STRATÉGIA ÉS CSAPATÉPÍTÉS

CSAPAT- ÉS STRATÉGIAÉPÍTÉS

Stratégiaépítés – ahol az együttműködés kezdődik
2 napos tréning, ahol megtesszük a kezdő lépéseket a stratégia- és csapatépítés folyamatában! A Stratégiaépítés sikere egyenlő a célokkal!
De egy jó célkitűzés önmagában mit sem ér, ha nem tudunk mellé egy tervet állítani, ami annak megvalósítását szolgálja. Viszont stratégiát sem lehet cél nélkül kialakítani.
Ezért van mindkettőre szükség, ezért fontos, hogy a kettő közösen, együttműködve jöjjön létre!
Legyenek motivált, stratégiában gondolkodó és csapatként dolgozó munkatársaid Neked is! Kérj cégre szabott ajánlatot akár már ma!

carla_galli

HOGYAN ZAJLIK A STRATÉGIA- ÉS CSAPATÉPÍTÉS?

Mi is az a stratégiaépítés?
A stratégiaépítés nem más, mint cselekvések hosszú távú terve egy bizonyos cél eléréséhez. A stratégia arról szól – merre tovább, mi a fejlődési irány.  Honnan – hova? Ehhez kell a célokat hozzárendelni, vagyis egy munkatervet alkotni, melyek elvégzése által megvalósul a kitűzött cél.
A sikeres stratégiaépítés: a közösen kidolgozott célok és az azokhoz vezető utak, módszerek összessége. Tisztában kell lenni a csapaton belül, hogy  kinek mi az erőssége, helye, és szerepe a stratégiában.
A két napos tréning célja: felépíteni a közösség működésének stratégiai alappilléreit. Felismerni, megtanulni és elérni azt, hogy  hogyan lehet közösségi célokat  kitűzni, és folyamatosan azokra fókuszálni.
A tréning során érintett modulok:
A bizalom, az együttműködés, a hatékonyság, a motiváció, az önismeret, a jövőkép építése, kreatív ötletek, szükség esetén rendszerállítás.
Ez a szituációs gyakorlatokon alapuló tréning kulcsként szolgál CÉGE sikeres működésének eléréséhez!

A tréning módszertani folyamata:
Tárjuk fel a résztvevők egyéni adottságait, szűrjük le erényeiket és fejlesztendő területeiket. Egymás példáiból, szituációkra építve megtaláljuk a helyes vezetői eszközöket, módszereket. Határozzuk meg közösen az elérendő célokat, fogadtassuk el azt, és tudatosítsuk az együttműködésen alapuló cselekvés fontosságát egyéni szinteken!
A tréning, az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál. Játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, és erősíti a csoportkohéziót. A résztvevők a tréningen megalkotott és megtapasztalt  gyakorlatok alapján tudatosabban elkezdik  a stratégiai tervük összeállítását, mely része a cég átfogó tervének és stratégiájának.
Az eredményes közös munkához fontos, hogyan tud sikeresen együttműködni a csapat úgy, hogy képesek legyenek egymást tolerálni. Mindenkinek látni kell, hogyan tud az egyéni célkitűzésből, az egyéni motivációból felépülni a közösség működése.
Mottó: „Motiváltnak lenni annyit tesz, mint céltudatosan és lelkesedéssel haladni előre.”

Tehát a cél és a stratégiaépítés tervezése elválaszthatatlan egymástól, olyanok ők, mint „a borsó meg a héja”.

A tréning kiváló módja a sikeres működéssel való azonosulás kialakításának. Egy igazán összetartó munkahelyi közösség sokkal motiváltabbá teszi a benne dolgozó embereket. A feladatok elvégzése után mód nyílik a tapasztalatok közös megbeszélésére, visszajelzésekre, az egyéni élmények megosztására.

Érdeklődj a csapat- és stratégiaépítésről!
Kérj cégre szabott ajánlatot!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú moderátor képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »