SORSALKOTÓ CSALÁDÁLLÍTÁS

Család és rendszerállítás dinamika.

 Az Ősi Gyökerek és Az Igazság Felszabadítása

Aktuális időpontok 

 2024  június 09, július 07, szeptember 22, 

 október 13, november 03, december 01. 

Vasárnaponként 13.00-18.00

az alábbi címen lesznek: 1026. Bp. Páfrány u 23/b .(Pasarét) 

JÁDE szépség klinika

A családállítás egy különleges és hatékony terápiás módszer, amely Bert Hellinger nevéhez fűződik. Ezt a módszert világszerte alkalmazzák a családi és személyes problémák feltárására és megoldására. Hellinger sok éven át tanulmányozta a családi rendszereket és azok hatását az egyén életére. Munkája során rájött, hogy a családtagok közötti rejtett kapcsolatok és dinamikák gyakran okoznak problémákat a jelenben. A családállítás során a résztvevők csoportban dolgoznak. A kliens kiválaszt néhány csoporttagot, akik a családtagokat vagy fontos fogalmakat képviselik. A képviselők intuitív módon érzik és mozognak a térben, így feltárva a rejtett érzelmi és kapcsolati mintákat.
A módszer célja, hogy feltárja a családi rendszerekben rejtőző, generációkon átívelő problémákat és dinamikákat, amelyek hatással vannak a jelenlegi életünkre. A családállítás segít megérteni és megoldani a családi és személyes életünket befolyásoló rejtett problémákat.

Megoldásra kerülnek:

Állandó konfliktusok a családtagok között
Ismétlődő negatív érzelmi minták
Egészségügyi problémák érzelmi háttere
Pénzügyi és Párkapcsolati nehézsége.

A Család és rendszerállítás kiegészítő eleme az  „igazság legalizálása”. Ez a psziché felszabadításának terápiás, gyógyító folyamata. Az életünk során építünk és viselünk védelmező maszkokat, hogy ne érezzünk fájdalmat, és kivetítjük másokra, hogy ne lássuk azt önmagunkban. Elég egyszer kimondani a szavakat, hogy megszabadulj a blokkoktól és felszabadítsd az élet energiáját.

carla_galli_akademia

Mi a  módszer lényege?

Minden léleknek megvan a maga forgatókönyve, amit követve megkapja a szükséges tapasztalatokat ebben az inkarnációban – könnyedén és játékosan.

Élete során szinte mindenki elgondolkodik azon, hogy miért jött erre a világra. Képzeld csak el, több milliárd ember él a bolygón, és mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik. Mindegyikük lelke a saját egyedi útját választotta az életben.

De vajon mindenki a saját útját járja-e, vagy egyszerűen „ész szerint” él, vagy ami még rosszabb, kívülről diktált szabályok szerint? Lehet sikeres, élhet jólétben, ugyanakkor érzi, hogy nem a saját életét éli.

A lélek azért jön erre a világra, hogy bizonyos tapasztalatokat szerezzen. Kérdezd meg magadtól: segíted-e a Lelked az útján, vagy éppen ellenkezőleg, korlátozod a „rendszerszerű” beállításokkal és az Értelem hangjával? Olyan, mint egy gyerek, aki egyszerre tud őszintén örülni az apróságoknak, és sírni is tud, mert nem fejezheti ki magát, vagy teljesen „elveszett”. Hogy érzi magát a belső gyermeked? Vígan csapkod a tenyerével, vagy talán eltévedt?

A családállítás elméletének az alapja, hogy a család, annak minden generációja együtt egy úgynevezett morfogenetikus mezőt alkot, melyben mindenkinek megvan a maga helye. Ha ennek a mezőnek a rendjét a család valamely tagja vagy tagjai akár tudatosan, akár szándékolatlanul megsértik, az a mező minden tagjára hatással lehet. A családállítás során az állítást vezető ezt a rendszert segít helyreállítani.

 

Kinek ajánlott a családállítás?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
• nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait (sorsátvállalás),
• szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
• szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
• szeretné elgyászolni, a múltját (családtagját, társkapcsolatát, elvetélt, abortált, halva született gyermekét, házi kedvencét)
• szeretné megérteni a testi tüneteit, a visszatérő „betegségeit” (gyomor, légzési nehézség, meddőség, allergia
• szeretné a családi rendszerét tisztábban látni (koncentrációs tábor, hadifogság, nemi erőszak).

Példa egy családállításra:

•           Kliens: Anna, 35 éves nő, állandóan konfliktusban áll az édesanyjával.

•           Terapeuta: „Mi a konkrét probléma, amit meg szeretnél vizsgálni?”

•           Anna: „Úgy érzem, hogy az édesanyám mindig kritizál, és soha nem ért meg engem.”

Képviselők kiválasztása:

•           Anna kiválaszt két csoporttagot: egyet, aki őt magát képviseli, és egyet, aki az édesanyját képviseli.

•           Képviselők elhelyezkedése: A „képviselő Anna” és a „képviselő édesanya” egymással szemben állnak, de a „képviselő édesanya” kissé távolabb helyezkedik el, hideg és elutasító testtartással.

Dinamikák feltárása:

•           Terapeuta: „Mit érzel, amikor így állsz?”

•           Képviselő Anna: „Félek és úgy érzem, soha nem lehetek elég jó.”

•           Képviselő édesanya: „Úgy érzem, hogy valamiért mindig távol kell maradnom tőle, mintha valami akadályozna.”

Mélyebb rétegek feltárása:

•           Terapeuta: „Mi történhetett a családban, ami ezt az érzést okozza?”

•           Anna elmondja, hogy a nagyanyja elveszítette egy gyermekét, és az édesanyja emiatt mindig szorongott.

Megoldási lépések:

•           A terapeuta egy harmadik képviselőt állít be, aki a nagyanyát képviseli.

•           Képviselő nagyanya: „Nagyon fájt a veszteségem, és emiatt nem tudtam elég szeretetet adni a lányomnak.”

•           A „képviselő édesanya” most közelebb léphet „Anna” képviselőjéhez, és a terapeuta segít megerősítő mondatok kimondásában.

Oldás és gyógyítás:

A felszabaditó és  oldo szavak használata. Ebben a helyzetben az igazság legalizálása módszert alkalmazom.

•           Képviselő édesanya: „Látom a szenvedésedet, és mostantól megpróbálok közelebb kerülni hozzád.”

•           Képviselő Anna: „Elfogadom az édesanyám érzéseit és szeretetét.”

Zárás és visszajelzés:

•           Az ülés végén Anna megosztja, hogy megkönnyebbült, és most jobban érti, miért voltak konfliktusok az édesanyjával.

•           A terapeuta összefoglalja a látottakat és a tapasztalatokat, és megbeszélik a további lépéseket.

Ez a példa szemlélteti, hogyan működik a családállítás a gyakorlatban, és hogyan segíthet feltárni és megoldani a családi dinamikákat. Ha további kérdéseid vannak vagy más példát szeretnél, csak szólj!

Család és Rendszer-dinamikai állítás ára:
saját állítás :          30 000.- Ft.
általános állítás :        25000.- Ft.
családi 2 személy: 45000.- Ft.

A befizetés  helyszínen. A megadott címre a számlát elküldjük.

Nyilatkozat

Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismeret és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

‘Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.’

Jelentkezz akár már ma!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd ?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: család- és rendszerdinamikai moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Bővebb információk

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »