MEGOLDÁSORIENTÁLT EGYÉNI COACHING

    EGYÉNI COACHING

   25 év tapasztaláshoz, pontosan 25 év kell.
   Az ügyfeleim olyan közép-, és felső vezetők, cégtulajdonosok, és családtagjaik, akik számos terápiát, coachingot, szupérvíziót, mentorálást kipróbáltak már, mégis, van valamilyen fizikai vagy érzelmi-mentális állapot, melyből nem találják a kiutat.
   Coachként elsősorban a karrierváltásban gondolkodókat és a frissen kinevezett vezetőket támogatom, valamint a kiégés kezelésében és munkahelyi kapcsolatok optimális menedzselésében tudok segíteni.
   Egyértelműen fejlesztő attitűddel rendelkezem, így szerencsésnek mondhatom magam, hogy immár több mint 25 éve foglalkozom szervezet, illetve emberek fejlesztésével.

   carla_galli

   MI TÖRTÉNIK AZ EGYÉNI COACHING SORÁN?

   Az elmúlt 25 év alatt megtanultam, hogy mindenkinek megvan a maga története, amelyet magával cipel, amellyel együtt kerek és egész.
   Hiszek abban, hogy minden ember értékes, így boldog vagyok, ha támogathatom a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják saját útjukat és kiteljesedjenek.
   Hosszú munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése.
   “Vezetőnek lenni ritka tulajdonság, amely az emberiség fejlődését szolgálja. Légy Te a saját életed kapitánya!” – Carla Galli

   A coaching során megoldásra kerül: Az Élet útirány, az értékek, motivációk, jövő célok és viselkedési stratégia meghatározása, konfliktusok kezelése, rejtett összefüggések felismerése, végeredményben a Megoldások másképpen.

   Módszertanom a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, az életvezetési tanácsadás, az önismereti és a személyiségfejlesztő műhelyek, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozásával jött létre. Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

   A COACHINGBAN MEGOLDÁSRA KERÜL:

   AZ ÉLET-ÚTIRÁNY
   AZ ÉRTÉKEK
   MOTIVÁCIÓK
   A JÖVŐBENI CÉLOK ÉS VISELKEDÉSI STRATÉGIA MEGHATÁROZÁSA

    

   KONFLIKTUSOK KEZELÉSE
   REJTETT ÖSSZEFÜGGÉSEK FELISMERÉSE
   FELISMERÉSE, ALKALMAZÁSA
   VÉGEREDMÉNYBEN: A MEGOLDÁSOK MÁSKÉPPEN

   Mindenkinek vannak leküzdendő akadályok az életében!

   HOGYAN KEZDJÜNK HOZZÁ?

   A mindennapjaink tele vannak szorongásokkal, nehéz helyzetekkel, olyan megoldhatatlannak tűnő problémákkal, melyek tönkre tesznek minket lelkileg és testileg egyaránt. Az első feladat, hogy túllepjük azon, hogy nem merjük segítséget kérni! Nagy lendületet ad, ha valaki támogatón figyel ránk és pártatlan, őszinte – külső – meglátásait megosztja velünk.
   Nem szabad elzárkózni a legkomolyabb helyzetekben sem, mert egy életünk van és ezt maximálisan ki kell használnunk, mindent meg kell tennünk azért, hogy a lehető legszebb legyen! Mindenkinek megvannak a maga problémái, de a megfelelő szakember segítségével könnyebb megbirkózni velük. Módszerem segít megtalálni a céljaidat és ezzel együtt az életed értelmét. Kellő támogatással a legnagyobb változások is elérhetők– nem kell hozzá más, csak tudatosság, elszántság és önfegyelem.
   Nálam inspirációra, segítő és támogató szakmai háttérre számíthatsz.

   coaching

   Érdeklődöm az egyéni coaching iránt:

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: moderátor képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú moderátor képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Megnézem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!
   Translate »