ISMERKEDJ MEG A CARLA GALLI AKADÉMIA OKTATÓIVAL!

Carla Galli – Az Akadémia megálmodója és életre hívója

Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach
25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
Képzései módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyságfejlesztő foglalkozások (Coaching), az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.
Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

carla_galli

dr. Schwanner Gábor

25 éve dolgozom orvosként. Pályámat háziorvosként kezdtem. A naponta hozzám fordulók főként testi tüneteinek, problémáinak hatékonyabb gyógyításához úgy éreztem, hiányzott a lelki tényezők, a problémás családi vagy munkahelyi háttér mélyebb pszichológiai ismerete és kezelése. Ezért figyelmem a pszichoterápia felé fordult, és a képzésemet követő 5 évben a Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztályon folytattam munkámat, mint pszichoterapeuta illetve rehabilitációs pszichiáter. Majd Angliában dolgoztam magán pszichiátriai intézetekben (Priory). Időközben elvégeztem a csoportanalitikus és a Hellinger-féle családterápiás képzést. 3 éve saját pszichoterápiás rehabilitációs központomat vezetem, ahol a fő hangsúly a lelki problémák integratív szemléletű kezelésén van.

Dr. Grajczár Zsóka

Szervezetfejlesztői, tréning és coaching módszertanokkal dolgozik, amelyekbe színes, kreatív technikákat is beépít.  A pszichodráma technikák, értékközpontú technikák, NLP technikák, relaxációs módszerek mellett számos saját fejlesztésű jól bevált gyakorlatot alkalmaz ügyfelei céljainak elérése érdekében. Kiválasztja a fejlődési célhoz illeszkedő legalkalmasabb módszertant, technikát. A tudásra alapozott kreatív szabadság nagyon sokat jelent számára, és úgy érzi, ugyanilyen sokat ad a folyamatok eredményességéhez.  Inspiráló számára a sokszínű helyzetek közös megoldása, ügyfelei haladása, elégedettsége, eredményessége, mindezekért igazán megéri lelkesen dolgozni.

grajczarzsoka

Molnár Eszter

A művészet több ágában ténykedő alkotó vagyok. Legfőképpen festőművész. De eredendően színész képesítést szereztem, aminek hála, szert tettem olyan ismeretekre, mely az emberi psziché rejtelmeibe, és ezzel együtt az alkotásban való kiteljesedésbe enged bepillantást. Színészi munkám alatt is folyamatosan festettem. Pár év után úgy döntöttem, hogy elméleti oldalról is szeretném megvizsgálni az alkotás folyamatát, így az Eötvös Loránd Tudományegyetem színikritika szakirányán folytattam tanulmányokat. Ez után jöttem rá, hogy a képzőművészet az, amiben kiteljesedni vágyom. Kanadába mentem, ahol több mesterkurzust végeztem festő szakirányon, és volt két önálló kiállításom, és számos egyéb képzőművészeti megjelenésem Montrealban. A külföldi tapasztalatokkal és tudással, valamint az itthon szerzett tanulmányokkal felfegyverkezve dolgoztam ki módszeremet, amivel szórakoztató formában bárkinek elérhető az alkotás folyamata, miközben észrevétlenül lelki változásokat eredményez, mely az élet bármilyen területére beépíthető.

Kovács Judith

Komplementer hipnoterapeuta. Tanulmányai eredményeként kidolgozta azt a módszert, ahol mindenki a saját belső erőforrását felhasználva képes változtatni személyiségén, az életvitelén. A Tudatos-Lét Terápia, melynek során a tudatalatti segítségével feltárja azt a negatív érzelmi élményt, ami a jelenlegi életvitelre káros hatással van. Tudatosítás után a kérdés tekintetében az érzelmi oldás hatására automatikusan megváltozik a negatív viselkedési minta.

Stephen I. Molnar

Az NLP Intézet Vezető tanácsadója, pszichológus, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere. 25 év szakmai tapasztalatával rendelkezik az NLP területén. A Müncheni Ludwig-Maximilian-Universität-en szerzett pszichológiából diplomát, majd Hamburgban is. 1980 óta vizsgálja a különböző coaching technikákat, nemcsak minősített hypno- és viselkedésterapeuta, hanem mély ismeretekkel rendelkezik a családterápiában is. Sok éves szakmai tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az ELP-t (Energy Level Programming) .

molnarstefan

Gebler Kitti

Viusual Artist, tanulmányait a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen végezte. A designerként eltöltött évek során autonóm művészként festészetet tanult, egy művészeti iskolában stílusgyakorlatokat tart, valamint esszéket ír.  Marketing vonalon az MSPR Üzleti Iskolában  képezte tovább magát. Fő területe a blogok berendezése, blog felépítés illetve az online content marketing, ahol az írás mellett a vizuális tartalom is nagy hangsúlyt kap.

gebler_kitti

Kiss Gábor

A Szegedi Tudományegyetem földrajz-környezettan tanár szakán (2002) végzett pedagógus, 2005-től a felsőoktatásban és több mint 10 éve felnőttképzési szakértő. Az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának doktorandusza. 13 éve tart felnőtt csoportoknak továbbképzéseket, tréningeket: szakmódszertani, készség- és személyiségfejlesztő tréningek (didaktika, kompetenciafejlesztés, tehetséggondozás, személyiségtipológia, kooperatív technikák, pedagógiai innovációk-szakmai képzések oktatója, valamint kommunikációs attitűdfejlesztő, szervezetfejlesztési tréningek, stresszkezelés, idő-és feladatmenedzsment, együttműködés-fejlesztés, vezetői tréning) a szakterülete.

kissgabor

Napsugár Andi

1996-ban diplomázott a Hajdúböszörményi Óvóképzó Főiskolán, ezután kiegészítő szakon elvégezte a tanítói szakot a debreceni Református Tanítóképző Főiskolán. Ezután részt vett egy fejlesztőpedagógus továbbképzésen, melyet egy gyermekrajz elemző és egy mind lab tanfolyam követett. Célja minél több ismeretet nyújtani a gyerekeknek a világ minden területéről. Szeretné, hogy az a gyermek, aki rá van bízva, érzelmileg, tudásban megkapja mindazt, ami által jobbá, boldogabbá válhat. Mindenben és mindenkiben meglátni a jót és elfogadni őt olyannak amilyen, hiszen mindenkiben van érték. Jelenleg a Busy Bee angol- és sportóvoda vezetője, amely a Pedagógiai Hatékonyságot Fejlesztő Programunk referencia-óvodája.

napsugár andi
Translate »