SORSALKOTÓ CSALÁDÁLLÍTÁS

SORSALKOTÓ CSALÁD ÉS RENDSZERÁLLÍTÁS
Kulcs az élethez

Aktuális időpontok 2023:

   szept. 17. – okt. 15. – nov. 19. – dec. 17. 

2024.- jan. 14. – febr. 18.  – ápr.21. – máj.19. – júni.16. – júli.14

 Vasárnaponként 13.00-18.00

az alábbi címen lesznek:

Bp.V. Hold u 21. NAVONA Studio

 

A családállítás lényege a családi lélekben uralkodó törvények felismerése és elismerése. Hellinger megfigyelései szerint a közös családi lélekben törvények uralkodnak, melyek ha megsérülnek, generációkon keresztül hatnak a család tagjaira. A „szeretet rendjeinek” nevezte el ezeket a törvényeket.

A családállítás célja, hogy az egyén a sorsában felismerje a lehetőségeit, felszabadítsa magát és teljesebbé tegye az életét. 

Ha érzed, hogy szükséged van a felemelkedésre? Szükséged van változásra?
Akkor ez a különleges, innovatív Paradigmaváltást segítő csoportos családállítás  neked szól. 

 

Mire számíthatsz: 

–  foglalkozunk olyan helyzetekkel, amelyeket az élet eléd állít
–  új megoldásokat hozzunk elő a tudatalattidból
–  paradigmát váltunk a saját életünk tudatosabbá tételére
–  megkeressük a szükséges életenergiát és a támogatási pontokat az életed manageléséhez
–  megismerünk új eszközöket a személyes helyzet elemzéséhez, hogy a szeretet és a hála áramlásában légy

Milyen hatása van a  résztvevőre?

 • Minden alkalommal, más és más. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
 • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
carla_galli_akademia

Mi a családállítás módszer alapja?

A családállítás elméletének az alapja, hogy a család, annak minden generációja együtt egy úgynevezett morfogenetikus mezőt alkot, melyben mindenkinek megvan a maga helye. Ha ennek a mezőnek a rendjét a család valamely tagja vagy tagjai akár tudatosan, akár szándékolatlanul megsértik, az a mező minden tagjára hatással lehet. A családállítás során az állítást vezető ezt a rendszert segít helyreállítani.

A családot egy közös családi lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet.  

Bert Hellinger igy vall a családállításról: „A szisztematikus családterápia arról szól, hogy megállapítsuk, hogy a páciensnek kötése van-e a tágabban vett családja valamelyik korábban élt tagjának sorsához.”  A családállítás tudja ezt napvilágra hozni. Amennyiben fény derül a kötésre, az illető könnyebben tud megszabadulni tőle. A módszer alapjául az ún. morfogenetikus mező szolgál, melynek lényege, hogy létezik egy olyan energetikai közeg, melyben minden valaha átélt eseménynek és gondolatnak nyoma van, s melyben ezek az információk ide-oda közlekednek, a tér és az idő korlátai nélkül.

A családállítás egy sajátos “energiamezőben” történik. Ez a mező pontosan nem mérhető és nem meghatározható, ám megtapasztalható. Mondhatjuk úgy, hogy azt a közös családi lélek, az élet létrejötte és fennmaradása szempontjából kialakult közösségek kohéziós ereje formálja. Ez a mező hordozza, továbbítja az információkat úgy, mintha emlékezne.

Igazán még senki sem tudta megmagyarázni, pontosan hogyan működik ez, viszont tapasztalati tény, hogy működik.  Ez a szellemi mező nemcsak tárolja az információkat (érzelmek, gondolatok, emlékek), hanem tovább is adja azokat, ezért hívhatnánk akár beszélő mezőnek is.

HOGYAN ZAJLIK A  CSALÁDÁLLÍTÁS ÉS RENDSZER-DINAMIKAI ÁLLÍTÁS ?

