BUSINESS COACH KÉPZÉS

   BUSINESS COACHING – ÜZLETI EREDMÉNYESSÉGET FOKOZÓ PROGRAM

   Hisszük, hogy az üzleti eredményességhez elengedhetetlen a pénzhez való viszonyunk, tudatosságunk és az önismereti fejlődésünk iránti elkötelezettség. Ha a coach nincs tisztában saját személyiségével, saját korlátaival és játszmáival, akkor sosem lesz képes hatékonyan és hitelesen fejleszteni másokat. Business Coach Képzésünkön ezt tanítjuk meg résztvevőink számára.
   Vezetőnek lenni ritka tulajdonság, amely az emberiség fejlődését szolgálja. Légy Te a saját életed kapitánya! – részlet Carla Galli Újratervezés c. könyvéből.
   Olyan készségek kerülnek fókuszba, amelyek segítségével a résztvevők képessé válnak a business coching folyamat levezetésére. Fókuszban az érzelmi intelligencia, a vezetői szerep és a vezetői kulcskompetenciák.

   carla_galli

   MI TÖRTÉNIK A  BUSINESS COACHING TRÉNING SORÁN?

   Mitől lesz ez a képzés több?
   Sok gyakorlati elem és fejlődéssegítő visszajelzések jellemzik a mi Business Coach Képzésünket. Olyan elméleti és gyakorlati arányt alakítottunk ki, mely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy ne csak elméletben tanulják meg a Business Coaching elemeit és lényegét. A gyakorlati résznél számtalan élethelyzetet, megoldandó problémakört ismernek meg a résztvevők és kész recepteket vihetnek el magukkal. A Life Coach Képzés alapokkal és a kétnapos Business Coach Képzésen tanultakkal alkalmassá válnak arra, hogy hitelesen és eredményesen tudjanak más embereket fejleszteni.

   Elmélet-gyakorlat aránya: 30%-70%.

   A 60 órás továbbképzés a Life Coach Képzés során megszerzett kompetenciákra épít, azokat megerősíti, továbbfejleszti, annak érdekében, hogy a Business Coaching folyamatok vezetésére alkalmassá váljanak a résztvevők, mind az egyéni, mind a csoportos coaching módszertanban.
   A képzés fókusza, módszertana, elemei

   Olyan készségek kerülnek fókuszba, amelyek segítségével a résztvevők képessé válnak a business coching folyamat levezetésére. Fókuszban az érzelmi intelligencia, a vezetői szerep és a vezetői kulcskompetenciák.

   TÉMÁK:

   – Vezetői szerepek, a Vezető, mint csapatépítő, csoportdinamika
   – Fejlesztő vezető, mentori készségek
   – Stratégia, jövőkép, csoport célok, egyéni célok, teljesítményértékelés
   – Problémamegoldás, döntés
   – Motiváció, kiégés, stresszkezelés

    

   – Kommunikáció az ügyfelekkel. Belső és külső kommunikációs eszközök
   – Tárgyalás technika, prezentációs technikák
   – Hatékony értekezletvezetés és moderátori készségek fejlesztése
   – Az érzelmi intelligencia helye és szerepe a munkahelyen

   Kiknek szól a Business Coach Képzés?
   Azoknak, akik már Life Coach Képzés végzettséggel rendelkeznek, és akik jól használható Business Coaching technikákat szeretnének kapni Master Coachok-tól. aki saját ügyfelei és munkatársai coach-a szeretne lenni.

   A 60 órás Business Coach Képzés pénzügyi részletei:
   A Business Coach képzés ára: 350 000 Forint (bruttó), mely kamatmentesen 2 részletben is fizethető.
   Az első részlet 50 000 Forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
   10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
   A jelentkezést csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni.
   Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük.
   A képzésen való részvétel alapfeltétele: érettségi.
   Dönts a változás mellett te is 2019-ben!
   Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Business Coach Képzésünk!

   csoportos_coaching

   Jelentkezz Business Coach képzésünkre akár már ma!

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!