BURN OUT - KIÉGÉS ELLENI TRÉNING

   Stressz és kiégés elleni 2 napos tréning 

   Jólét technikák tudatosítása/ gyakorlása

   „Burn out (kiégés) szindróma krónikus, emocionális megterhelések, stressz nyomán fellépő fizikai, emocionális, mentális kimerülés állapota, amely a reménytelenség és inkompetencia érzésével, célok és ideálok elvesztésével jár, s melyet a saját személyre, munkára, illetve másokra vonatkozó negatív attitűdök jellemeznek.” 
   Herbert J. Freudenberger (1974)

   Ne hagyd, hogy ezek a tulajdonságok rád is jellemzőek legyenek! Ne juss el idáig! Tégy a burn out ellen időben!

   HOGYAN ÉPÜL FEL A KIÉGÉS ELLENI TRÉNING?

   A munkahelyi stressz és kiégés népszerű, egyre többeket érdeklő, sőt érintő téma, aminek súlyos kihatása lehet az élet több területére is. A testileg, lelkileg kimerítő leterhelés, és a tökéletességre törekvő, ambiciózus munkatárs találkozása hosszútávon – a legbiztosabb recept a kiégés létrejöttéhez.

   Sok megoldatlan konfliktus, személyes frusztráció, kibeszéletlen probléma tovább növeli a kiégés veszélyét. Ezért nagyon fontos ezekben a munkakörökben, hogy lehetőséget biztosítsunk egymásnak és magunknak a problémák feldolgozására.

   A tréning célja:
   Segíteni a leterhelt munkatársaknak a saját teherbíró képességük tudatosításában, személyes leterheltségük felmérésében, és az egyéni probléma-kezelési és feltöltődési módszerek elsajátításában.
   Az egyéni kiégés elleni módszereken kívül, a képzés csoportos önsegítő eszközt is kíván adni a résztvevők kezébe, amely a feszültségek, kudarcok közös feldolgozásában lesz segítségükre, a tréning utáni időszakban is.

   Boldogságfokozó gyakorlatokat végzünk el, és építünk be szervesen az életünkbe. Ezek a gyakorlatok hatásos módszerek – amelyek a „pozitív pszichológia” szakemberek által lettek kidolgozva.

   Ez a szituációs gyakorlatokon alapuló foglalkozás-sorozat kulcsként szolgál céged vagy cégen belüli részleged sikeres működésének eléréséhez.

   Kiknek ajánljuk?
   Azok kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget, ahol a munka jellege, a munkakörülmények, vagy a munkahelyi légkör folytán az átlagnál több stresszel jár a munka végzése, és ahol a munkatársak hosszútávon nagy kihívások elé vannak állítva.

   Érintet témáink, modulok:

   • A kiégés okai és következményei a személyes életben tüneteinek felismerése, kezelési módjai
   • Belső erőforrások potenciális megújulási lehetőségek
   • Stresszoldás, mint a kiégés ellenszere
   • Spiritualitás és mentálhigiénés egyensúly – Az ember hármas antropológiai egysége (test, lélek, szellem)
   • Saját szubjektív kimerültségünk felmérése – kérdőív segítségével
   • Időgazdálkodás a feladatok sürgősségének és fontosságának jegyében
   • Lelki gátlásaink (pl. harag, halogatás, tehetetlenség) feloldására önsegítő gyakorlatok tanulása
   csoportos_coaching

   Jelentkezz be hozzánk és értesítünk a következő burn out tréning időpontjáról

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: moderátor képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú moderátor képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!
   Translate »