A neurografikai foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat.Végül is nem hiába hívják ezt a neurografikat „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pénzmágnes – a Pénz bevonzás neurografikai algoritmusok rajzolásával 2. rész – videóanyag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »