• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Visszajelzések, vélemények a Carla Galli módszerről

carla galli akadémia akkreditált képzés

Üzleti tréning, céges referenciák

Én mint egy intézmény vezetője felkértem Carla Gallit,hogy jöjjön el hozzánk, kicsit rántsa össze a csapatot,segítsen nekünk az ő módszereivel. Fantasztikus volt az egész! Remekül sikerült! Köszönöm, köszönjük!!! Mindenkit kibillentett a megszokott zónájából, azaz kicsit kizökkentett a mindennapjaiból, a szokásaiból, a kényelmes és biztonságos életéből, és nehezebb helyzetekbe hozott bennünket, hogy megismerjük a rizikó, és a pánik zónáinkat. Nagyon fontos, hogy tudatában legyünk önmagunk zónáinak határaival, ugyanis ez mindenkinél máshol van, és hogy tudjuk ezeket kezelni, tudjunk fejlődni. A hétköznapokkal ellentétben egy ilyen tréningen már nem tudod se magadat, se másokat becsapni, mert ki fog jönni ami benned van! A cél valójában ez, és hogy aztán ezt hogyan kezeli akár az egyén, vagy akár egy egész csapat! Csodálatosan bemutatásra került, hogy az egyén bízik-e a csapatban,bízik-e önmagában. Nagyon élesen megmutatkozott hogy kinek mi az erőssége. Pl az, hogy meg tudunk-e bízni a kollegáinkban, vagy hogy tudunk -e felelősséget vállalni másokért. És ennyire éles helyzetben mindenkiből kijött a viszonya önmagához, a csapathoz, a bizalomhoz, a felelősséghez stb ..
Galina nagyon profin prezentálta rajtunk, hogy mekkora optimizmus és hit van saját magunkban. Ezt a feladatokon belül folyamatosan nyomon tudtuk követni, és szinte mi magunk sem hittünk a szemünknek, hogy hogyan alakul át, a feladat elején még egy általunk teljesen elképzelhetetlen dolog, amit ha az elején hallunk nem hisszük el hogy mégis létrejöhet, hogy megvalósulhat, de a szemünk láttára kibontakozott! Mindeközben olyan kreativitás és együttműködés, és közös ötletelés áramlott, amelyet öröm volt látni! Rendszerállítással mesterien illusztrálta azt hogy figyelmünk mennyire tud együttműködni, egy csapat vezetői mennyire tudják irányítani a társaságot, a többiek miként tudnak együttműködni, alkalmazkodni, és hogyan érjünk el közösen sikereket, mi kell hozzá… Bemutatásra került a pontos, és gyors kommunikáció fontossága is!!!! És hogy ez hogyan kapcsolódik a bizalomhoz, a hithez, és az egész csapat együttműködéséhez, sikeréhez és hangulatához! Azt hiszem nagy szükségünk volt erre a hétvégére. Én magam személyesen is sok erőt merítettem belőle. Csodás volt a feltöltődés, és minden más! Egy teljes napon keresztül volt szerencsénk látni Galinának a magas szintű szakmai segítséggel, lankadatlan odafigyeléssel és segítő támogatással teli munkáját, energiáját. Nagyon sokat tanultunk! Hálásak vagyunk neki mindannyian.
Megszerettük őt, mert tőle mindent meg lehet tanulni, ami jónak,értéknek számít. Végtelen alázatot, tiszteletet, kitartást, hogy “átmegy” az emberekhez, amit csinál, amit tesz mindenkiért.!!
A legmaradandóbb érzés, amelyet hazáig vittünk magunkkal, mégis az volt, hogy Carla mennyire jól érzi magát a bőrében: boldog, tiszta, kiegyensúlyozott és dől belőle a magas érzelmi és értelmi intelligenciája egyaránt , amelyet őszinte szeretettel tálal. Felfestette a hatalmas szívét a terem plafonjára, és ez a lehető legtiszteletreméltóbb dolog a világon, Akaratlanul is irányt mutatva nekünk, követendő példaként minden jó ember számára. Nos, ez lenne az én észrevételem.
Generali Providencia
Kiss Józsefné

Drága Carla!
Minden túlzás nélkül tudom neked, tiszta szívből “mondani”, hogy fantasztikus dolgot teremtettél a Mesterkód kurzussal! Eddig is azt tapasztaltam, hogy a veled való munka során, folyamatosan fejlődöm, és minden egyes találkozással több leszek, de ez a két nap csodálatos és felszabadító volt. Sőőőőt! Nagyon sok élményt, pozitív érzést kaptam tőled! Köszönöm a felismeréseket, a kódokat, az empátiádat, a munkádat, a kedves szerető lényedet, mindezek hozzásegítettek ahhoz, hogy meg tudjam valósítani a céljaimat úgy, hogy a célhoz vezető úton is boldog legyek, és minden lépésemet meg tudjam élni! Tudod mi a jó ebben, hogy még most jön a java a dolgoknak, bátran és örömmel várom-figyelem a fejleményeket:), mert “mindíg változik valami körülöttem” (ahogyan te tanítottad)! Nagyon hálás vagyok neked ezért! Köszönöm, köszönöm, köszönöm ………! Folyt. köv……
Szász Ildikó-cégvezető
Royal Borház Európa Kft.

Cégünk, a McCann Erickson Budapest Nemzetközi Reklámügynökség 2008. nyarán került kapcsolatba Carla Galli coach-trénerrel. Egy szervezetfejlesztési projekt részeként két alkalommal vezetői tréninget tartott cégünk menedzsmentje számára, és ezzel párhuzamosan 6 hónapon keresztül coaching formájában támogatta, fejlesztette kulcspozícióban lévő munkatársainkat.
Együttműködésünk során célunk a szervezetet irányító fizikai, érzelmi és szellemi szálak felismerése volt, amelyeket Carla segítségével sajátos technikákon keresztül közelítettünk meg: a Hellinger-féle szervezet-állítással (a rejtett energiák feltárására); szupervízióval (a szellemi képesség töltéséhez); stressz-oldó technikákkal, NLP technikákkal; érzelmi intelligenciát fejlesztő meditációs technikákkal és a Myers-Briggs személység teszt használatával.
Carla szakmai profizmusának és empatikus-energetizáló személyiségének köszönhetően sok nehéz témán sikerrel dolgoztunk: például saját és cégszintű értékrendünkön, belső erőforrásaink felismerésén és fejlesztésén, családi és munkatársi viszonyaink mélyebb megértésén. Ezekre a témákra fókuszálva számos belső gátló tényezőt tártunk fel, majd a felszínre kerülő nehézségeket és konfliktusokat Carla segítségével kezeltük is. Eközben érezhetően fejlődtünk mind önmagunk, mind társaink elfogadásában. A közös munka sok kézzel fogható eredményhez, üzleti és egyéni sikerhez vezetett, amiért nagyon sok köszönettel tartozunk Carlának. Segítségével egy újfajta gondolkodásmódot, szemléletet sajátítottunk el, amely fontos alapköve a cég és a cégnél dolgozó munkatársak további sikereinek.
Záprel Zsolt – ügyvezető
McCann Erickson Budapest

Kedves Galina!
Írjuk a betűket, egymás mellé tesszük őket, szavakat formálunk, mondatokat mondunk, írunk. Néha csendben, néha hangosan. Nem vagyunk egyformák, ahogy a betűk sem! Van aki párban él, mint a ’CS’ vagy a ’ZS’ betűk, van aki egyedül, mint a ’K’ betű. Néha elhagyják egymást, párt cserélnek, ahogy mi emberek is tesszük ezt. Mondom, néha! Néha és nem mindenki. Van, hogy jól érezzük magunkat egy-egy helyen, van hogy tűrünk és van amikor „belehalunk”. Az egyik ember ebbe, a másik abba. És akkor jössz, jöttél TE!
Szemérmetlenül összeolvastad a betűimet, elolvastad a könyvem! De nem írtad át! Csak kiolvastad! Persze, hiszen én kértelek! Tudsz minden betűről mindent. Nem tudok új szót vagy mondatot mutatni már Neked. Látod és érted a lényeget! Megmutattál pár fontos momentumot a lapjaimban, megjelölted melyik oldalt olvassam gyakrabban és melyiket soha. Rámfigyeltél egy kicsit. Aztán eltelt egy kis idő, és mi történt? Egyik reggel elővettem a könyvet. Rendezettek voltak a sorok, a betűk és az oldalak. Egy új mesekönyvet fogtam és életre keltek a szereplőim. Egy álmomat váltottad valóra, bár tudtam, hogy ez így, még nem tökéletes. Ekkor megkértelek, hogy fuss át még egy Életet, tedd rendbe azt is, mert így lenne kerek a történet. És Te megtetted! Köszönöm! Köszönjük!
Egy K és egy A betű

Tenisz magazin
Carla Galli különleges képessége az, hogy azonnal észreveszi az ember belső értékeit, és azokat magasabb szintre emeli. Tréningjének segítségével az eladóink jobban kezelik a konfliktushelyzeteket, hatékonyabban dolgoznak, és türelmesebbek lettek a vevőkkel. Munkájának eredményeként elégedettebb vevőkörrel rendelkezünk, vevőink szeretnek hozzánk bejárni, mert úgy érzik, hogy valami különleges bánásmódban részesülnek, mely a mi „észrevétlen változásunknak” köszönhető.
Ocsovai Ákosné – tulajdonos, ügyvezető igazgató
Demko Féder Kft

A szervezetállítás során úgy éreztem, mintha a vasmacskák, amelyek eddig gátolták az irányításomra bízott hajó siklását, hirtelen szétpattantak volna, és a vitorlák végre szabadon hasítanák a vizet.
Karkesz István – Életvonal igazgatóság vezető
Generali Providencia

Köszönet nyilvánítás Carla Galli részére!
Számomra fontos, hogy a közös munkát írásban is megköszönjem NEKED.
Ennek oka, hogy a támogatásoddal az eddig problémát és nehézséget okozó feladatok, helyzetek és emberek megváltoztak. Ők is megváltoztak, mert az én hozzáállásom is megváltozott. Úgy gondolom, hogy a világot megváltoztatni nem akarom, de azok akikkel találkoztam és ezután találkozni fogok képesek rá és meg is teszik. Teszik azt, amit én is „teszem a DOLGOM”. Legyek bárhol és bármikor a dolgom nem lesz más, mint csinálni, amit szeretnék és tudni mindazt, amit:

  • Kaptam a szüleimtől és a családomtól.
  • Rám ragadt az iskolákban.
  • Ellestem a munkatársaimtól.
  • Megtapasztaltam az emberektől.
  • Értesültem a nyomtatott és elektronikus médiákból.
  • Megtanultam a vezetőimtől.

Köszönöm azt, hogy erre is rávilágított az a sok-sok beszélgetés, amelyre lehetőségem nyílt veled. Biztos vagyok abban, hogy a sors az élet vagy mi leszünk olyan helyzetben, hogy személyesen is megköszönjem a segítségedet.
Német László – üzletfejlesztési vezető
Energizer Magyarország Kft.

A Danubius Rádió Fórum című, esti beszélgetős műsorában állandó vendégem volt Carla Galli. Egy ország hangolt ránk ilyenkor, szinte tapintani lehetett a feszült figyelmet. A hallgatók legféltettebb titkaikat tárták fel, megoldást várva sorskérdéseikre, döntéshelyzeteikre. Minden műsor élmény volt Carlaval.
Murányi Mariann – műsorvezető
Danubius Rádió

Kedves Carla!
Köszönöm azt, amit a családállításon adtál nekem, mindannyiónknak. Mielőtt találkoztunk, azt éreztem, hogy nincs rendben valami az életemben. Különösebb panaszra nem volt okom, hiszen egészséges vagyok, van otthonom, van mit ennem, van szerető családom. De valami miatt mégsem voltam boldog, nem haladt úgy az életem, a karrierem ahogy azt szerettem volna. Tulajdonképpen egy helyben toporogtam. Köszönöm, hogy segítettél meglátni azt ami az akadályokat elémgördíti. A családállítás óta “furcsa” dolgok történnek velem. Elkezdtem könnyedén, magamtól rendet rakni az életemben. Tele vagyok energiával, boldogsággal és hálával. Van még min dolgozni, de úgy érzem, hogy jó irányba tartok.
Kívánom, hogy minél több embernek tudj segíteni, hogy ezáltal, több boldog, kiegyensújozott ember legyen a világon.
Köszönettel és nagyon nagy hálával:
Végh Csaba – Supervisor
Forever Living Products

Ezt nem lehet elolvasni. Ezt nem lehet egy könyvvel vagy egy oktatófilmmel pótolni. Kell az a szuggesztió amit egy erős személyiség ad át egy másik embernek. Enélkül ez nem működik…. Azért ez egy általános erősítő, összefüggéseket mélyen föltáró módszer és technika, én azt hiszem, hogy ez mindenkinek nagyon-nagyon is hasznos….Teljesen egyetértek Carla Gallival és őszintén hiszem hogy az ő tudása és képessége átkerülhet a vállalatokhoz, vállalkozókhoz vagy az emberekhez, annak érdekében, hogy ez még nagyobb lehetőségeket nyisson meg valamennyiünk előtt.
Bihall Tamás elnökhelyettes
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Kedves Carla!
Nagyon hálás vagyok neked az odaadó, szeretettel teljes gondoskodó munkádért. Az elmúlt 2 hónap alatt befektetett energia, sok-sok pozitív változást hozott cégünknek a Royal Borháznak és mindenkinek, aki a csapatban van! A tavalyi év nehéz volt, fájdalmas és gyötrelmekkel volt tele, úgy éreztük (társam és én) hogy fogy a hitünk az erőnk, nem tudtuk, hogy hogyan tovább! Nagy elkeseredésükben már külsős segítség után kutattunk és rád találtunk! Hiszem, hogy véletlenek nincsenek! Áldom azt a napot, amikor először találkoztunk! Amint elkezdtük a közös munkát számomra is meglepő pozitív, statisztikáink által mérhető eredmények jöttek rövid idő alatt! Én egy nyitott ember vagyok, és folyamatosan keresem az új lehetőségeket, de az a szakmai és emberi tudás, amivel te rendelkezel teljesen lenyűgözött eddig nem, találkoztam ilyen egyszerű és hatásos “módszerrel” (azért zárójelen, mert ez többet jelent nekem, mint egy módszer) és hozzá még a gyakorlat is azt mutatta, hogy jó az az irány, amit elkezdtünk! Nem tudom eléggé kifejezni a hálámat! Azóta is folyamatos fejlődésben vagyunk nagyon szép jövőképpel a szívünkben, kreatív, kiegyensúlyozott munkatársakkal, egyre több elégedett vevővel, hangulatos játékos munkanapokkal! Találkozásunk óta alkotó munka zajlik itt nálunk és nagyon találónak érzem, amit egyik alkalommal mondtál, hogy Royal “Játszóház” lettünk:)! Megmutattad nekünk, hogy hogyan lehet szeretettel megszólítani embereket, hogyan élhetjük meg a hálát és hogyan fejezhetjük ki ezt helyesen, hogyan adhatunk jó érzéseket a jó borok mellé, és ami még nagyon fontos felismerés volt, hogy a céljaink eléréséhez az odavezető út az ami a fontos és ha az boldogsággal van tele akkor az a cél előre viszi az életünket! Nem tudok ezért mást adni, mint tiszta szívből jövő Köszönetet és hálát!
Szász Ildikó – cégvezető
Royal Borház Európa Kft.

Vélemények képzések résztvevőitől

„Carla kreatív műhelyében először nem is igazán tudtam, hogy mit keresek, csak a vonzást éreztem, hogy ott kell lennem. Később a csoportmunkának és Carla támogató munkájának köszönhetően felismertem és megértettem számos blokkomat, érzelmemet és gondolatomat, amik addigi életemben hátráltattak engem. Ennek az intenzív 10 hetes munkának köszönhetően több pozitív folyamat és változás indult el bennem és az életem különböző területein. Nagyon köszönöm Carlának és a Csoportnak mindezt és mindenkinek bátran ajánlom, aki kész a változásra és minél inkább meg szeretné ismerné önmagát.”
Németh Móni
Life Coach

“Drága Carla!
Csoda „ történt, a foglalkozások hatására elkezdtem szanálni a lakásban, kidobtam az egyik kedvenc ridikülömet! Mondtam anyukámnak, hogy a karácsonyi szünetben a gyermekkori szobám felét összeszedem és eladományozom! KÖSZÖNÖM!
Általában szoktam figyelni, hogy kedves legyek, de ez most valami másképen működik. Valahogy úgy érzem, hogy ez egy misszió. Próbálok nagyon-nagyon kedves lenni mindenkivel! A munkahelyemen úgy beszélek telefonon az emberekkel, hogy a munkatársaim csak néznek, sőt a főnököm felé is több visszajelzés érkezett (tudtom nélkül), hogy mennyire elégedettek a partnereink a hatékony, gyors munkám, és főleg a kedves szavaim miatt! A környezetemben is többen megjegyezték, hogy hogy tudok ilyen kedves és türelmes lenni…
Szóval: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!
A Jóistennek, az Univerzumnak, Neked, hogy akkor megírtam a jelentkezésemet, hogy elmentem, hogy fantasztikus földre szállt angyalokat ismerhettem meg!
Remélem, hogy sokáig tudsz még sok embernek segíteni és jobbá tenni a dolgokat, ahogyan csak Te tudod!
Az élet csodálatos!”
Sugár Andi

“Kedves Carla!
Akkor most klaviatúrát ragadok, mert változást észleltem a fejemben!
Hétvégén a párommal videoklipeket forgattunk a tanítványoknak. Nagyon jó volt. Vasárnap este rájöttem, hogy milyen hálás vagyok ezért a hétvégéért, hogy részese lehettem egy ilyen teremtésnek, amikor közösen létrehozunk egy szuper dolgot!
Ekkor éreztem először, milyen az, amikor hálát érzek a szívemben! Nagyon jó érzés volt! Aztán el kezdtem végiggondolni, miért is vagyok hálás az életemben. Azóta gyakorlom a dolgot és igyekszem minden nap hálásnak lenni a munkámért, a szeretteimért, azért, hogy téged megismertelek, hogy adtál egy lehetőséget, a szüleimnek és mindennek.
Tényleg soha nem tudtam igazán, milyen hálásnak lenni! De most megéreztem és jó érzés!
Ez a heti legfontosabb észrevett változás nálam!  )
Egyelőre, mert még előttünk a szombat! 
Köszönöm neked!”
Szeretettel:
Deli Gábor

“Kedves Carla!
Olvastam az életedről egy cikket a Hölgyvilágban”A hipnózist az üzleti életben is használom” címmel. Nagy hatással voltak rám az ott leírtak, sok párhuzamot véltem felfedezni a Te életed és az enyém között.
Kivívta a tiszteltemet az elszántságod, a rugalmasságod, hogy bármi is ért az életben, fel tudtál állni és újra tudtad kezdeni, miközben fejlődtél és más embereken is segítettél. Erős, okos, intelligens és sikeres NŐ vagy, akitől a későbbiekben én is szívesen tanulnék, azonban jelenleg rendbe kell tennem a saját életemet, főként a párkapcsolati vonalon van mit tenni úgy érzem. Mikor megláttalak és olvastam Rólad, belém nyilallt, hogy hozzád bizalommal fordulhatok és Te vagy az az ember, aki képes lesz megtalálni a problémám gyökereit.
A Kreatív Tudatosság Fejlesztő Műhely csodákat tett velem.
Köszönöm, hogy tőled tanulhattam.
Köszönettel és tisztelettel:”
Nagy Andrea
Life Coach Képzés

“Carla Galli nem csak mesterünkké vált a vele eltöltött hónapok alatt, hanem Anyánkká, hitünkké és erőnkké. A mérhetetlen szeretetével, türelmével és alázatával sulykolta belénk a Life Coach képzés alapjait. Megtanított minden olyan dolgot, ami a Coach legfontosabb eszköze: “önismeret”, “hogy sose az igazságot, hanem a boldogságot keressük”, hogy “az élet legfontosabb eleme a létünknek, amit csakis a gyökereinktől kapunk”, hogy ‘a hála nélküliség megfakítja a legcsillogóbb gyémántot is”.
A képzés után egy óriási karácsonyi projektbe kezdtem bele, igaz már az ötödik éve, de elmondhatom gyökeres változásokat hozott a munkámban a vele eltöltött pár hónap. Az a fajta önismeret, amit sikerült belém sulykolnia, mint a kommunikációmban, hatalmas változásokat és előrelépéseket hozott.
Hát mit fog hozni ezek után az üzleti Coach!? Te Úristen, már alig várom!”
Hálával, köszönettel,
Váradi Alida!

“Kedves Carla!
Örökké hálás leszek mindazért, amit tőled kaptam, tanultam!
Képzés során sokat tanultam, sok mindent másképp kellett gondolnom magamról, másokról, életem történéseiről.
Azt hiszem, az utolsó pillanatban érkeztem, szép kis sz@rkupacot csináltam magamnak, de talán még nem késő. Eddig nem tudtam mi történik velem, körülöttem, most már minden értelmet nyert.
Határozottabb egyéniség lettem, aki tudja mit akar. Aki kézben akarja tartani életét és a lehető legjobbat adni magának és mások számára. Tisztelni az embereket, amivel elérem, hogy mások is tiszteljenek.
A célom: egy rendezett és boldog élet.”
Köszönettel:
dr. Darányi Csilla

“Miért is volt hasznos számomra a Life Coach Képzés, avagy az Életvezetés Képzés ?
Az új ismeretek, a csoportfoglalkozások, a tűzön járás… és mind minden más, megtették a hatásait. Elindultam egy új úton! Azon az úton, ami csupa öröm, felfedezés, izgalom, erő.
Persze vannak benne olyan kanyarok, amik fájdalmasak, de ezek a múlt hozadékai, amit rendbe kell raknom. Tudom, hogy még nem vagyok egész, de akarom a változást. A foglalkozások során felfedeztem magamban olyan erőforrásokat, amelyekről eddig nem volt tudomásom. Hálásan köszönöm, hogy veletek lehettem.
Folytatom a TANULÁST!”
Hálás Tisztelettel: Roland

“Kedves Galina!
Nem mondanám, hogy  a képzés időszaka a„kamaszkorom” legszebb nyara volt…de mégis…
Néha olyan mélynek láttam az előttem álló „gödröt”, hogy alig mertem belepillantani, ennek ellenére mindig megléptem a megfelelő lépéseket!
„Kódolásodkor” – útravalóként – a célom eléréséhez az: intuíció; türelem; valamint a rugalmasság alkalmazásával a marketing tevékenység felerősítésével „támogatom az energiámat” kaptam! Minden nap figyelem erre, sokat meditálok és magamból „előcsalogatom” a rég eltemetett szeretetkinyilvánítást is…… mondván nekem ez jó,  így cselekszem… Mostantól  az alkalmazott módszerem az élethez: a türelem, őszinteség, megérzés, tudatosság, energiáim menedzselése és szeretet… Az eredmény az lett, hogy ÉN nagyon megváltoztam, és napról napra változom..”
Szeretettel:
Cseh Márti

“Kedves Partnereink!
A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Kamarai Szalon háziasszonya, Büss Zsuzsanna nevében is köszönjük Önöknek, hogy részvételükkel megtisztelték Carla Galli író, életviteli tanácsadó, Business coach 2013. április 24-én „Egységben van az erő” címmel megtartott előadását. Bízunk benne, hogy az átadott pozitív gondolatok, az inspiráló üzenetek hozzájárultak az Önök érzelmi feltöltődéséhez, tudatuk kitárásához és lelki fejlődésükhöz.
Köszönjük, hogy velünk tartottak és kérdéseikkel, hozzászólásaikkal emelték a rendezvény színvonalát.!”
Büss Zsuzsa

Kamarai Szalon