BURN OUT - KIÉGÉS ELLENI TRÉNING

Csapatépítő NeuroCoaching program
A stressz, a kiégés leküzdésére és a saját kreatív ÉN megtapasztalása a célok elérésire.

 

Jólét technikák tudatosítása/ gyakorlása

„Burn out (kiégés) szindróma krónikus, emocionális megterhelések, stressz nyomán fellépő fizikai, emocionális, mentális kimerülés állapota, amely a reménytelenség és inkompetencia érzésével, célok és ideálok elvesztésével jár, s melyet a saját személyre, munkára, illetve másokra vonatkozó negatív attitűdök jellemeznek.” 
Herbert J. Freudenberger (1974)

Ne hagyd, hogy ezek a tulajdonságok rád is jellemzőek legyenek! Ne juss el idáig! Tégy a burn out ellen időben!

HOGYAN ÉPÜL FEL A KIÉGÉS ELLENI TRÉNING?

A NeuroCoaching* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a coaching és a neurografikai technikák gyakorlatának eredményeként, a kreatív ÉN felszínre kerülésével minden eddigi módszernél hatékonyabban lendülhetnek át nehézségeiken, problémáikon, az egyén és a csoport szintjén is.  
A munkahelyi stressz és kiégés népszerű, egyre többeket érdeklő, sőt érintő téma, aminek súlyos kihatása lehet az élet több területére is. A testileg, lelkileg kimerítő leterhelés és a tökéletességre törekvő, ambiciózus munkatárs találkozása hosszútávon – a legbiztosabb recept a kiégés létrejöttéhez.

A Neurografikai algoritmus célja az öntudatlan félelmek, hiedelmek és feszültségek a múltbeli tapasztalatok ábrázolása az ember életéből.

A foglalkozások során a személyiségfejlődést gátló korlátok a tudat szintjére emelkednek, ahol olyan ötletekké alakíthatók, amelyek pozitív eredményt adhatnak. Ez a módszer lehetővé teszi a stresszoldást, a jó és pozitív eredményt hozó döntés meghozatalát, valamint a probléma megoldását és a kitűzött cél teljesítését.

Boldogságfokozó gyakorlatokat végzünk el és építünk be szervesen az életünkbe. Ezek a gyakorlatok hatásos módszerek, amelyek a „pozitív pszichológia” szakemberei által lettek kidolgozva.

 

A tréning célja:
Segíteni a leterhelt munkatársaknak a saját teherbíró képességük tudatosításában, személyes leterheltségük felmérésében, és az egyéni probléma-kezelési és feltöltődési módszerek elsajátításában.
Az egyéni kiégés elleni módszereken kívül, a képzés csoportos önsegítő eszközt is kíván adni a résztvevők kezébe, amely a feszültségek, kudarcok közös feldolgozásában lesz segítségükre, a tréning utáni időszakban is.

A munkahelyi stressz és kiégés népszerű, egyre többeket érdeklő, sőt érintő téma, aminek súlyos kihatása lehet az élet több területére is. A testileg, lelkileg kimerítő leterhelés, és a tökéletességre törekvő, ambiciózus munkatárs találkozása hosszútávon – a legbiztosabb recept a kiégés létrejöttéhez.

Sok megoldatlan konfliktus, személyes frusztráció, kibeszéletlen probléma tovább növeli a kiégés veszélyét. Ezért nagyon fontos ezekben a munkakörökben, hogy lehetőséget biztosítsunk egymásnak és magunknak a problémák feldolgozására.

gyakorlatokat végzünk el, és építünk be szervesen az életünkbe. Ezek a gyakorlatok hatásos módszerek – amelyek a „pozitív pszichológia” szakemberek által lettek kidolgozva.

Ez a szituációs gyakorlatokon alapuló foglalkozás-sorozat kulcsként szolgál céged vagy cégen belüli részleged sikeres működésének eléréséhez.

Kiknek ajánljuk?
Azok kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget, ahol a munka jellege, a munkakörülmények, vagy a munkahelyi légkör folytán az átlagnál több stresszel jár a munka végzése, és ahol a munkatársak hosszútávon nagy kihívások elé vannak állítva.

Érintet témáink, modulok:

 • A kiégés okai és következményei a személyes életben tüneteinek felismerése, kezelési módjai
 • Belső erőforrások potenciális megújulási lehetőségek
 • Stresszoldás, mint a kiégés ellenszere
 • Spiritualitás és mentálhigiénés egyensúly – Az ember hármas antropológiai egysége (test, lélek, szellem)
 • Saját szubjektív kimerültségünk felmérése – kérdőív segítségével
 • Időgazdálkodás a feladatok sürgősségének és fontosságának jegyében
 • Lelki gátlásaink (pl. harag, halogatás, tehetetlenség) feloldására önsegítő gyakorlatok tanulása
csoportos_coaching

Jelentkezz be hozzánk és értesítünk a következő burn out tréning időpontjáról

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd?

 • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
 • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
 • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
 • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
 • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
 • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
 • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú moderátor képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »