SORSALKOTÓ CSALÁDÁLLÍTÁS

CSALÁD- és RENDSZERÁLLÍTÁS
Kulcs az élethez

Covidra való tekintettel a csoportos foglalkozások ideiglenesen Zoomon keresztül lesznek megtartva.

Érzed, hogy szükséged van a felemelkedésre? Szükséged van változásra? Eleged van az elszigeteltségből, társaságra vágysz?
Akkor ez a kis csoportos foglalkozás  neked szól.

A  családállításra jövők számára minden vírusbiztonsági előírást betartunk (kötelező maszkhasználat, fertőtlenítés).

– Kérjük, hogy kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek vegyenek részt a foglalkozásokon.

Csoportos családállításokat az FB- felületen fogunk hirdetni.
Milyen hatása van a  résztvevőre?

 • Minden alkalommal, más és más. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
 • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
 • Fejleszted az érzelmi intelligenciád, a kifejezőkészséged, a megoldási képességedet.
 • Megértheted és elfogadhatod a másik ember viselkedését, nézetét, gondolkodási mintáit.
carla_galli_akademia

Mi a családállítás módszer alapja?

A családállítás elméletének az alapja, hogy a család, annak minden generációja együtt egy úgynevezett morfogenetikus mezőt alkot, melyben mindenkinek megvan a maga helye. Ha ennek a mezőnek a rendjét a család valamely tagja vagy tagjai akár tudatosan, akár szándékolatlanul megsértik, az a mező minden tagjára hatással lehet. A családállítás során az állítást vezető ezt a rendszert segít helyreállítani.
A családot egy közös családi lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet.  Hellinger így vall a családállításról: „A szisztematikus családterápia arról szól, hogy megállapítsuk, hogy a páciensnek kötése van-e a tágabban vett családja valamelyik korábban élt tagjának sorsához.” A családállítás tudja ezt napvilágra hozni. Amennyiben fény derül a kötésre, az illető könnyebben tud megszabadulni tőle. A módszer alapjául az ún. morfogenetikus mező szolgál, melynek lényege, hogy létezik egy olyan energetikai közeg, melyben minden valaha átélt eseménynek és gondolatnak nyoma van, s melyben ezek az információk ide-oda közlekednek, a tér és az idő korlátai nélkül.  Igazán még senki sem tudta megmagyarázni, pontosan hogyan működik ez, viszont tapasztalati tény, hogy működik.  Ez a szellemi mező nemcsak tárolja az információkat (érzelmek, gondolatok, emlékek), hanem tovább is adja azokat, ezért hívhatnánk akár beszélő mezőnek is.

HOGYAN ZAJLIK A  CSALÁD ÉS RENDSZER-DINAMIKAI ÁLLÍTÁS ?

A család és rendszer-dinamikai állítás egy lehetőség, hogy rálássunk a családi rendszerből eredő erőkre, kényszerpályákra, mindarra, ami befolyásol, erőt ad vagy korlátozza lehetőségeinket.
A csoportban történő a következőképpen zajlik: összegyűlik 10 -15 ismeretlen ember. Néhányan azért jönnek, mert szeretnék ezzel a módszerrel megoldani a gondjukat, mások, képviselőként vannak jelen. Körben ülünk a teremben. Akinek problémája van, néhány mondatban elmondja az állításvezetőnek. Pl. „Képtelen vagyok szót érteni a lányommal, állandóan veszekszünk.”
Ekkor a vezető kérdez néhány dolgot a családról. Ilyenkor csak a tények számítanak. Majd megkéri azt aki a problémát hozta, hogy válassza ki a körben ülők közül néhány családtagjának képviselőjét.
Ezek a képviselők felállnak, akinek a gondján dolgozunk, visszaül és mintegy kívülről figyeli a körben történteket. A képviselők kis idő múlva különböző érzésekről, érzetekről számolnak be a vezetőnek, ami nem az övék.
A körben történtektől függően a vezető újabb képviselőket állíthat be, egészen addig, amíg megmutatkozik a rejtett dinamika, az hogy hol borult fel a rend. Ha ez megvan, következik az oldás, különböző mondatok és rituálék által, amikor a kliens képviselője meghajol a nehéz sorsú családtag előtt, visszaadja átvett sorsát, elfogadja helyét, sorsát. Ebben az utolsó részben a kliens maga is beállhat a beállhat a képbe.

A család-dinamikai állítás  egyesíti a családi rendszer törvényeit, érzelmekre való ráhangolását, rezonanciáját. Valamint más rendszerszemléletű technikák elméletét és gyakorlatát.
A családállitás egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a helyzeteket és rendszerbe foglalják őket, melyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat.
Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz.
Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását

A csoportos állításnak egy különleges módja a „fedett állítás”, amikor a vezetőn és a kliensen kívül senki sem tudja, kinek a képviseletében áll. Olyankor használjuk ezt a módot, ha kényes problémáról van szó, és a kliens nem szeretné, ha más is tudomást szerezne róla.

A nap során lehetőség nyílik egyéni történetek vizsgálatára, családi, munkahelyi és más közösségekben megélt élethelyzetek feldolgozására.

 

Kinek ajánlott a családállítás?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
• nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait (sorsátvállalás),
• szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
• szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
• szeretné elgyászolni, a múltját (családtagját, társkapcsolatát, elvetélt, abortált, halva született gyermekét, házi kedvencét)
• szeretné megérteni a testi tüneteit, a visszatérő „betegségeit” (gyomor, légzési nehézség, meddőség, allergia
• szeretné a családi rendszerét tisztábban látni (koncentrációs tábor, hadifogság, nemi erőszak).

Milyen hatása van a  résztvevőre ?

 • Minden alkalommal, más és más. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
 • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
 • Fejleszted az érzelmi intelligenciád, a kifejezőkészséged, a megoldási képességedet.
 • Megértheted és elfogadhatod a másik ember viselkedését, nézetét, gondolkodási mintáit.

Család és Rendszer-dinamikai állítás ára:

Az állítások részt vételi díj mindenki számára egységes.:                  15 000.- Ft.
A jelentkezés : befizetése után válik érvényessé, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
Min. létszám: 8 fő

Nyilatkozat
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismeret és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

‘Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.’

Jelentkezz akár már ma!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd ?

 • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
 • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
 • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
 • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
 • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
 • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
 • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: család- és rendszerdinamikai moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Bővebb információk

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »