ÚJRATERVEZÉS workshop kurzus

 konyv-workshop-cover

AZ ÚJRATERVEZÉS Workshop  

A Kreatív Tudat fejlesztése.

Újra indul 2018.01.20-án (szombat 10.00-13.00)

Az ÚJRATERVEZÉS, az önismereti workshop  lehetőséget ad, hogy a múltból hozott negatív mintákat, hiteket, meggyőződéseket tudd feldolgozni és megoldani.

Egy tudatosságot fejlesztő önismereti kurzus, ami nagyon gyakorlatias, és azonnal hasznosítható tudást nyújt. Felkészít az igazi Életre. Megtanítja azt, ami a tananyagból kimaradt. Azokat az életvezetési ismereteket, mint a párkapcsolat, konfliktuskezelés, stressz kezelés, önismeret.

A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréninggyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében. A műhelyfoglalkozások egy olyan szellemi és érzelmi kalanddá tudnak válni, amelyben létrejöhet egy tapasztalás, megismerés és az önmagunkkal, illetve társainkkal való jelen idejű találkozás.
Ha úgy érzed, nem mennek úgy a dolgok, ahogy szeretnéd, elfogyott az inspiráció az életedből, szaporodnak a konfliktusok és a problémák, akkor gyere műhelyünkbe és változtasd meg az életed. Ha változásra vágysz, de nem tudod hogyan változtass, ITT A HELYED! 

Az ÚJRATERVEZÉS  önismereti műhely az a hely, ahol inspiratív, fiatalos társaságban fejlődhetsz. Ahol felismered ki is vagy valójában, rájössz arra, hogy mit akarsz elérni, és megtudod azt is, hogy ezt miképpen tudod megvalósítani.

A módszere érthető és gyakorlatias felismerésekbe sűríti mindazt az alapvető emberi   tudást, ami szükséges saját működésünk (érzéseink, félelmeink, vágyaink, valamint lelkünk, elménk,  szellemünk és döntéseink) megértéséhez. Azon kívül konkrét megoldásokat is ad, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük magunkban azokat a képességeket, amelyek boldogabbá és teljesebbé tehetik életünket! Elmélet és gyakorlat egyaránt, 

hogy ne csak a MIÉRT-eket ismerd, hanem a HOGYAN-okat is tudd!

Az ÚJRATERVEZÉS workshop képzés  tulajdonképpen egy aktív gyakorlatokkal teli műhelymunka, ahol kreatív feladatokkal új megvilágításba helyezzük az életet. Ez egy csoportdinamikai tréningmódszer, amely a színtiszta jelennel, azaz az “itt és most”-tal dolgozik.

Ez azt jelenti, hogy a résztvevők viselkedésükre és a csoport másik tagjára gyakorolt hatásáról kapnak valós idejű visszajelzést. Ezáltal nagyobb tudatosságra tesznek szert, és ha jónak látják, változtathatnak viselkedésükön.

Hangsúly az Érzelmi és Spirituális intelligencia fejlesztésén alapul. A spirituális fejlődés olyan technikája, amely kapcsolatba hoz a saját bölcsességünkkel és egyediségünkkel.

  Milyen változásra számíthatsz?

A foglalkozások során megismered saját életedet működtető erőket. Képes leszel elengedni, amire nincs szükséged. Megtanulod, hogyan kell tudatosan irányítani érzelmeid, pozitívan gondolkodni, elszakadni a múlttól és a jövőbeli nem létező félelmeidtől. Egyszerűen megtanulod, hogyan lehetsz jelen testben és lélekben egyaránt, így boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élni. A kreatív tudatosság fejlesztése eredményeként megtapasztalod milyen a boldog párkapcsolat, a pénzbőség, karrier és a teremtő kreatív energia. Ezáltal felszínre kerülnek rejtett tehetségeid, amelyekről addig el sem tudtad képzelni, hogy léteznek.

Képes leszel megnyitni szíved és gondolkodásod a siker irányába, észreveszed majd azokat a lehetőségeket, melyek az élet sodor eléd. Megtanulod, hogyan működik a vonzás törvénye, melynek hatására képes leszel te is bevonzani azt, amit igazán szeretnél az életedben. Megváltoznak emberi kapcsolataid, családi viszonyaid. Egyszerűen szabad és boldog leszel. Megtanulsz problémamentesen, sikeresen és szabadon gondolkodni.

Ha úgy érzed, hogy az életben még több jó dolgot szeretnél elérni, még sikeresebb akarsz lenni, még nagyobb inspirációra van szükséged,akkor gyere el a képzésünkre,
és éld meg a változásokat!

A teljes képzés 10 alkalomból áll, heti egyszeri csoportos foglalkozás keretében. 

A csoport létszáma maximum 20 fő.
A foglalkozások hétköznap 18-20 óráig tartanak.

Képzés díj: 10 alkalom-60000 Ft, melyet 2 részletben lehet fizetni.

Páros kedvezmény: Ha hozol magaddal valakit, és egyszerre regisztráltok 15% kedvezményben részesültök!

Ha eljössz ismétlőként és regisztrálsz két új résztvevőt, akkor számodra a részvétel ingyenes.

Jelentkezz MOST,  és változtasd meg az életed!

A helyszínről e-mail-ben értesítünk.

Várunk nagy szeretettel minden érdeklődőt az ÚJRATERVEZÉS workshopra!

Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhetsz következő szemináriumunkra! Részletekről válaszlevélben értesítünk.


Jelentkezés Kreatív Tudatosság Fejlesztő Műhelyre

Itt olvashatóak a résztvevők véleményei:

Amikor 10 héttel ezelőtt a legelső „ülésen” ültünk, idegenként néztem körbe. Figyeltem, hogy ezeknek az embereknek fogom kiönteni a lelkem kicsi fájdalmait? Nem gondoltam…. És igen, pár alkalom után sikerült… (az a zokogás, ami a „harag” témánál kitört belőlem, elindította a lavinát és indultam a „javulás útján”) …. ezért nagyon hálás vagyok Neked és a csapatnak is. Alapvetően egy zárkózott valaki vagyok, és hatalmas feladat volt számomra megnyílni és elfogadni a jót és szépet, amit Ti adtatok Nekem „ingyen és önzetlenül”. Tanulni jöttem, és azt gondolom, sikerült….ugyan még a kezdeteknél járok, de az elindulásban nagy segítségemre voltál/voltatok.

Az ÚJRATERVEZÉS workshop végére sikerült elsajátítanom, hogy „Egy problémát nem lehet ugyanazzal a gondolkodásmóddal megoldani, amivel létrehoztuk.” . Átállítottam – legalábbis jó úton járok – a gondolataimat, igyekeztem egy másik szemszögből is végiggondolni, nem csak szemből, hanem mögé is nézni. Sikeresnek érzem magam, túlestem a párkapcsolati hisztériámon. Tudom, hogy szerethető és másokat boldoggá tenni képes ember vagyok mindenféle kötelezvény/megalkuvás nélkül.

Nagyon sok új barátot szereztem…és szerzek folyamatosan. Az emberek visszamosolyognak rám. J J J Én is többet mosolygok, boldog vagyok. Beiratkoztam angol órára, barátnőmmel több időt töltök együtt. Nyitott vagyok az emberek felé, elhiszem, hogy mindenféle hátsó szándék nélkül közelítenek felém, és tényleg a bennem rejlő ÉN-re kíváncsiak. Nagyon jól érzem magam.

NAGYON KÖSZÖNÖM GALINA!
Emese Suhajda

Kedves Galina,

Úgy érkeztem a workshopra, hogy volt egy nagy hátizsákom, és szerettem volna letenni. Az első alkalommal amikor magad mellé ültettél a kőrben, hallgattalak, és minden 2. mondatod után azt mondtam, igen de……igen de……… Majd otthon azon gondolkodtam, mi veszíteni valóm van, ha úgy nézem a dolgokat, ahogyan Te mondod? “Legyek hálás az édesanyámnak azért mert megszülethettem.” Végtére is nagyon szeretem az életet, miért ne lehetnék hálás ezért. Erre a gondolatra változni kezdett bennem valami, és jobb lett a kapcsolatom az édesanyámmal, a lányommal és a vejemmel.
Hálás köszönettel:
Mitribusz Edit

“Drága Galina!

Sajnos eltelt a 10 hét, mit eltelt, elröpült egy szempillantás alatt.

Amiért hálás vagyok:
– magamnak, hogy megengedtem magamnak, hogy eljöjjek a tanfolyamodra.
-neked, hogy rengeteget tanulhattam tőled és általad, amire még visszatérek.
– a “sors”-nak, hogy a 10 hét alatt rengeteg jó és értékes embert ismerhettem meg. Már az első pillanatban is a legtöbben szimpatikusak voltak, de igazán csak az eltelt idő alatt érintettek meg, mikor bennük is láttam a gyengeséget, a sebezhetőséget, az “emberit”.

Szeretettel: Ibránszki Bea”