SORSALKOTÓ CSALÁDÁLLÍTÁS

SORSALKOTÓ CSALÁD ÉS RENDSZERÁLLÍTÁS
Kulcs az élethez

Aktuális időpontok 2023:

 2023.  szept. 17. – okt. 15. – nov. 19. – dec. 17.

    2024.  január: 14, február: 18, március: 17, április: 14, május 12, június:09.

 Vasárnaponként 13.00-18.00

az alábbi címen lesznek:

1026. Bp. Páfrány u 23/b .(Pasarét) 

JÁDE szépség klinika

Hosszú szakmai évek alatt szerzet tapasztalataim alapján megfigyeltem, hogy gyakran életprobléma oka abban rejlik, hogy pszichénk nem megfelelően értelmezi a különböző eseményeket és saját tetteink előfeltételeit. A probléma megoldására és a rendszerállítás kiegészítésként kidolgoztam egy újszerű eszközt melynek azt a nevet adtam:  Tudatosság is Igazság realizálása. 

A módszer lényege : az őszinteség önmagukkal. Ez a módszer lehetővé teszi a történések keretének megváltoztatását (reframing) és annak hasznosítását. Ahhoz, hogy belemerüljünk a tudatalattiba, illetve az igazságunkba, olyan kulcsszavakat használjuk, amelyek ajtót nyitnak a tudatalattiba, ahol minden információ el van rejtve. A jelen és az elmúlt életről, minden múltbeli eseményről, amelyet tudatunk, a kritikai gondolkodásunk nem emlékezik, mert az ö kritikai konstrukciója inkább  tagad, és nem fogad el mindent. 

A családállítás kiegészítő módszerem lényege, bennünk rejlett igazság  felismerése és elismerése. A Hellingeri családállítás néven ismert módszer és a Igazság realizálása  felismerése és elfogadása hatásos technikának bizonyul.

A Módszer célja, hogy az egyén a sorsában felismerje a lehetőségeit, felszabadítsa magát és teljesebbé tegye az életét. 

Ha érzed, hogy szükséged van a felemelkedésre? Szükséged van változásra?
Akkor ez a különleges, innovatív Paradigmaváltást segítő csoportos családállítás  neked szól. 

Milyen hatása van a  résztvevőre?

 • Minden alkalommal, más és más. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
 • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
carla_galli_akademia

Mi a  módszer lényege?

Minden léleknek megvan a maga forgatókönyve, amit követve megkapja a szükséges tapasztalatokat ebben az inkarnációban – könnyedén és játékosan.

Élete során szinte mindenki elgondolkodik azon, hogy miért jött erre a világra. Képzeld csak el, több milliárd ember él a bolygón, és mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik. Mindegyikük lelke a saját egyedi útját választotta az életben.

De vajon mindenki a saját útját járja-e, vagy egyszerűen „ész szerint” él, vagy ami még rosszabb, kívülről diktált szabályok szerint? Lehet sikeres, élhet jólétben, ugyanakkor érzi, hogy nem a saját életét éli.

A lélek azért jön erre a világra, hogy bizonyos tapasztalatokat szerezzen. Kérdezd meg magadtól: segíted-e a Lelked az útján, vagy éppen ellenkezőleg, korlátozod a „rendszerszerű” beállításokkal és az Értelem hangjával? Olyan, mint egy gyerek, aki egyszerre tud őszintén örülni az apróságoknak, és sírni is tud, mert nem fejezheti ki magát, vagy teljesen „elveszett”. Hogy érzi magát a belső gyermeked? Vígan csapkod a tenyerével, vagy talán eltévedt?

A családállítás elméletének az alapja, hogy a család, annak minden generációja együtt egy úgynevezett morfogenetikus mezőt alkot, melyben mindenkinek megvan a maga helye. Ha ennek a mezőnek a rendjét a család valamely tagja vagy tagjai akár tudatosan, akár szándékolatlanul megsértik, az a mező minden tagjára hatással lehet. A családállítás során az állítást vezető ezt a rendszert segít helyreállítani.

A családot egy közös családi lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet.  A tanárom Bert Hellinger igy vall a családállításról: „A szisztematikus családterápia arról szól, hogy megállapítsuk, hogy a páciensnek kötése van-e a tágabban vett családja valamelyik korábban élt tagjának sorsához.”  A családállítás tudja ezt napvilágra hozni. Amennyiben fény derül a kötésre, az illető könnyebben tud megszabadulni tőle. A módszer alapjául az ún. morfogenetikus mező szolgál, melynek lényege, hogy létezik egy olyan energetikai közeg, melyben minden valaha átélt eseménynek és gondolatnak nyoma van, s melyben ezek az információk ide-oda közlekednek, a tér és az idő korlátai nélkül.

 

Kinek ajánlott a családállítás?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
• nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait (sorsátvállalás),
• szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
• szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
• szeretné elgyászolni, a múltját (családtagját, társkapcsolatát, elvetélt, abortált, halva született gyermekét, házi kedvencét)
• szeretné megérteni a testi tüneteit, a visszatérő „betegségeit” (gyomor, légzési nehézség, meddőség, allergia
• szeretné a családi rendszerét tisztábban látni (koncentrációs tábor, hadifogság, nemi erőszak).

Milyen hatása van a  résztvevőre ?

 • Minden alkalommal, más és más. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
 • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
 • Fejleszted az érzelmi intelligenciád, a kifejezőkészséged, a megoldási képességedet.
 • Megértheted és elfogadhatod a másik ember viselkedését, nézetét, gondolkodási mintáit.

Család és Rendszer-dinamikai állítás ára:
saját állítás :          25 000.- Ft.
általános állítás :        18 000.- Ft.
családi 2 személy: 45000.- Ft.

A befizetés  helyszínen. A megadott címre a számlát elküldjük.

Nyilatkozat

Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismeret és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

‘Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.’

Jelentkezz akár már ma!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd ?

 • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
 • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
 • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
 • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
 • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
 • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
 • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: család- és rendszerdinamikai moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Bővebb információk

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »