Vélemények

„Carla kreatív műhelyében először nem is igazán tudtam, hogy mit keresek, csak a vonzást éreztem, hogy ott kell lennem. Később a csoportmunkának és Carla támogató munkájának köszönhetően felismertem és megértettem számos blokkomat, érzelmemet és gondolatomat, amik addigi életemben hátráltattak engem. Ennek az intenzív 10 hetes munkának köszönhetően több pozitív folyamat és változás indult el bennem és az életem különböző területein. Nagyon köszönöm Carlának és a Csoportnak mindezt és mindenkinek bátran ajánlom, aki kész a változásra és minél inkább meg szeretné ismerné önmagát.”

Németh Móni
Life Coach

……………………………………………………

Drága Carla!

„Csoda „ történt, a foglalkozások hatására elkezdtem szanálni a lakásban, kidobtam az egyik kedvenc ridikülömet! Mondtam anyukámnak, hogy a karácsonyi szünetben a gyermekkori szobám felét összeszedem és eladományozom! KÖSZÖNÖM!

Általában szoktam figyelni, hogy kedves legyek, de ez most valami másképen működik. Valahogy úgy érzem, hogy ez egy misszió. Próbálok nagyon-nagyon kedves lenni mindenkivel! A munkahelyemen úgy beszélek telefonon az emberekkel, hogy a munkatársaim csak néznek, sőt a főnököm felé is több visszajelzés érkezett (tudtom nélkül), hogy mennyire elégedettek a partnereink a hatékony, gyors munkám, és főleg a kedves szavaim miatt! A környezetemben is többen megjegyezték, hogy hogy tudok ilyen kedves és türelmes lenni…

Szóval: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!

A Jóistennek, az Univerzumnak, Neked, hogy akkor megírtam a jelentkezésemet, hogy elmentem, hogy fantasztikus földre szállt angyalokat ismerhettem meg!

Remélem, hogy sokáig tudsz még sok embernek segíteni és jobbá tenni a dolgokat, ahogyan csak Te tudod!

Az élet csodálatos!

Sugár Andi

………………………………………………………….

Kedves Carla!

Akkor most klaviatúrát ragadok, mert változást észleltem a fejemben!

Hétvégén a párommal videoklipeket forgattunk a tanítványoknak. Nagyon jó volt. Vasárnap este rájöttem, hogy milyen hálás vagyok ezért a hétvégéért, hogy részese lehettem egy ilyen teremtésnek, amikor közösen létrehozunk egy szuper dolgot!

Ekkor éreztem először, milyen az, amikor hálát érzek a szívemben! Nagyon jó érzés volt! Aztán el kezdtem végiggondolni, miért is vagyok hálás az életemben. Azóta gyakorlom a dolgot és igyekszem minden nap hálásnak lenni a munkámért, a szeretteimért, azért, hogy téged megismertelek, hogy adtál egy lehetőséget, a szüleimnek és mindennek.

Tényleg soha nem tudtam igazán, milyen hálásnak lenni! De most megéreztem és jó érzés!

Ez a heti legfontosabb észrevett változás nálam! :) )

Egyelőre, mert még előttünk a szombat! :)

Köszönöm neked!

Szeretettel Deli Gábor

————————————————————-

Kedves Carla!

Olvastam az életedről egy cikket a Hölgyvilágban”A hipnózist az üzleti életben is használom” címmel. Nagy hatással voltak rám az ott leírtak, sok párhuzamot véltem felfedezni a Te életed és az enyém között.

Kivívta a tiszteltemet az elszántságod, a rugalmasságod, hogy bármi is ért az életben, fel tudtál állni és újra tudtad kezdeni, miközben fejlődtél és más embereken is segítettél. Erős, okos, intelligens és sikeres NŐ vagy, akitől a későbbiekben én is szívesen tanulnék, azonban jelenleg rendbe kell tennem a saját életemet, főként a párkapcsolati vonalon van mit tenni úgy érzem. Mikor megláttalak és olvastam Rólad, belém nyilallt, hogy hozzád bizalommal fordulhatok és Te vagy az az ember, aki képes lesz megtalálni a problémám gyökereit.

A Kreatív Tudatosság Fejlesztő Műhely csodákat tett velem.

Köszönöm, hogy tőled tanulhattam.

Köszönettel és tisztelettel:

Nagy Andrea

……………………………………………………..

