EGYÉNI NEUROCOACHING

EGYÉNI  LIFE és NEURO-COACHING

 

Az Élethez szükséges, hogy meglássuk saját történetünket és szembenézzünk vele. Ha ezt nem tesszük, minden megoldatlan problémát magunkban hordozunk, és az életünkben, a kapcsolati rendszerekben gyakran hasonló konfliktusokba ütközünk. Az EGYÉNI foglalkozások során megismerjük történeteink hátterét, és feloldhatjuk az azokból származó nem kívánatos kötelékeket. 

A személyi tanácsadás lényege, hogy olyan szakembertől kapsz személyre szabott figyelmet és támogatást, aki erre szakmailag alkalmas és személyesen is átélt, sikeresen meg- oldott már olyasféle problémákat, amit te ma még túl nehéznek tartasz. Célja feltárni az egyén belső értékeit, hozzásegíteni a negatív elemek kiküszöböléséhez, rávezetni arra, mit és hogyan tegyen sikeres harmonikus élete érdekében. 

carla_galli_akademia

A NEURO-COACHING SORÁN MEGOLDÁSRA KERÜL: 

Az Élet útirány, az értékek, motivációk, jövő célok és viselkedési stratégia meghatározása, konfliktusok kezelése, rejtett összefüggések felismerése, végeredményben a Megoldások másképpen.

Módszerem a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, az életvezetési tanácsadás, az önismereti és a személyiségfejlesztő műhelyek, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozásával jött létre. 

Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika, neurografika  és a modern tudomány alapelveit.

HOGYAN KEZDJÜNK HOZZÁ ?

Az első feladat, hogy túllepjük azon, hogy nem merjük segítséget kérni! Nagy lendületet ad, ha valaki támogatón figyel ránk és pártatlan, őszinte – külső – meglátásait megosztja velünk.

Nem szabad elzárkózni a legkomolyabb helyzetekben sem, mert egy életünk van és ezt maximálisan ki kell használnunk, mindent meg kell tennünk azért, hogy a lehető legszebb legyen! Mindenkinek megvannak a maga problémái, de a megfelelő szakember segítségével könnyebb megbirkózni velük.

Módszerem segít megtalálni a céljaidat és ezzel együtt az életed értelmét. Kellő támogatással a legnagyobb változások is elérhetők– nem kell hozzá más, csak tudatosság, elszántság és önfegyelem.

Nálam inspirációra, segítő és támogató szakmai háttérre számíthatsz.

NEUROGRAFIKA a lehetőségek kibontakoztatásához

A neurografikai rajz célja az öntudatlan félelmek, hiedelmek, feszültségek, múltbeli tapasztalatok ábrázolása az ember életéből és a lelke korábbi életeiből.

A személyiségfejlődést gátló korlátok a tudat szintjére emelkednek, ahol olyan ötletekké alakíthatók, amelyek pozitív eredményt adhatnak. Ez a gyakorlat lehetővé teszi a döntés meghozatalát, a kérdés megválaszolását, a probléma megoldását és a vágy teljesítését.

Ez a munka segít csökkenteni a belső feszültséget, csillapítani a belső konfliktusokat, és felszabadítani a pozitív energiát, amely segíthet a probléma megoldásában.

MI TÖRTÉNIK az egyéni coaching során ?

Az elmúlt 25 év alatt megtanultam, hogy mindenkinek megvan a maga története, amelyet magával cipel, amellyel együtt kerek és egész.

Hiszek abban, hogy minden ember értékes, így boldog vagyok, ha támogathatom a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják saját útjukat és kiteljesedjenek.
Hosszú munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése.

“Vezetőnek lenni ritka tulajdonság, amely az emberiség fejlődését szolgálja. Légy Te a saját életed kapitánya!” 

Carla Galli

 

Kinek ajánlott ez a program?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
• nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait
• szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
• szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
• szeretné a saját, családi rendszerét tisztábban látni.

Nyilatkozat
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító és önismeret fejlesztő tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

Jelentkezz a tanácsadásra akár már ma!

csoportos_coaching3

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a  képzésekhez?

Fókuszban a személyiség!

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: egyéni coaching

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »