ÜZLETI COACHING

ÜZLETI COACHING – ÜZLETI EREDMÉNYESSÉGET FOKOZÓ PROGRAM

Fókuszban az érzelmi intelligencia, a vezetői szerep és a vezetői kulcskompetenciák.

Hiszek, hogy a vezetői  eredményességhez elengedhetetlen  az önismereti fejlődésünk iránti elkötelezettség. Nálunk  Fókuszban az érzelmi intelligencia, a vezetői szerep és a vezetői kulcskompetenciák.
A mai, gyorsan változó piaci körülmények közt az a vállalat tud érvényesülni, amely rugalmas és agilis. Az érzelmi és szakmai soft skillek fontosabbak, mint valaha, és a csapat fejlesztése, oktatása ezen a téren alapvető szerepet játszik. De hogyan tudná az alkalmazottjait képzésekre küldeni, amikor a mindennapi munkában is szükség van rájuk?
Erre a kérdésre a választ: rövid, 1-3 órás személyes vagy online képzési moduljaink igénybevételével. A modulok egy-egy a vezetés, a konfliktusmegoldás, az értékesítés, illetve az ügyfélszolgálat során felmerülő témára fókuszálnak célzottan.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen egyeztethessünk a további részletekről: info@carlagalli.com

„Vezetőnek lenni ritka tulajdonság, amely az emberiség fejlődését szolgálja. Légy Te a saját életed kapitánya!”

 (Carla Galli „Újratervezés” )

carla_galli

MI TÖRTÉNIK AZ ÜZLETI COACHING SORÁN?

A coaching folyamat során többfajta módszert alkalmazhatunk, a coach mindig az adott témára vagy problémára alkalmas legjobb módszert választja ki az eszköztárából. Ilyen lehet a tranzakció analízis, az NLP, a pozitív pszichológia, a Brief ( megoldásközpontú ) coaching, és a Wingwave coaching.

A coach módszerei segítséget nyújtanak az egyén életviteléhez, mind az egészségi állapotához, mind a jobb közérzetéhez, mind az erősebb fizikai teljesítő képességéhez. Támogatni tudja az egyén küldetéstudatát, az elhivatottságát, és egyben a hivatástudatát. Amikor elképzelése sincs a kliensnek, hogy mire képes, a coach segítségével képet tud alkotni önmagáról, és képes lesz maga előtt látni egy utat, vagy képes lesz magasabbról rátekinteni a problémáira.

A coach módszerei és eszközei által csoportoknak is segítségükre lehet. Ez akár párkapcsolat terén, munkatársak, üzlettársak kapcsán is kiváló segítő és problémamegoldó találkozások, csapatépítő tréningek módszerével kivitelezhető. Vállalkozások esetén a teljesítmény eredményesebbé tételéhez, a hatékonyabb időbeosztáshoz, a kommunikáció javításához, az egymáshoz igazodáshoz nyújt kiváló segítséget, ily módon sikeresebb a munkavégzés.

A coach nem utasít és nem tanít, segít kilépni a megszokott gondolatkörökből, és tükröt tart az ügyfélnek a felismerésekhez.

Feladata a támogatás, a motiválás, az inspiráció, és a számonkérés is.

Az üzleti coaching egyik fontos területe a karriertervezés, és a karrierfejlesztés.

TÉMÁK:

– Vezetői szerepek, a Vezető, mint csapatépítő, csoportdinamika
– Fejlesztő vezető, mentori készségek
– Stratégia, jövőkép, csoport célok, egyéni célok, teljesítményértékelés
– Problémamegoldás, döntés
– Motiváció, kiégés, stresszkezelés

 

– Kommunikáció az ügyfelekkel. Belső és külső kommunikációs eszközök
– Tárgyalás technika, prezentációs technikák
– Hatékony értekezletvezetés és moderátori készségek fejlesztése
– Az érzelmi intelligencia helye és szerepe a munkahelyen

Egy embernek a munkában eltöltött idejét, fejlődését, önmegvalósítását, képességeinek maximális kifejlesztését, kiteljesedését jelenti a karrierje.

Az igazi karrier a munka világában betöltött szerepek sorozata, általában növekvő presztízzsel, felelősséggel, és anyagi elismeréssel jár együtt.

Amennyiben sikertelenség, elégedetlenség van jelen csak, akkor segít a coach.

A létrejött munkakapcsolat és megismerkedés után az ügyfél karrier helyzeteinek és a hivatásbeli történések megismerése következik. A coach iránymutatása segítségével a jövőkép és a célok meghatározása a következő lépés, ez után a karrier stratégia és akcióterv kidolgozása van soron, majd a megvalósítási gyakorlatok következnek, és végül a terv végrehajtása, végig a coach támogatásával.

A sikeres coaching folyamat lényege, hogy az ügyfelek képessé váljanak arra, hogy önmagukon segíthessenek.  Az eredményes coaching együttműködésre épül: ilyenkor a változás tartós és állandó lesz.

üzleti coaching

Jelentkezz Business Coachingra akár már ma!

info@carlagalli.com

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: integrált coach képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

KÖNYVAJÁNLÓ

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »