Szándék Feltárása Algoritmus Neurografikával – videóanyag

4.999 Ft

A neurografikában minden algoritmus bizonyos életproblémáink megoldására irányul. Némelyikük segít megszüntetni a korlátozásokat, mások a kívánt helyzeteket stimulálják, vagy a kommunikációs készségeket építenek, negyedik – saját életük struktúrájának megalapozása stb. Mindegyiknek megvan a saját összetétele. Ez az Algoritmus a Szándék Feltárása, aminek az a célja, hogy megtaláljunk a kiutat egy érthetetlen helyzetből, azon is segít, hogy tudatos és kiegyensúlyozott döntést tudjunk hozni, kiszabadulni a beleragad állapotból és visszatérni a jelenbe.

A videó anyag egy elhangzott szeminárium, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal!

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

Az eurorajzolás az önismeret egyik módja. A neurografikai foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat.Végül is nem hiába hívják ezt a neurografikat „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szándék Feltárása Algoritmus Neurografikával – videóanyag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »