• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Megoldásorientált Életvezetési Tanácsadás

lifecoach

Az Élethez szükséges, hogy meglássuk saját történetünket és szembenézzünk vele. Ha ezt nem tesszük, minden megoldatlan problémát magunkban hordozunk és az életünkben, a kapcsolati rendszereinkben gyakran hasonló konfliktusokba ütközünk.

A coaching (tanácsadás) egyik célja, hogy megtudjuk, hogyan lehetünk nagyobbak, mint az az akadály, amely előttünk áll. A coaching ülések során megismerjük történeteink hátterét és feloldhatjuk az azokból származó nem kívánatos kötelékeket. Megoldásra kerül: Az Élet útirány, az értékek, motivációk, jövő célok és viselkedési stratégia meghatározása, konfliktusok kezelése, rejtett összefüggések felismerése, végeredményben a Megoldások másképpen.

Mindenkinek vannak leküzdendő akadályok az életében!
A mindennapjaink tele vannak szorongásokkal, nehéz helyzetekkel, olyan megoldhatatlannak tűnő problémákkal, melyek tönkre tesznek minket lelkileg és testileg egyaránt. Bizonyos esetekben nem tudunk megfelelő döntéseket hozni, de a kezünkben van mindig a lehetőség arra, hogy segítséget kérjünk. Első feladat, hogy túllépj azon, hogy nem mersz segítséget kérni!
Nagy lendületet ad, ha valaki támogatón figyel ránk és pártatlan, őszinte –külső- meglátásait megosztja velünk.
Mindenkinek megvannak a maga problémái, de a megfelelő szakember segítségével könnyebb megbirkózni velük. Nem szabad elzárkózni a legkomolyabb helyzetekben sem, mert egy életünk van és ezt maximálisan ki kell használnunk, mindent meg kell tennünk azért, hogy a lehető legszebb legyen!
Mi is az a Life Coaching?
A life coaching azaz  Életvezetési tanácsadás lényege, hogy olyan szakembertől kapsz személyre szabott figyelmet és támogatást, aki erre szakmailag alkalmas és személyesen is átélt, sikeresen megoldott már olyasféle problémákat, amit te ma még túl nehéznek tartasz.
A személyi tanácsadás gyakorlatias és világszerte mind népszerűbb munkakapcsolati módszer.  Célja feltárni az egyén belső értékeit, hozzásegíteni a negatív elemek kiküszöböléséhez, rávezetni arra, mit és hogyan tegyen sikeres és harmonikus élete érdekében.

Módszerem segít megtalálni a céljaidat és ezzel együtt az életed értelmét. Ha úgy érzed, bármiben segítségre van szükséged, mert életed nem halad előre, akkor ne habozz, hanem kérj segítséget a megfelelő szakembertől és meglátod, a probléma hamar el fog tűnni az életedből.
Ha nem várod meg a kényszerítő helyzeteket és önként lépsz túl hátrányos szokásaidon, akkor kiegyensúlyozottabb és elégedettebb életed lesz.

Kellő támogatással a legnagyobb változások is elérhetők 
– nem kell hozzá más, csak tudatosság, elszántság és önfegyelem. És mivel végső soron szakmai sikereink és kudarcaink is a magánéletünkből táplálkoznak, a munka világában is mind fontosabb lesz, hogy életvezetési szokásainkkal „rendben” legyünk. Én ebben tudok neked is segíteni, ahogy már nagyon sok embernek sikerült kisebb vagy nagyobb csodákat tenni az életével.
Ha úgy érzed, valaminek változni kéne, de nem tudod, hogyan és min változtass, JÓ HELYEN JÁRSZ, SEGÍTÜNK!
Nálunk inspirációra, segítő és támogató szakmai háttérre számíthatsz. Szárnyalj szabadon!
Az életvezetési tanácsadás során, segítek irányt találni a változáshoz és egy kiegyensúlyozottabb, teljesebb élet megvalósításához.