Ismerkedjen meg a Carla Galli Akadémia oktatóival!

Carla Galli – Az Akadémia megálmodója és életre hívója

Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach
25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
Egy Fiú és egy Lány édesanyja.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
Képzései módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyságfejlesztő foglalkozások (Coaching), az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.
Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

carla galli akadémia

Dr. Grajczár Zsóka

Szervezetfejlesztői, tréning és coaching módszertanokkal dolgozik, amelyekbe színes, kreatív technikákat is beépít.  A pszichodráma technikák, értékközpontú technikák, NLP technikák, relaxációs módszerek mellett számos saját fejlesztésű jól bevált gyakorlatot alkalmaz ügyfelei céljainak elérése érdekében. Kiválasztja a fejlődési célhoz illeszkedő legalkalmasabb módszertant, technikát. A tudásra alapozott kreatív szabadság nagyon sokat jelent számára, és úgy érzi, ugyanilyen sokat ad a folyamatok eredményességéhez.  Inspiráló számára a sokszínű helyzetek közös megoldása, ügyfelei haladása, elégedettsége, eredményessége, mindezekért igazán megéri lelkesen dolgozni.

carla galli akadémia oktatók grajczár zsóka

Stephen I. Molnar

Az NLP Intézet Vezető tanácsadója, pszichológus, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere. 25 év szakmai tapasztalatával rendelkezik az NLP területén. A Müncheni Ludwig-Maximilian-Universität-en szerzett pszichológiából diplomát, majd Hamburgban is. 1980 óta vizsgálja a különböző coaching technikákat, nemcsak minősített hypno- és viselkedésterapeuta, hanem mély ismeretekkel rendelkezik a családterápiában is. Sok éves szakmai tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az ELP-t (Energy Level Programming) .

Stephen I. Molnar

Kovács Judith

„Minden csupán örvény, kapu vagy ablak, ami valami másra nyílik, mint önmagunk.”
(A. de Saint-Exupery)
Elsőként grafológusoklevelet szereztem, majd a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanultam. A tudományos megközelítés közelebb áll hozzám, mint a ma nagyon divatos és sokszor félreértelmezett ezoterikus irányzatok, ezért beiratkoztam dr. Marton Victor és Marton Ildikó hipnózis képzéseire. Jelenleg a saját két tanulócsoportomban rendszeresen komoly önismereti munka folyik. A Komplementer Hipnózis Egyesület szervezésében és aktív tagjaként a Marton Hipnocoach® tanfolyam oktatója vagyok, tartok előadásokat különböző témákban a Soter Ezoterikus Klub és Teaházban. Végül, de nem utolsó sorban egyéni életvezetési tanácsadással foglalkozom.

carla galli akadémia oktatók kovács judith

Napsugár Andi

„Lopakodni csak egy dolog miatt érdemes. Egy alvó gyermek arcára puszit nyomni! „
1993-ban érettségizett a nagykállói Óvónőképző Szakközépiskolában, majd 1996-ban diplomázott a Hajdúböszörményi Óvóképzó Főiskolán, ezután kiegészítő szakon elvégezte a tanítói szakot a debreceni Református Tanítóképző Főiskolán. Pályakezdőként egy budapesti magánóvodában dolgozott, ahol majdnem 14 évet töltött el. Közben részt vett egy fejlesztő pedagógus továbbképzésen, melyet egy gyermekrajz elemző és egy mind lab tanfolyam követett. Célja minél több ismeretet nyújtani a gyerekeknek a világ minden területéről.
Szeretné, hogy az a gyermek, aki rá van bízva, érzelmileg, tudásban megkapja mindazt, ami által jobbá, boldogabbá válhat. Mindenben és mindenkiben meglátni a jót és elfogadni őt olyannak amilyen, hiszen mindenkiben van érték.

napsugár andi

Marton Ildikó

1984-ben végezte el filozófiai és pszichológiai tanulmányait, majd Berlinben pszichológiai diplomát szerzett. Ezt követően Németországban és Indiában ayurveda és ayurveda pszichológiai tanulmányokat folytatott. 2001-től a hipnózis felé fordult, 2005-ben Hipnoterapeuta lett a National Guildo of Hypnosist Intézetben, ezt követően pedig klinikai hipnoterapeuta. 2008-tól az NGH Intézet certifikált oktatója, 2009-ben pedig NLP Master végzettséget szerez. 201-től természetgyógyász engedéllyel is rendelkezik.
Német és magyar nyelvterületen 1997 óta oktatja a hipnózist orvosoknak, pszichológusoknak, természetgyógyászoknak, valamint coachoknak, menedzsereknek és a hipnózis iránt érdeklődőknek.

carla galli akadémia oktatók marton ildikó