EGYÉNI NEUROCOACHING

EGYÉNI  NEURO-COACHING

CARLA GALLI MAGYARORSZÁG HIVATALOS NEUROGRAFIKA SZAKÉRTŐJE.

Hányszor ígértünk magunknak, hogy holnap elkezdjük a fogyást, kezdük járni az edzőterembe, vagy találunk időd a hobbinak. Minden alkalommal rábeszéljük magunkat, hogy kezdjünk el valami újat, de a lépéseket nem követjük. Miért?

Agyunk úgy van kialakítva, hogy minden új cselekvéshez új kapcsolatokat kell létrehoznunk. De minden változás stresszes. És a szervezet könnyebben megőrzi a szokásait. Ezért olyan nehéz rávenni magát valamire. De amit nehéz egyedül kezelni, azt szakember segítségivel gyorsabban és hatékonyabban elvégezheti.

NEUROGRAFIKA, hogyan működik ez a technika?

A neurografikai rajzolás algoritmusok szerint történik. A rajzok azzal kezdődnek, hogy az ember ráhangolódik, felismeri a problémát és kihoz magából egy grafikus ábrát egy papírlapra. Amikor a felvázolt, érzelmileg megtapasztalt és szimbolikus formában leírt problémás helyzet papírlapon láthatóvá válik, elkezdjük tanulmányozni és elfogadni a történéseket.

Az egyéni Neurografikai coaching során részletesen elsajátíthatja a neurografika algoritmusait, a rajz kompozíciós felépítését, a színhasználatot.  Felteheti a kérdéseit a neurografika rajzolásának technikájával és a rajzolás közben tapasztalható pszichológiai folyamatokkal  kapcsolatban.

A neurografika  öntudatlanul segíti a belső korlátozások eltávolítását, amelyek megakadályozzák minket a valós cselekedetektől.

A szakemberrel való munka feltárja azokat a problémákat, amelyeket a psziché elrejt az önálló önismereti tanulmányok során. Neuro-Coach tudja milyen kérdéseket kell feltenni, merrel kell irányítani, milyen pszichológiai, érzelmi és testi reakciókra kell figyelni. Neurocoaching ebben a formátumban sok feladat és probléma megoldására alkalmas. A könnyebb téma számára egy vagy két ülés elegendő lesz, a bonyolultabbhoz hosszabb munkára van szüksége. A végeredményben Neurografikai rajzolás létre fog hozni  szükséges új neuron kapcsolatokat az új valóság megteremtéséhez és a körülmények kezelésének lehetőségéhez.

A konzultáció személyesen vagy online történik.

NEUROGRAFIKA a lehetőségek kibontakoztatásához

A neurografikai rajz célja az öntudatlan félelmek, hiedelmek, feszültségek, múltbeli tapasztalatok ábrázolása az ember életéből és a lelke korábbi életeiből.

A személyiségfejlődést gátló korlátok a tudat szintjére emelkednek, ahol olyan ötletekké alakíthatók, amelyek pozitív eredményt adhatnak. Ez a gyakorlat lehetővé teszi a döntés meghozatalát, a kérdés megválaszolását, a probléma megoldását és a vágy teljesítését.

Ez a munka segít csökkenteni a belső feszültséget, csillapítani a belső konfliktusokat, és felszabadítani a pozitív energiát, amely segíthet a probléma megoldásában.

MI TÖRTÉNIK az egyéni coaching során ?

Amikor az emberek elkezdenek neurografikát rajzolni, az életük természetes módon jobbra fordul. Felébred az ösztön, az életszomj, és ennek a szomjúságnak a hatására jelenik meg az értelme. Nincs értelme a víznek, amíg nem vagy szomjas. Nincs értelme az életnek, amíg vissza nem nyered az életvágyat. A neurografika visszaadja az embereknek az életszomjat, a pozitív fejlődésbe, a legjobb eredménybe vetett hitet. Küldetésünk: „Változtasd meg jobbra a világot!”
A neurografika sajátossága az, hogy nem manifesztált tünetekkel és láthatatlan objektumokkal dolgozunk. Mi a tudattalan szimulálását végezzünk.

 

Kinek ajánlott ez

Nem kell meghatároznunk a helyzet okait, indítékait és szintjét.

Szándékosan, lendülettel dolgozunk, azzal, ami belül már megérett, már érezteti magát, de magyarázatot nem igényel tőlünk. Ez azt jelenti, hogy elkerüljük a kognitív torzításokat. Ebben az értelemben a módszer tisztasága egyedülálló.

Minden más módszer, amely a nyelvvel, a beszéddel működik, definíciók megadására kényszeríti az embert. Be kell kerülniük egy harmadik fél – operátor, coach, terapeuta – által kínált területre.
Amely sajnos időnként ellentmondásokat, hiányos információkat tartalmazhat.

a program?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
• nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait
• szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
• szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
• szeretné a saját, családi rendszerét tisztábban látni.

Nyilatkozat
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító és önismeret fejlesztő tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

Jelentkezz a tanácsadásra akár már ma!

csoportos_coaching3

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a  képzésekhez?

Fókuszban a személyiség!

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: egyéni coaching

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »