TRANSZFORMÁCIÓ:

A Tudatos Ébredés és

Belső Átalakulás kvantum ugrással

Fedezd fel Önmagad és Találd Meg a Boldogságot és a Belső Békédet!

Kezdés: 2024. szeptember 20-21-22.
További dátumok: október 11-12-13, november 1-3-4, november 29-30-december 1.
Időtartam: 4 hónap, havonta 3 nap (péntek-szombat-vasárnap)
Létszám: Kis csoportok, 16-20 fő

Kurzus fő témái:

  1. Belső Gyermek Gyógyítása
  2. Párkapcsolati Megoldások
  3. Stresszoldás és Szándéképítés Neurografikai Módszerrel
  4. Anyagi Biztonság Teremtése Kvantum Ugrással
  5. Sorsalkotó Család és Rendszerdinamikái állítások
  6. Igazság Legalizálása Módszerek

Részletek:

Ez a kurzus ideális mindazok számára, akik mélyebb önismeretre, boldogságra és belső harmóniára vágynak. A teljes kurzus kis csoportokban zajlik, lehetővé téve a személyre szabott figyelmet és támogatást.

Mit kínálunk:

  • Életszemlélet megváltoztatása: A kurzus során radikálisan megváltoztatjuk az életszemléletet, új perspektívákat nyitva a résztvevők előtt. Megtanuljuk, hogyan tekintsünk másképp a problémákra és hogyan találjuk meg azok gyökerét.
  • Probléma diagnózisa: Különleges technikáink segítségével pontosan felállítjuk a problémák diagnózisát. Megkeressük az okokat és kidolgozzuk a hatékony megoldásokat.
  • Őszinteség önmagunkkal: Az életproblémák gyakran abból adódnak, hogy a pszichénk nem megfelelően értelmezi az eseményeket. Ezen változtatunk őszinte önismeret és egy új szemléletmód segítségével.

Teremtés és erőforrások a családi rendszerből:

A családi rendszerek dinamikája óriási hatással van életünkre. A családállítás segítségével feltárjuk a rejtett dinamikákat és erőforrásokat, amelyek gyakran generációkon átívelve befolyásolják életünket. Ezeknek az erőforrásoknak a felismerésével és aktiválásával képesek leszünk felszabadítani a bennünk rejlő potenciált és energiát. A családállítás révén megérthetjük és megoldhatjuk a múltból eredő konfliktusokat, és új alapokra helyezhetjük életünket.

Transzformációs folyamatok:

A kurzus során alkalmazott transzformációs folyamatok célja, hogy mély és tartós változásokat érjünk el. Ezek a folyamatok nem csak a tudatos szinten, hanem a mélyebb, tudatalatti szinteken is hatnak. A transzformáció során feloldjuk a régi, korlátozó hiedelmeket és viselkedési mintákat, és új, támogató mintákat építünk fel. A kvantum ugrás lehetőséget ad arra, hogy gyors és hatékony változásokat érjünk el, új, magasabb szintű tudatosságot érjünk el, és teljesen új perspektívát nyerjünk életünkben.

Kvantum ugrás jelentősége:

A kvantum ugrás fogalma új perspektívát hoz az önfejlesztés területére. Ez a gyakorlat nem csupán lépésről lépésre történő fejlődést jelent, hanem hirtelen, radikális változást. A kvantum ugrás során átlépünk a megszokott gondolkodási és viselkedési mintákon, és új, magasabb szintű tudatosságot érünk el. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan érjük el céljainkat, és teljesen új szintre emeljük életünket.

Igazság Legalizálása Módszerek:

A kurzus egyik különlegessége az „Igazság Legalizálása” módszerek alkalmazása. Ezek a módszerek lehetővé teszik, hogy felismerjük és elfogadjuk az életünk valóságát, és őszintén szembenézzünk önmagunkkal. Az „Igazság Legalizálása” módszerek segítségével megértjük, hogy az életproblémák gyakran abból adódnak, hogy a pszichénk nem megfelelően értelmezi az eseményeket. Ezen változtatunk azáltal, hogy a valóságot reálisan és őszintén látjuk, így lehetővé téve a mélyebb önismeretet és a belső harmónia elérését. Ezek a módszerek segítenek az élet pályájának újraépítésében és a minőségi változások elérésében.

Újdonság és fejlődés paradigma:

A világ folyamatosan változik, és az új paradigma az önfejlesztésben a tudatosság és a kvantum fizika elveire épül. Ez a kurzus egy innovatív megközelítést kínál, amely ötvözi a legújabb tudományos eredményeket a hagyományos önismereti technikákkal. A résztvevők nem csupán saját életük problémáit oldják meg, hanem új, tudatosabb életvezetési stratégiákat is elsajátítanak, amelyek a jövőben is hasznosak lesznek.

A program összefoglalása:

A 150 órás coaching program magában foglalja a család- és rendszerdinamika ismeretét, az önismeretet, a Life-Coaching technikákat, a segítő emberek mentális készségfejlesztését, valamint a Neurografika és a NeuroCoaching alapjait. Ez az önfejlesztő integrált csoportos foglalkozás egy élményekkel teli

Mire számíthatsz:

Foglalkozunk olyan helyzetekkel, amelyeket az élet eléd állít.  Új megoldásokat hozzunk elő a tudatalattidból. Paradigmát váltunk a saját életünk tudatosabbá tételére. Megkeressük a szükséges életenergiát és a támogatási pontokat az életed manageléséhez.  megismerünk új eszközöket a személyes helyzet elemzéséhez, hogy a szeretet és a hála áramlásában légy. Ez a csoportos önismereti coaching biztos megváltoztatja az élethez való viszonyod és megtanítja maximálisan kihozni a benned rejlő lehetőségeket és segít felépíteni az életed stratégiáját!

Mitől más ez a kurzus?

Sokéves Kreatív tudatosság fejlesztő műhely munkám, a Csoportos és egyéni Családállítás tapasztalataim kiemelkedő hatékonysággal működnek.

Mindig is válaszokat kerestem, hogy: „Hogyan tanuljunk meg úgy élni, hogy élvezhessük az életet?” Megalkottam saját univerzális önismereti kurzust, melyben összesítettem az eddigi tudásomat és a tapasztalataimat az önismeret területén.  

Pszichológiai módszernek aligha nevezhető, inkább világnézeti rendszer, amely lehetővé teszi, hogy könnyebbÍen és humorral közelítsünk az élethez. 

Ami a Spirituális pszichológia tanulmányaimat illeti: az a Kineziológia, Pszichodráma, Reiki, Gestált terápia, Hipnózis, Bioenergetika, Reflexologia, NLP , Hellinger féle Család és Rendszerállítás, Kvantum fizika, Neurografika. és természetesen ELTE egyetem. / saját ön ismereti könyveim kiadása.

A “Lélek Útja” önismereti workshopjaimon az élet felfogását, a tudatosság és igazság realizálását és a spiritualitás egységet tartom.

 Mindig arra törekszem, hogy több tudatosságot mentális /spirituális tudást nyújtsak az embereknek. Segíteni nekik, hogy úgy éljék le az életüket és sorsukat, ahogy a lelkük választották.. 

Azoknak ajánlom az önismereti 

Akiket érdekel Hellinger filozófiája, foglalkoztatja őket a lélek birodalma. A tudat, illetve az emberi psziché, annak minden problémájával együtt. Akik személyes életükben szeretnének fejlődni. Azoknak, akik szeretnék tisztábban látni az élet dolgait. Akik válaszokat keresnek az Élet kérdéseire: Ki vagyok? Honnan jövők? Merre tartok? Mi a feladatom? Mi a misszióm? Hogyan tudok egészséges harmóniát építeni a Materiális és  a Szellemi világ között? Azoknak, akiket érdekel a művészet terápia és  annak  segítségével szeretne javítani az élete minőségét.

Az oktatóink:  Carla Galli és  Dr Grajczár Zsóka

Jelentkezés: info@carlagalli.com

Kurzus pénzügyi részletei:
Teljes kurzus ( 6 db. modul) részvételi díja: 480.000 Forint (bruttó).

A jelentkezési díj 50 000 Ft, az alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni: 10700244-74302349-51100005 CIB Bank  (Egyéni vállalkozó). A megjegyzésben irj, hogy teljes kurzust, vagy egy önálló modult kéred.
Jelentkezésedet csak az 50000 Forintos jelentkezési díj befizetését követően lesz érvényes. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük.

Nyilatkozat:
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismereti és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Mit szólnál, ha a legjobbaktól megtanulhatnád a hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai, módszertani ismereteket, tapasztalataikat, a gyakorlati Családdinamikai trükkjeit?

.

.

[/vc_row[/vc_column_text]
[/vc_column]

 

Translate »