• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Megoldásorientált Coaching

lifecoach

Fókuszban a személyiség!

25 év tapasztaláshoz, pontosan 25 év kell.

Az ügyfeleim olyan közép-, és felső vezetők, cégtulajdonosok, és családtagjaik, akik számos terápiát, coachingot, szúpérvíziót, méntóralást kipróbáltak már, mégis van valamilyen fizikai vagy érzelmi-mentális állapot, melyből nem találják a kiutat.
Coachként elsősorban a karrierváltásban gondolkodókat és a frissen kinevezett vezetőket támogatom, valamint a kiégés kezelésében és munkahelyi kapcsolatok optimális menedzselésében tudok segíteni.
Egyértelműen fejlesztő attitűddel rendelkezem, így szerencsésnek mondhatom magam, hogy immár több mint 25 éve foglalkozom szervezet, illetve emberek fejlesztésével. Ez idő alatt megtanultam, hogy mindenkinek megvan a maga története, amelyet magával cipel, amellyel együtt kerek és egész. Hiszek abban, hogy minden ember értékes, igy boldog vagyok, ha támogathatom a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják saját útjukat és kiteljesedjenek.
Hosszú munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése.
Coaching során megoldásra kerül: Az Élet útirány, az értékek, motivációk, jövő célok és viselkedési stratégia meghatározása, konfliktusok kezelése, rejtett összefüggések felismerése, végeredményben a Megoldások másképpen.
Képzéseim módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, az életvezetési tanácsadás, az önismereti és a személyiségfejlesztő mühelyek, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.
Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Mindenkinek vannak leküzdendő akadályok az életében!
A mindennapjaink tele vannak szorongásokkal, nehéz helyzetekkel, olyan megoldhatatlannak tűnő problémákkal, melyek tönkre tesznek minket lelkileg és testileg egyaránt. Bizonyos esetekben nem tudunk megfelelő döntéseket hozni, de a kezünkben van mindig a lehetőség arra, hogy segítséget kérjünk. Első feladat, hogy túllepjük azon, hogy nem merjük segítséget kérni!
Nagy lendületet ad, ha valaki támogatón figyel ránk és pártatlan, őszinte –külső- meglátásait megosztja velünk.
Nem szabad elzárkózni a legkomolyabb helyzetekben sem, mert egy életünk van és ezt maximálisan ki kell használnunk, mindent meg kell tennünk azért, hogy a lehető legszebb legyen!

Mindenkinek megvannak a maga problémái, de a megfelelő szakember segítségével könnyebb megbirkózni velük. Módszerem segít megtalálni a céljaidat és ezzel együtt az életed értelmét. Kellő támogatással a legnagyobb változások is elérhetők– nem kell hozzá más, csak tudatosság, elszántság és önfegyelem. Én ebben tudok neked is segíteni, ahogy már nagyon sok embernek sikerült kisebb vagy nagyobb csodákat tenni az életével.
Nálam inspirációra, segítő és támogató szakmai háttérre számíthatsz.