A család és rendszer-dinamikai állítás egy lehetőség, hogy rálássunk a családi rendszerből eredő erőkre, kényszerpályákra, mindarra, ami befolyásol, erőt ad vagy korlátozza lehetőségeinket.

 

A csoportban történő a következőképpen zajlik: összegyűlik 10 -15 ismeretlen ember. Néhányan azért jönnek, mert szeretnék ezzel a módszerrel megoldani a gondjukat, mások, képviselőként vannak jelen. Körben ülünk a teremben. Akinek problémája van, néhány mondatban elmondja az állításvezetőnek. Pl. „Képtelen vagyok szót érteni a lányommal, állandóan veszekszünk.”
Ekkor a vezető kérdez néhány dolgot a családról. Ilyenkor csak a tények számítanak. Majd megkéri azt aki a problémát hozta, hogy válassza ki a körben ülők közül néhány családtagjának képviselőjét.

 

Ezek a képviselők felállnak, akinek a gondján dolgozunk, visszaül és mintegy kívülről figyeli a körben történteket. A képviselők kis idő múlva különböző érzésekről, érzetekről számolnak be a vezetőnek, ami nem az övék.
A körben történtektől függően a vezető újabb képviselőket állíthat be, egészen addig, amíg megmutatkozik a rejtett dinamika, az hogy hol borult fel a rend. Ha ez megvan, következik az oldás, különböző mondatok és rituálék által, amikor a kliens képviselője meghajol a nehéz sorsú családtag előtt, visszaadja átvett sorsát, elfogadja helyét, sorsát. Ebben az utolsó részben a kliens maga is beállhat a beállhat a képbe.

A család-dinamikai állítás  egyesíti a családi rendszer törvényeit, érzelmekre való ráhangolását, rezonanciáját. Valamint más rendszerszemléletű technikák elméletét és gyakorlatát.

 

A családállitás egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a helyzeteket és rendszerbe foglalják őket, melyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat.
Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz. Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását

 

A csoportos állításnak egy különleges módja a „fedett állítás”, amikor a vezetőn és a kliensen kívül senki sem tudja, kinek a képviseletében áll. Olyankor használjuk ezt a módot, ha kényes problémáról van szó, és a kliens nem szeretné, ha más is tudomást szerezne róla.

 

A nap során lehetőség nyílik egyéni történetek vizsgálatára, családi, munkahelyi és más közösségekben megélt élethelyzetek feldolgozására.

 

Kinek ajánlott a családállítás?
Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
• nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait (sorsátvállalás),
• szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
• szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
• szeretné elgyászolni, a múltját (családtagját, társkapcsolatát, elvetélt, abortált, halva született gyermekét, házi kedvencét)
• szeretné megérteni a testi tüneteit, a visszatérő „betegségeit” (gyomor, légzési nehézség, meddőség, allergia
• szeretné a családi rendszerét tisztábban látni (koncentrációs tábor, hadifogság, nemi erőszak).

Milyen hatása van a  résztvevőre ?

 • Minden alkalommal, más és más. Azért érdemes résztvevőként is ott lenni, mert már csak a hallottak, látottak is nagy erővel hatnak az adott ember életére.
 • Megoldást kaphatsz problémádra, mert hasonló helyzetet látsz, hallasz, és legfőképpen saját bőrödön keresztül megtapasztalod a körülötted lévők viselkedését.
 • Fejleszted az érzelmi intelligenciád, a kifejezőkészséged, a megoldási képességedet.
 • Megértheted és elfogadhatod a másik ember viselkedését, nézetét, gondolkodási mintáit.

Család és Rendszer-dinamikai állítás ára:
saját állítás :          25 000.- Ft.
általános állítás :        18 000.- Ft.
családi 2 személy: 45000.- Ft.

A befizetés  helyszínen. A megadott címre a számlát elküldjük.

Nyilatkozat

Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismeret és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

‘Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.’

Jelentkezz akár már ma!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd ?

 • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
 • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
 • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
 • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
 • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
 • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
 • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: család- és rendszerdinamikai moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Bővebb információk

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »