ISMERKEDJ MEG A CARLA GALLI AKADÉMIA OKTATÓIVAL!

   Carla Galli – Az Akadémia megálmodója és életre hívója

   Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach
   25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
   Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
   Képzései módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyságfejlesztő foglalkozások (Coaching), az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.
   Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

   carla_galli

   dr. Schwanner Gábor

   25 éve dolgozom orvosként. Pályámat háziorvosként kezdtem. A naponta hozzám fordulók főként testi tüneteinek, problémáinak hatékonyabb gyógyításához úgy éreztem, hiányzott a lelki tényezők, a problémás családi vagy munkahelyi háttér mélyebb pszichológiai ismerete és kezelése. Ezért figyelmem a pszichoterápia felé fordult, és a képzésemet követő 5 évben a Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztályon folytattam munkámat, mint pszichoterapeuta illetve rehabilitációs pszichiáter. Majd Angliában dolgoztam magán pszichiátriai intézetekben (Priory). Időközben elvégeztem a csoportanalitikus és a Hellinger-féle családterápiás képzést. 3 éve saját pszichoterápiás rehabilitációs központomat vezetem, ahol a fő hangsúly a lelki problémák integratív szemléletű kezelésén van.

   Dr. Grajczár Zsóka

   Szervezetfejlesztői, tréning és coaching módszertanokkal dolgozik, amelyekbe színes, kreatív technikákat is beépít.  A pszichodráma technikák, értékközpontú technikák, NLP technikák, relaxációs módszerek mellett számos saját fejlesztésű jól bevált gyakorlatot alkalmaz ügyfelei céljainak elérése érdekében. Kiválasztja a fejlődési célhoz illeszkedő legalkalmasabb módszertant, technikát. A tudásra alapozott kreatív szabadság nagyon sokat jelent számára, és úgy érzi, ugyanilyen sokat ad a folyamatok eredményességéhez.  Inspiráló számára a sokszínű helyzetek közös megoldása, ügyfelei haladása, elégedettsége, eredményessége, mindezekért igazán megéri lelkesen dolgozni.

   grajczarzsoka

   Lovas Szabolcs

   Szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, valamint a Lélek Központ – Pszichológiai és Tanácsadó Központ vezetője, amely meghatározó intézmény Bács-Kiskun megye régióban. Tanulmányait emberi erőforrások területen végezte, országosan a szervezetfejlesztés területen tevékenykedik. Önismereti, hatékonyságnövelő tréningjeivel, képzéseivel ahhoz járul hozzá, hogy az emberek megismerjék, mozgósítani tudják rejtett erőforrásaikat egy teljesebb, önazonosabb élet érdekében és képesek legyenek kiteljesedni szakmájukon belül. A Carla Galli Akadémia keretében a hallgatók önismeretének, személyes hatékonyságának fejlesztésében valamint a képzésben egyedülálló módon a self brandingben nyújt támogatást annak érdekében, hogy a végzettek minden lehetőséget megkapjanak a szakmában való elhelyezkedéshez.

   lovas_szabolcs

   Kovács Judith

   Komplementer hipnoterapeuta. Tanulmányai eredményeként kidolgozta azt a módszert, ahol mindenki a saját belső erőforrását felhasználva képes változtatni személyiségén, az életvitelén. A Tudatos-Lét Terápia, melynek során a tudatalatti segítségével feltárja azt a negatív érzelmi élményt, ami a jelenlegi életvitelre káros hatással van. Tudatosítás után a kérdés tekintetében az érzelmi oldás hatására automatikusan megváltozik a negatív viselkedési minta.

   Stephen I. Molnar

   Az NLP Intézet Vezető tanácsadója, pszichológus, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere. 25 év szakmai tapasztalatával rendelkezik az NLP területén. A Müncheni Ludwig-Maximilian-Universität-en szerzett pszichológiából diplomát, majd Hamburgban is. 1980 óta vizsgálja a különböző coaching technikákat, nemcsak minősített hypno- és viselkedésterapeuta, hanem mély ismeretekkel rendelkezik a családterápiában is. Sok éves szakmai tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az ELP-t (Energy Level Programming) .

   molnarstefan

   Gebler Kitti

   Viusual Artist, tanulmányait a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen végezte. A designerként eltöltött évek során autonóm művészként festészetet tanult, egy művészeti iskolában stílusgyakorlatokat tart, valamint esszéket ír.  Marketing vonalon az MSPR Üzleti Iskolában  képezte tovább magát. Fő területe a blogok berendezése, blog felépítés illetve az online content marketing, ahol az írás mellett a vizuális tartalom is nagy hangsúlyt kap.

   gebler_kitti

   Kiss Gábor

   A Szegedi Tudományegyetem földrajz-környezettan tanár szakán (2002) végzett pedagógus, 2005-től a felsőoktatásban és több mint 10 éve felnőttképzési szakértő. Az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának doktorandusza. 13 éve tart felnőtt csoportoknak továbbképzéseket, tréningeket: szakmódszertani, készség- és személyiségfejlesztő tréningek (didaktika, kompetenciafejlesztés, tehetséggondozás, személyiségtipológia, kooperatív technikák, pedagógiai innovációk-szakmai képzések oktatója, valamint kommunikációs attitűdfejlesztő, szervezetfejlesztési tréningek, stresszkezelés, idő-és feladatmenedzsment, együttműködés-fejlesztés, vezetői tréning) a szakterülete.

   kissgabor

   Napsugár Andi

   1996-ban diplomázott a Hajdúböszörményi Óvóképzó Főiskolán, ezután kiegészítő szakon elvégezte a tanítói szakot a debreceni Református Tanítóképző Főiskolán. Ezután részt vett egy fejlesztőpedagógus továbbképzésen, melyet egy gyermekrajz elemző és egy mind lab tanfolyam követett. Célja minél több ismeretet nyújtani a gyerekeknek a világ minden területéről. Szeretné, hogy az a gyermek, aki rá van bízva, érzelmileg, tudásban megkapja mindazt, ami által jobbá, boldogabbá válhat. Mindenben és mindenkiben meglátni a jót és elfogadni őt olyannak amilyen, hiszen mindenkiben van érték. Jelenleg a Busy Bee angol- és sportóvoda vezetője, amely a Pedagógiai Hatékonyságot Fejlesztő Programunk referencia-óvodája.

   napsugár andi