ISMERKEDJ MEG A CARLA GALLI AKADÉMIA HITVALLÁSÁVAL ÉS KÜLDETÉSÉVEL!

   ÜDVÖZLÜNK A CARLA GALLI AKADÉMIA OLDALÁN!

   “Felderítjük és teret adunk mindannak, ami érték.”

   KI IS VALÓJÁBAN CARLA GALLI?

   Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach- Menthal Expert

   25 éve az önismeret, a személyi és a szervezet fejlesztés szolgálatában.
   Egy Fiú és egy Lány édesanyja.
   Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
   Az innovatív programjainak, a képzéseinek, a hatékonyságfejlesztő foglalkozásainak (Coaching), az önismereti és önfejlesztő workshopjainak módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Mely magába foglalja és  egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

   Carla Galli orosz származású írónő és üzleti mentor szerint, a szellemi intelligencia fejlesztése az, amely teret enged a vezetők egyéni kiteljesedésének, úgy, hogy az idővel a saját csapatuk, valamint vállalkozásuk javára fordul. 

   carla galli2

   ÉLETRAJZ, ÉLETPÁLYA

   Carla Galli 1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán.
   A 90-es évek elején a parapszichológiai reneszánsz emblematikus alakjaként a témában írt könyveivel, valamint a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban vállalt társszerzőségével vált ismertté.
   A Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság alapítója. Az “Akar e Fenom -ÉN lenni?” c könyve a Mantra szabad egyetem kötelező olvasmánya a mai napig.
   A 90-es évek közepétől NLP Master Practitioner.
   1996-óta kisebb és nagyobb vállalatoknál tartja meg a “Hatékonyságfejlesztő egyedi foglalkozások kulcsembereknek”elnevezésű képzését, amit manapság coachingnak neveznek.
   2006-tól Rendszerállító Practitioner (RendszerAkadémia)
   2008-ban a hipnózis került az érdeklődési körébe, így az itt szerzett tudást is alkalmazza bizonyos esetekben.
   2010-től Certified Coach – ICS (International Coaching Society )

   2011-től Certified Consulting Hypnotist-NGH (National Guild of Hipnotists,Inc.)
   2013-ban indította el az INTEGRÁLT COACHING egyedi képzést.
   2014-ben létrehozta a Master Code System (MCS) programot, mely forradalmian új megközelítése a személyiségfejlesztésének. A kód lényege a Kreatív Tudatunk fejlesztése, felébresztése.
   2016-tól – Tudatosságfejlesztő Tanácsadó – SCC (Super Cons Cious Wold)
   2017 tavaszán a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal engedélyezte Programjai működését.
   Nyilvántartásbavételi számai:
   Life Coach Képzés: “Életvezetési ismeretek”
   Engedélyszám: E-001585/2017/D002
   “Kiegyensúlyozott élet művészete”
   Engedélyszám: E-001585/2017/D001
   2017-ben elindult a Carla Galli Akadémia.

   AHOGYAN ÉN LÁTOM MAGAMAT:

   “Felderítjük és teret adunk mindannak, ami érték.”
   Coachként elsősorban a karrierváltásban gondolkodókat és a frissen kinevezett vezetőket támogatom, valamint a kiégés kezelésében és munkahelyi kapcsolatok optimális menedzselésében tudok segíteni.
   Szívemhez közel a szervezetfejlesztés, a mentorálás és a vezetőfejlesztés áll.
   Egyértelműen fejlesztő attitűddel rendelkezem, így szerencsésnek mondhatom magam, hogy immár több mint 25 éve foglalkozom szervezet, illetve emberek fejlesztésével. Ez idő alatt megtanultam, hogy mindenkinek megvan a maga története, amelyet magával cipel, amellyel együtt kerek és egész. Hiszek abban, hogy minden ember értékes, így boldog vagyok, ha támogathatom a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják saját útjukat és kiteljesedjenek.
   Hosszú munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése. Coach-ként szinte baráti, támogató beszélgetéseket folytatok, mégis, céltudatosan, határozottan tartva az irányt.

   FÓKUSZBAN A SZEMÉLYISÉG

   25 év tapasztaláshoz pontosan 25 év kell

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a képzésedhez?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!
   Translate »