Családállítás és rendszerállítás workshop

   Családállítás – Térképezzük fel és oldjuk fel közösen a tudatalattinkban hozott lelki blokkokat!

   Életünk minden egyes napján különböző helyzeteket, konfliktusokat, szituációkat oldunk meg, néha észre sem vesszük, hogy mennyire automatikusan. Újra és újra megélhetünk olyan helyzeteket, amit egy hozott minta alapján kezelünk.
   Mindent, amit életünk során csinálunk, azt alapvetően a családunkból hozzuk magunkkal. Szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk meg és vettük át, hogyan is éljük az életünket.

   carla galli akadémia családállítás

   Életünk során sokszor tapasztalhatjuk azt is, hogy nem tudunk megoldani egy-egy érzelmi problémát, élethelyzetet, vagy hogy újra és újra ugyanabba a szituációba kerülünk bele. Elhatározzuk, hogy most másképpen fogunk tenni, máshogyan oldjuk meg, de vannak olyan tényezők, minták, amelyek nagyon mélyről, a lelkünkből indulnak ki, ezért van, hogy hiába az elhatározás, mégsem úgy cselekszünk. Ezek a nagyon mélyről érkező minták gyakran vezetnek el a családból, szüleinktől, nagyszüleinktől tudattalanul hozott generációs lelki kötésekhez, és így a döntéseinkhez is.

   'A múlt nem múlik el! A múlt jön velünk. Mégpedig - és ez a lényeg - a múltunkból csakis az, amit valaha nem tudtunk megoldani.'

   Idézet Carla Galli Ki fizeti a révészt című könyvéből.

   Mik azok a helyzetek, döntések és problémák, amikor családállítást javaslunk Neked?
   – Nehéz élethelyzetben vagy és nehéz döntés előtt állsz.
   – Ismétlődő, krónikus betegségben szenvedsz és szeretnéd feltárni az okokat, ami elősegítheti a gyógyulásod folyamatát.
   – Kapcsolati nehézségekkel küzdőknél, akik szülő-gyermek konfliktustól szenvednek
   – Függőségi problémákkal küzdőknek (alkohol, drog, cigaretta, számítógép, munka, stb.)
   – Alvászavarod van, nagy mennyiségű stressz ér nap mint nap, hangulatzavaraid vannak és erős érzelmi ráhatások jellemeznek (düh, szégyen)
   – Testsúlyproblémákkal küzdő vagy
   – Párkapcsolati problémáid vannak, legyen az gyerekvállalás, gyerekszületés után gondok, fogantatási problémák
   – Segítségre van szükséged a gyász feldolgozásához
   – Munkahelyi gondokkal küzdőknek, akiknek segítségre van szüksége a munkahelyi problémák megoldásához, a munkahelyi feszültség feloldásához.
   – Úgy érzed, hogy a képességeidnél gyengébb teljesítményt nyújtasz a tanulásban vagy akár a munkahelyen és úgy tűnik számodra, hogy ez gátol az előmeneteledben és a sikerek elérésében.
   – Családi sorsátvétel esetén, amikor úgy gondolod, hogy több generációs családodban ismétlődő élethelyzetek, gondok és sorsok determinálják életedet.
   – Rendezni szeretnéd a pénzhez való viszonyodat.

   Hogyan zajlik egy családállítási workshop, hogyan képzeld el ezt a napot?
   Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz, felmenőinkhez, illetve leszármazottjainkhoz kapcsol minket.
   Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását. A családi rendszerállítás sok elemében hasonlít egy interaktív előadáshoz. A jelen lévők közül kiválasztunk embereket, akik családunk és rendszerünk fontos szereplőit fogják képviselni ezen a napon, és megszemélyesítik őket, majd felállítjuk őket a térben. A teremben ülők egyben aktív részesei a történéseknek, felszabadult tudatállapotban képesek átélni a számukra eddig ismeretlen lélektani helyzeteket.
   A családállítás egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a helyzeteket és rendszerbe foglalják őket, melyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat.
   Azáltal, hogy felismerjük ezeket az élethelyzeteket, életrendszereket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre.
   Ezek a megtapasztalások új erőt adhatnak a további életünkhöz.
   Áraink: segítőként 9 000 Ft-ért vehetsz részt a workshopon, ha pedig állítást is kérsz, akkor 15 000 Ft-ért.

   'Ha a hitünk és gondolkodásunk megváltozik, akkor indulnak a változások az életben. Bár a változás nem könnyű, de ez már egy komoly lépés, hogy kint legyél a komfort zónából. És ez az első lépés, ami segít a változásban.'

   Idézet Carla Galli Ki fizeti a révészt című könyvéből.