Life Coach Képzés

Carla Galli nem csak mesterünkké vált a vele eltöltött hónapok alatt, hanem Anyánkká, hitünkké és erőnkké. A mérhetetlen szeretetével, türelmével és alázatával sulykolta belénk a Life Coach képzés alapjait. Megtanított minden olyan dolgot, ami a Coach legfontosabb eszköze: “önismeret”, “hogy sose az igazságot, hanem a boldogságot keressük”, hogy “az élet legfontosabb eleme a létünknek, amit csakis a gyökereinktől kapunk”, hogy ‘a hála nélküliség megfakítja a legcsillogóbb gyémántot is”.

A képzés után egy óriási karácsonyi projektbe kezdtem bele, igaz már az ötödik éve, de elmondhatom gyökeres változásokat hozott a munkámban a vele eltöltött pár hónap. Az a fajta önismeret, amit sikerült belém sulykolnia, mint a kommunikációmban, hatalmas változásokat és előrelépéseket hozott.

Hát mit fog hozni ezek után az üzleti Coach!? Te Úristen, már alig várom!

Hálával, köszönettel,

Váradi Alida!

…………………………………………….

 

Kedves Carla!

Örökké hálás leszek mindazért, amit tőled kaptam, tanultam!

Képzés során sokat tanultam, sok mindent másképp kellett gondolnom magamról, másokról, életem történéseiről.

Azt hiszem, az utolsó pillanatban érkeztem, szép kis sz@rkupacot csináltam magamnak, de talán még nem késő. Eddig nem tudtam mi történik velem, körülöttem, most már minden értelmet nyert.

Határozottabb egyéniség lettem, aki tudja mit akar. Aki kézben akarja tartani életét és a lehető legjobbat adni magának és mások számára. Tisztelni az embereket, amivel elérem, hogy mások is tiszteljenek.

A célom: egy rendezett és boldog élet.

Köszönettel dr.Darányi Csilla

2013.08.25.

————————————————-

Miért is volt hasznos számomra a Life Coach Képzés, avagy az Életvezetés Képzés ?

Az új ismeretek, a csoportfoglalkozások, a tűzön járás… és mind minden más, megtették a hatásait. Elindultam egy új úton! Azon az úton, ami csupa öröm, felfedezés, izgalom, erő.

Persze vannak benne olyan kanyarok, amik fájdalmasak, de ezek a múlt hozadékai, amit rendbe kell raknom.

Tudom, hogy még nem vagyok egész, de akarom a változást. A foglalkozások során felfedeztem magamban olyan erőforrásokat, amelyekről eddig nem volt tudomásom.

Hálásan köszönöm, hogy veletek lehettem.

Folytatom a TANULÁST!

Hálás Tisztelettel Roland

Szolnok. 2013

—————————————-

Kedves Galina!

Nem mondanám, hogy  a képzés időszaka a„kamaszkorom” legszebb nyara volt…de mégis…

Néha olyan mélynek láttam az előttem álló „gödröt”, hogy alig mertem belepillantani, ennek ellenére mindig megléptem a megfelelő lépéseket!

„Kódolásodkor” – útravalóként – a célom eléréséhez az: intuíció; türelem; valamint a rugalmasság alkalmazásával a marketing tevékenység felerősítésével „támogatom az energiámat” kaptam!

Minden nap figyelem erre, sokat meditálok és magamból „előcsalogatom” a rég eltemetett szeretetkinyilvánítást is…… mondván nekem ez jó,  így cselekszem…

Mostantól  az alkalmazott módszerem az élethez: a türelem, őszinteség, megérzés, tudatosság, energiáim menedzselése és szeretet…

Az eredmény az lett, hogy ÉN nagyon megváltoztam, és napról napra változom..

Szeretettel  Cseh Márti

Bp.2013.08.20

————————————

Kedves Partnereink!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Kamarai Szalon háziasszonya, Büss Zsuzsanna nevében is köszönjük Önöknek, hogy részvételükkel megtisztelték Carla Galli író, életviteli tanácsadó, Business coach 2013. április 24-én „Egységben van az erő” címmel megtartott előadását.

Bízunk benne, hogy az átadott pozitív gondolatok, az inspiráló üzenetek hozzájárultak az Önök érzelmi feltöltődéséhez, tudatuk kitárásához és lelki fejlődésükhöz.

Köszönjük, hogy velünk tartottak és kérdéseikkel, hozzászólásaikkal emelték a rendezvény színvonalát.!  

Büss Zsuzsa

Kamarai Szalon