Általános Szerződési Feltételek

A carla-galli.com webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a weboldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési és felhasználási feltételeket, adat és panaszkezelési szabályainkat és azok minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatok:

Céginformációk
A szolgáltató neve: Gömöri Galina egyéni vállalkozó
Nyilvántartási száma: 58228030
Adószáma: 43339426-1-41
Statisztikai számjel: 43339426-8899-231-01
A szolgáltató székhelye: 1026 Budapest, Lepke utca 24.
Telefon: +36 70 608 3977
E-mail: info@carlagalli.com
A szerződés nyelve: magyar
A www.carla-galli.com weboldal tulajdonosa a Gömöri Galina egyéni vállalkozó

A megvásárolható szolgáltatások köre

A webáruház a Carla Galli által írt könyveket és webináriumokat forgalmaz.
A megjelenített termékek megrendelhetők a webáruház szoftveren keresztül. Áraink bruttó árak, melyek az áfát (27%) tartalmazzák.

A megrendelés folyamata

 1. Az üzletben válassza ki a megrendelni kívánt könyvet vagy webináriumot, majd nyomjon rá a kosárba teszem gombra.
 2. Ezt követően a kosár ikonra vagy az Irány a kosár gombra kattintva tudja ellenőrizni a rendelés tartalmát. Itt van lehetősége módosítani a rendelését vagy továbblépni a fizetéshez.
 3. A fizetés weboldalon keresztül bankkártyával vagy előre utalással történhet.
 4. A rendelés leadását követően a rendszer automatikus e-mailben tájékoztat.
 5. A könyv megrendelések házhoz szállítással érkeznek, a webináriumhoz linket küldünk.

Elállási jog

Könyvek esetében a kézbesítésig elállási joga van a vásárlóknak teljes pénzvisszafizetéssel. Webinárium esetében a résztvevőknek elállási joga van a webináriumot megelőzően 24 óráig teljes pénzvisszafizetéssel.
A rendeléseket a készlet erejéig teljesítjük!

Tájékoztató a Panaszkezelésről

Kérjük, panaszával, észrevételével forduljon Gömöri Galina egyéni vállalkozóhoz, a gyorsabb ügyintézés érdekében.

A panasz:

Gömöri Galina egyéni vállalkozó tevékenységével, szolgáltatásával, termékével – vagy mulasztásával szemben felmerülő minden olyan kifogás, amelyben a panaszos egyértelműen a  Gömöri Galina egyéni vállalkozó eljárását (különösen: szolgáltatási, ügyintézési, – nyilvántartási hiba) kifogásolja.

Nem minősül panasznak, ha az ügyfél általános tájékoztatást, véleményt vagy állásfoglalást igényel.

A panaszos:

Panaszos lehet a Gömöri Galina egyéni vállalkozó szolgáltatási tevékenységének igénybe vevője, azaz azok, akik megrendelik termékeit.

A panasz bejelentésének módjai:

 1. Szóbeli panasz; telefonon a +36 70 608 3977 telefonszámon, a telefonon közölt szóbeli panaszt a hét minden munkanapján, 8 órától 16 óráig teheti meg.
 2. Elektronikus levélben a mesterkod@gmail.com címen.

Az ügyfél eljárhat meghatalmazott útján. Amennyiben az ügyfél meghatalmazott útján jár el, úgy a meghatalmazásnak a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvényben foglalt követelményeknek kell eleget tenni. A panasz képviselő vagy meghatalmazott útján történő benyújtása esetén a Gömöri Galina egyéni vállalkozó vizsgálja a benyújtási jogosultságot, amelyet a benyújtó meghatalmazással igazol. Bejelentésre szolgáló nyomtatvány alkalmazása esetén a panaszos neve mellett fel kell tüntetni a panaszos törvényes, illetve meghatalmazotti képviselőjeként eljáró, panaszbenyújtó természetes személy nevét is.

Panaszkezeléssel kapcsolatos döntés közlése:
Gömöri Galina egyéni vállalkozó a panaszügyben hozott érdemi döntését pontos, közérthető és egyértelmű indokolással ellátva és azt írásba foglalva továbbítja a panaszos részére.

Ha az érdemi döntést közlő dokumentum jogszabályra hivatkozik, a jogszabályhely megjelölése mellett annak érdemi rendelkezését is ismerteti.

A panasz elutasítása, vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén az ügyfél az alábbi testületekhez, illetve hatóságokhoz fordulhat:

 • Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztályához (Cím: 1051 Budapest, Sas u.19. III. em.)
 • vagy a területileg illetékes járási hivatalokhoz. Elérhetőségeket itt találhatnak: jarasinfo.gov.hu.
 • Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testülethez (Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.; bekeltetes.hu)
 • az ügyfél döntése alapján a polgári perrendtartás szabályai szerinti bírósághoz.

Gömöri Galina egyéni vállalkozó a panaszt és az arra adott választ 1 hónapig őrzi meg.

Tájékoztató a biztonságos internetes fizetési megoldásról, mely weboldalunkon működik.

Webáruházunk, a www.carla-galli.com oldalon a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt szolgáltatás vagy könyv ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

 1. Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 4. A sikeres hitelesítést követően folytatódik a fizetési folyamat.
 5. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);
45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;
19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

Translate »