2022.02.25. 18:00 Pénzmágnes – a Pénz bevonzás neurografikai algoritmusok rajzolásával – live webinárium – 2 alkalom

9.999 Ft

Kedves Neurografikai rajzoló!
A NeuroCoachArt  csapata üdvözöl!
Emlékeztetünk arra, hogy február 25-én 18:00 órától élőben tartunk gyakorlati webináriumot Carla Galli vezetésével.
Ha érdekel az anyagi jólét kidolgozásának témája, akkor vegyél részt a webináriumon!
Sok szeretettel várunk!

Leírás

Ez a téma nagyon aktuális mostanában, a levegőben van. Ha az ember nem áll túl jól a pénzügyekben, akkor az élet más terén sem lesz boldog. Ugyanakkor egy energikus és karizmatikus, pénzügyekkel rendelkező embernek általában mindene rendben van. A pénz közvetlenül kapcsolódik hozzáállásunkhoz, amelyek közül sok öröklött. Konkrét kérésre jön a pénz: Mit akarok pontosan? Mennyibe kerül? Mire van szükségem? Mit tegyek? Vannak álmodozók, akik milliomosként akarnak felébredni, euróban.
Kérdés: Biztos vagy benne, hogy meg tudod oldani? A pénz energia. Akár el is takarhatná. Minél nagyobb a kérés, annál több időbe telhet a kidolgozása. Az utam fokozatos, a bevételek sokszorosára nőttek a 2-3 évvel ezelőttihez képest, minden értelemben tágítom magam erre a képességre, környezetbarát a pszichém és a környezetem számára. Nem tartom kizártnak a kvantumugrást. De ez nem csoda lesz, hanem tanulmányaim, tetteim felhalmozott hatása. És minden gyakorlat működik, ha dolgozunk!!
Neurografika – végig kíséri a folyamatot, cselekvésünket az anyagi világban, és “nem frottír varázslat”, ahogy a módszer megalkotója mondja.
És még valami: a pénzt tisztelni kell. És nem csak akkor, amikor van, hanem akkor is, amikor hiányzik, SŐT akkor még inkább. Minél könnyebben elköltjük, annál gyorsabban jön újra hozzánk. Megfigyelte?

A részvétel díja a 2 alkalomra: 9999 Ft. (részvétel az élő adáson + a felvételhez való hozzáférés korlátlan ideig).
Első alkalom: február 25. 18:00
A webinárium időtartama 90 perc alkalmanként, a 2 modul együtt 180 perc.
A második alkalom időpontját veletek egyeztetjük február 25-én és az első alkalmat követően küldjük nektek e-mailben a második alkalmat.

Gyere és Rajzolj velünk!
A webinárium kifizetését követően megküldjük számodra a Zoom linket, amivel beléphetsz majd a képzésre.

Hogyan működik a Neurografika?

A Neurografika az önismeret egyik módja. A foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat. Végül is nem hiába hívják a neurografikát „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!
A neurografika egy segédeszköz és semmiképpen sem helyettesíti a professzionális pszichológiai vagy orvosi segítséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2022.02.25. 18:00 Pénzmágnes – a Pénz bevonzás neurografikai algoritmusok rajzolásával – live webinárium – 2 alkalom” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »