ISMERKEDJ MEG A CARLA GALLI AKADÉMIA OKTATÓIVAL!

Carla Galli – Az Akadémia megálmodója és életre hívója

Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach
25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
Képzései módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyságfejlesztő foglalkozások (Coaching), az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.
Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

carla_galli

dr. Schwanner Gábor

25 éve dolgozom orvosként. Pályámat háziorvosként kezdtem. A naponta hozzám fordulók főként testi tüneteinek, problémáinak hatékonyabb gyógyításához úgy éreztem, hiányzott a lelki tényezők, a problémás családi vagy munkahelyi háttér mélyebb pszichológiai ismerete és kezelése. Ezért figyelmem a pszichoterápia felé fordult, és a képzésemet követő 5 évben a Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztályon folytattam munkámat, mint pszichoterapeuta illetve rehabilitációs pszichiáter. Majd Angliában dolgoztam magán pszichiátriai intézetekben (Priory). Időközben elvégeztem a csoportanalitikus és a Hellinger-féle családterápiás képzést. 3 éve saját pszichoterápiás rehabilitációs központomat vezetem, ahol a fő hangsúly a lelki problémák integratív szemléletű kezelésén van.

Dr. Grajczár Zsóka

Szervezetfejlesztői, tréning és coaching módszertanokkal dolgozik, amelyekbe színes, kreatív technikákat is beépít.  A pszichodráma technikák, értékközpontú technikák, NLP technikák, relaxációs módszerek mellett számos saját fejlesztésű jól bevált gyakorlatot alkalmaz ügyfelei céljainak elérése érdekében. Kiválasztja a fejlődési célhoz illeszkedő legalkalmasabb módszertant, technikát. A tudásra alapozott kreatív szabadság nagyon sokat jelent számára, és úgy érzi, ugyanilyen sokat ad a folyamatok eredményességéhez.  Inspiráló számára a sokszínű helyzetek közös megoldása, ügyfelei haladása, elégedettsége, eredményessége, mindezekért igazán megéri lelkesen dolgozni.

grajczarzsoka

Stephen I. Molnar

Az NLP Intézet Vezető tanácsadója, pszichológus, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere. 25 év szakmai tapasztalatával rendelkezik az NLP területén. A Müncheni Ludwig-Maximilian-Universität-en szerzett pszichológiából diplomát, majd Hamburgban is. 1980 óta vizsgálja a különböző coaching technikákat, nemcsak minősített hypno- és viselkedésterapeuta, hanem mély ismeretekkel rendelkezik a családterápiában is. Sok éves szakmai tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az ELP-t (Energy Level Programming) .

molnarstefan
Translate »