ISMERKEDJ MEG A CARLA GALLI AKADÉMIA HITVALLÁSÁVAL ÉS KÜLDETÉSÉVEL!

ÜDVÖZLÜNK A CARLA GALLI AKADÉMIA OLDALÁN!

“Felderítjük és teret adunk mindannak, ami érték.”

Üdvözlök mindenkit!

Carla Galli vagyok, szerencsésnek érzem magam, mert azzal foglalkozom a mindennapokban, amit nagyon szeretek: emberekkel dolgozom, segítek nekik felfedezni és kibontakoztatni saját teremtő potenciáljukat.  Budapesten élek, és két csodálatos gyermek, egy fiú és egy lány édesanyja vagyok.

Szabadidőmben szívesen festek absztrakt és neurografikai képeket, amelyekben a belső világomat tükrözöm vissza. Szenvedélyesen imádok táncolni)anno a Köllő Miklós pantomim, „Dominó” színház művésze voltám. Szeretm lakásokat tervezni, búvárkodni és kerteket építeni. Még ebben a korban is szoktam modellkedni, ami különleges élményt nyújt számomra, és lehetőséget ad arra, hogy új oldalról is megismerjem önmagamat.
25 éve az önismeret, a személyi és a szervezet fejlesztés szolgálatában állok, és hiszek abban, hogy minden emberben ott rejlik a teremtő isteni potenciál. Az önismeret és a belső fejlődés iránti szenvedélyem meghatározó része az életemnek, és mindig is arra törekedtem, hogy másoknak segítsek felfedezni és kibontakoztatni ezt a belső erőt.

Az önismeret és a belső fejlődés iránti szenvedélyem meghatározó része az életemnek. Szabadidőmben szívesen festek absztrakt és neurografikai képeket, valamint imádok táncolni, lakásokat tervezni, búvárkodni és kerteket éteni. Még ebben a korban is szoktam modellkedni, ami számomra különleges élményt nyújt. Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden emberben ott rejlik a teremtő isteni potenciál, és szívesen segítek másoknak felfedezni ezt a belső erőt.

Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach- Menthal Expert

25 éve az önismeret, a személyi és a szervezet fejlesztés szolgálatában.
Egy Fiú és egy Lány édesanyja.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
Az innovatív programjainak, a képzéseinek, a hatékonyságfejlesztő foglalkozásainak (Coaching), az önismereti és önfejlesztő workshopjainak módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Mely magába foglalja és  egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Carla Galli orosz származású írónő és üzleti mentor szerint, a szellemi intelligencia fejlesztése az, amely teret enged a vezetők egyéni kiteljesedésének, úgy, hogy az idővel a saját csapatuk, valamint vállalkozásuk javára fordul

 

carla galli2

ÉLETRAJZ, ÉLETPÁLYA

Carla Galli 1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán.

2022-ben szerzett diplomát a Moszkvai Müvészet Pszichologia Főiskolán Neurografika szakán.
A 90-es évek elején a parapszichológiai reneszánsz emblematikus alakjaként a témában írt könyveivel, valamint a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban vállalt társszerzőségével vált ismertté.
A Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság alapítója. Az “Akar e Fenom -ÉN lenni?” c könyve a Mantra szabad egyetem kötelező olvasmánya a mai napig.
A 90-es évek közepétől NLP Master Practitioner.
1996-óta kisebb és nagyobb vállalatoknál tartja meg a “Hatékonyságfejlesztő egyedi foglalkozások kulcsembereknek”elnevezésű képzését, amit manapság coachingnak neveznek.
2006-tól Rendszerállító Practitioner (RendszerAkadémia)
2008-ban a hipnózis került az érdeklődési körébe, így az itt szerzett tudást is alkalmazza bizonyos esetekben.
2010-től Certified Coach – ICS (International Coaching Society )

2011-től Certified Consulting Hypnotist-NGH (National Guild of Hipnotists,Inc.)
2013-ban indította el az INTEGRÁLT COACHING egyedi képzést.
2014-ben létrehozta a Master Code System (MCS) programot, mely forradalmian új megközelítése a személyiségfejlesztésének. A kód lényege a Kreatív Tudatunk fejlesztése, felébresztése.
2016-tól – Tudatosságfejlesztő Tanácsadó – SCC (Super Cons Cious Wold)
2017 tavaszán a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal engedélyezte Programjai működését.
Nyilvántartásbavételi számai:
Life Coach Képzés: “Életvezetési ismeretek”
Engedélyszám: E-001585/2017/D002
“Kiegyensúlyozott élet művészete”
Engedélyszám: E-001585/2017/D001
2017-ben elindult a Carla Galli Akadémia.

Felderítjük és teret adunk mindannak, ami érték.”
Coachként elsősorban a karrierváltásban gondolkodókat és a frissen kinevezett vezetőket támogatom, valamint a kiégés kezelésében és kapcsolatok optimális menedzselésében tudok segíteni.
Szívemhez közel a szervezetfejlesztés, a mentorálás és a vezetőfejlesztés áll.
Egyértelműen fejlesztő attitűddel rendelkezem, így szerencsésnek mondhatom magam, hogy immár több mint 25 éve foglalkozom szervezet, illetve emberek fejlesztésével. Ez idő alatt megtanultam, hogy mindenkinek megvan a maga története, amelyet magával cipel, amellyel együtt kerek és egész. Hiszek abban, hogy minden ember értékes, így boldog vagyok, ha támogathatom a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják saját útjukat és kiteljesedjenek.
Hosszú munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése. Coach-ként szinte baráti, támogató beszélgetéseket folytatok, mégis, céltudatosan, határozottan tartva az irányt. ÉN LÁTOM MAGAMAT:

F

FÓKUSZBAN A SZEMÉLYISÉG

25 év tapasztaláshoz pontosan 25 év kell

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a képzésedhez?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

További képzéseink: integrált coach képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »