• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

business coach

Üzleti eredményességfokozó program

Hisszük, hogy az üzleti eredményességhez elengedhetetlen a pénzhez való viszonyunk, tudatosságunk és az önismereti fejlődésünk iránti elkötelezettség.
Ha a coach nincs tisztában saját személyiségével, saját korlátaival és játszmáival, akkor sosem lesz képes hatékonyan és hitelesen fejleszteni másokat.
Business Coach Képzésünkön ezt tanítjuk meg résztvevőink számára.

Vezetőnek lenni ritka tulajdonság, amely az emberiség fejlődését szolgálja. Légy Te a saját életed kapitánya!

Részlet Carla Galli Újratervezés c. könyvéből

Kiknek szól a Business Coach Képzés?
Azoknak, akik már Life Coach Képzés végzettséggel rendelkeznek, és akik jól használható Business Coaching technikákat szeretnének kapni Master Coachok-tól. Annak is ajánljuk, aki saját ügyfelei és munkatársai coach-a szeretne lenni.

Mitől lesz ez a képzés több?
Sok gyakorlati elem és fejlődéssegítő visszajelzések jellemzik a mi Business Coach Képzésünket. Olyan elméleti és gyakorlati arányt alakítottunk ki, mely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy ne csak elméletben tanulják meg a Business Coaching elemeit és lényegét. A 70%-os gyakorlati résznél számtalan élethelyzetet, megoldandó problémakört ismernek meg a résztvevők és kész recepteket vihetnek el magukkal a képzésről. A Life Coach Képzés alapokkal és a kétnapos Business Coach Képzésen tanultakkal alkalmassá válnak arra, hogy hitelesen és eredményesen tudjanak más embereket, beosztottakat fejleszteni.

A képzés fókusza, módszertana, elemei
Olyan készségek kerülnek fókuszba, amelyek segítségével a résztvevők képessé válnak a business coching folyamat levezetésére. Fókuszban az érzelmi intelligencia, a vezetői szerep és a vezetői kulcskompetenciák.

Témák:
– Vezetői szerepek, a Vezető, mint csapatépítő, csoportdinamika.
– Fejlesztő vezető, mentori készségek.
– Stratégia, jövőkép, csoport célok, egyéni célok, teljesítményértékelés.
– Problémamegoldás, döntés.
– Motiváció, kiégés, stressz-kezelés.
– Kommunikáció az ügyfelekkel. Belső és külső kommunikáció.
– Tárgyalás technika, prezentációs technikák.
– Hatékony értekezletvezetés és moderátori készségek fejlesztése.
– Az érzelmi intelligencia helye és szerepe a munkahelyen.

Elmélet-gyakorlat aránya: 30%-70%.
A 60 órás továbbképzés a Life Coach Képzés során megszerzett kompetenciákra épít, azokat megerősíti, továbbfejleszti, annak érdekében, hogy a Business Coaching folyamatok vezetésére alkalmassá váljanak a résztvevők, mind az egyéni, mind a csoportos coaching módszertanban.

Miért válaszd a Carla Galli Akadémiát üzleti képzésedhez?
Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
Szakmai, üzleti tapasztalatai más releváns területről is vannak. Vállalkozóként, vezetői pozícióban tevékenykedik és saját képzési területekkel is rendelkezik.
Saját erősségeivel példát mutatva (gyors kapcsolatépítés és – fenntartás, a bizalommal teli légkör kialakítását, tudja kezelni a kiszámíthatatlan helyzeteket, egyenesen, közvetlenül kommunikál) vezet, tanít.
Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

A 60 órás Business Coach Képzés pénzügyi részletei:
A Business Coach képzés ára: 350 000 Forint (bruttó), mely kamatmentesen 2 részletben is fizethető.
Az első részlet 50 000 Forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
A jelentkezést csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük. A képzésen való részvétel alapfeltétele: érettségi.
Dönts a változás mellett te is 2018-ban!  Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Business Coach Képzésünk.