ISMERKEDJ MEG A CARLA GALLI AKADÉMIA HITVALLÁSÁVAL ÉS KÜLDETÉSÉVEL!

ÜDVÖZLÜNK A CARLA GALLI AKADÉMIA OLDALÁN!

“Felderítjük és teret adunk mindannak, ami érték.”

KI IS VALÓJÁBAN CARLA GALLI?

Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach- Menthal Expert

25 éve az önismeret, a személyi és a szervezet fejlesztés szolgálatában.
Egy Fiú és egy Lány édesanyja.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
Az innovatív programjainak, a képzéseinek, a hatékonyságfejlesztő foglalkozásainak (Coaching), az önismereti és önfejlesztő workshopjainak módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Mely magába foglalja és  egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Carla Galli orosz származású írónő és üzleti mentor szerint, a szellemi intelligencia fejlesztése az, amely teret enged a vezetők egyéni kiteljesedésének, úgy, hogy az idővel a saját csapatuk, valamint vállalkozásuk javára fordul

 

carla galli2

ÉLETRAJZ, ÉLETPÁLYA

Carla Galli 1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán.

2022-ben szerzett diplomát a Moszkvai Müvészet Pszichologia Főiskolán Neurografika szakán.
A 90-es évek elején a parapszichológiai reneszánsz emblematikus alakjaként a témában írt könyveivel, valamint a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban vállalt társszerzőségével vált ismertté.
A Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság alapítója. Az “Akar e Fenom -ÉN lenni?” c könyve a Mantra szabad egyetem kötelező olvasmánya a mai napig.
A 90-es évek közepétől NLP Master Practitioner.
1996-óta kisebb és nagyobb vállalatoknál tartja meg a “Hatékonyságfejlesztő egyedi foglalkozások kulcsembereknek”elnevezésű képzését, amit manapság coachingnak neveznek.
2006-tól Rendszerállító Practitioner (RendszerAkadémia)
2008-ban a hipnózis került az érdeklődési körébe, így az itt szerzett tudást is alkalmazza bizonyos esetekben.
2010-től Certified Coach – ICS (International Coaching Society )

2011-től Certified Consulting Hypnotist-NGH (National Guild of Hipnotists,Inc.)
2013-ban indította el az INTEGRÁLT COACHING egyedi képzést.
2014-ben létrehozta a Master Code System (MCS) programot, mely forradalmian új megközelítése a személyiségfejlesztésének. A kód lényege a Kreatív Tudatunk fejlesztése, felébresztése.
2016-tól – Tudatosságfejlesztő Tanácsadó – SCC (Super Cons Cious Wold)
2017 tavaszán a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal engedélyezte Programjai működését.
Nyilvántartásbavételi számai:
Life Coach Képzés: “Életvezetési ismeretek”
Engedélyszám: E-001585/2017/D002
“Kiegyensúlyozott élet művészete”
Engedélyszám: E-001585/2017/D001
2017-ben elindult a Carla Galli Akadémia.

Felderítjük és teret adunk mindannak, ami érték.”
Coachként elsősorban a karrierváltásban gondolkodókat és a frissen kinevezett vezetőket támogatom, valamint a kiégés kezelésében és kapcsolatok optimális menedzselésében tudok segíteni.
Szívemhez közel a szervezetfejlesztés, a mentorálás és a vezetőfejlesztés áll.
Egyértelműen fejlesztő attitűddel rendelkezem, így szerencsésnek mondhatom magam, hogy immár több mint 25 éve foglalkozom szervezet, illetve emberek fejlesztésével. Ez idő alatt megtanultam, hogy mindenkinek megvan a maga története, amelyet magával cipel, amellyel együtt kerek és egész. Hiszek abban, hogy minden ember értékes, így boldog vagyok, ha támogathatom a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják saját útjukat és kiteljesedjenek.
Hosszú munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése. Coach-ként szinte baráti, támogató beszélgetéseket folytatok, mégis, céltudatosan, határozottan tartva az irányt. ÉN LÁTOM MAGAMAT:

F

FÓKUSZBAN A SZEMÉLYISÉG

25 év tapasztaláshoz pontosan 25 év kell

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a képzésedhez?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

További képzéseink: integrált coach képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »