MAGAMRÓL

Fókuszban a személyiség

25 év tapasztaláshoz pontosan 25 év kell!

Ki is valójában Carla Galli?

Carla Galli A személyiség edzője

 

25 éve az önismeret és az önfejlesztés személyi és vállalati szféra szolgálatában.

Író – Motivációs előadó – NLP Master Praktitioner  – Coach

 

Egy Fiú és egy Lány édesanyja.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.

1979-ben szerzett diplomát az ELTE bölcsészkarán.

A 90-es évek elején a parapszichológiai reneszánsz emblematikus alakjaként a témában írt könyveivel, valamint a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban vállalt társszerzőségével vált ismertté.
A Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság alapítója.
Az “ Akár e Fenom -ÉN lenni?” c könyve a Mantra szabad egyetem kötelező olvasmánya a mai napig is.
A ’90-es évek közepétől NLP Master Praktitioner.
1996-óta cégeknél tartja a “ Hatékonyság fejlesztő egyedi foglalkozásokat kulcs embereknek”. Manapság ezt Coachingnak nevezik.
2006-tol Rendszerállító Praktitioner (RendszerAkadémia)
2008-ban a hipnózis került az érdeklődési körébe, így az itt szerzett tudást is alkalmazza bizonyos esetekben.
2010-tól Certified Coach -ICS ( International Coaching Society )
2010-től rendszeresen tart stratégia, belső erőforrás és üzletviteli tanácsadást hazai és külföldi cégeknek egyaránt.
2011- Certified Consulting Hypnotist-NGH (National Guild of Hipnotists,Inc.) –
2013-ban indította el az INTEGRÁLT COACHING  egyedi képzést.
2014 -ben létrehozta a Master Code System (MCS) programot, mely forradalmian új megközelítése a személyiség fejlesztésének. A kód lényege, a Kreatív Tudatunk  fejlesztése, ébresztése.
2016-tól  – Tudatosság fejlesztő Tanácsadó. SCC (Super Cons Cious Wold)

A képzéseinek módszere, a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyság fejlesztő foglálkozások (Coaching),az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

2017 tavaszától a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal engedélyezte Programjai működését.

Nyilvántartásba vételi számái:Life Coach Képzés:“Életvezetési ismeretek”: 

Engedélyszám: E-001585/2017/D002

“Kiegyensúlyozott élet művészete”: Engedélyszám: E-001585/2017/D001

2017-tól működteti a CARLA GALLI  AKADEMIÁ-t

 

Ahogy Én látom magam

Tanácsadói munkám gyors és hatékony, hatása hosszú távú. A jövő a jelenben végbemenő szellemi fejlődésen múlik, erre fókuszálok.

Munkásságom többéves gyakorlati tapasztalatra és nemzetközi alapokon nyugvó módszerekre épült.

A küldetésem az, hogy teljes elhivatottsággal, nemzetközi profizmussal segítsem elő az emberek személyes fejlődését, életük teljessé válását, valamint a szervezetek céljainak megvalósulását.

Két évtizedes szakmai tapasztalatomat mély elhivatottsággal állítom az emberek személyes fejlődésének szolgálatába. Teljes elhivatottsággal, a legmagasabb szinten segítsem elő az emberek személyes fejlődését, életük teljessé válását.

A képzéseim módszere, a sok éves gyakorlati tapasztalat, az  NLP, a coaching, az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Az Akkreditált Minősített képzéseim célja: a cégen belül változás management. A tréningeim és képzéseim hatékonnyá és eredményessé teszik a felső és közép vezetők munkáját, életét. Fókuszban az emberi erőforrás és a sikeres szervezet dinamikus fejlődése, a vezetők, beosztottak energia szintjének és hatékonyságának emelése áll.

Tudom, hogy a változás management célja a szervezet tagjainak fejlesztésével és együttműködésük javításával érhető el.

A foglalkozások során arra fokuszálok, hogy az ügyfél:

  • Jobban megértse ÖNMAGÁT
  • Önbizalma erősödjön
  • Jelenléte hangsúlyosabbá váljon
  • Jobban összpontosítson a saját pályájára, vállalkozásaira
  • Bevétele, jövedelme növekedjen
  • A gazdasági válságokat könnyedén túlélje
  • Az üzleti tevékenységét sikeressé tegye
  • Végső soron, elérje a céljait

Céges referenciák: https://carla-galli.com/csaladallitas-rendszerallitas-hellinger/velemenyek

Kijevben a kínai iskolában érettségiztem, így gyerekkoromtól szívtam magamba a keleti filozófia alapelveit. Az olaszosan csengő nevem is innen származik egyébként: az iskolában a kínai gyerekek nehezen tudták kiejteni a Karlikova Galinát, ezért lerövidítették és egyszerűen Carlanak szólítottak. Akkor még nem sejtettem, hogy egy másik országban egyszer majd éppen ezt a nevet fogom használni.

Így, amikor 1989-ben megjelent az első könyvem már Carla Galli néven publikáltam.

1979-ben az ELTE Bölcsészkarán diplomáztam, és közben folyton csak azt kérdezgettem magamtól: Ki vagyok? Honnan jövök? Hova megyek? Mi a küldetésem? Egyszerűbben szólva: mi dolgom az életben?

Az események ezután gyorsan követték egymást. Megalapítottam a Parakutatási Tudományos Társaságot, majd Albert Ignatyenko előadásai nyomán indítottunk el Déri Jánossal a Nulladik típusú találkozások című műsorunkat. Röviddel ez után megjelent harmadik könyvem, a Fiatalító Jóga, amely szintén Dr. Weninger Antal szakmai irányításával íródott. És így tovább. Egyre mélyebbre ástam magam a lélek rejtelmeiben és kutattam a problémáink gyökereit. Az élethez, a lélekhez, az önismerethez, önfejlesztéshez való viszonyom alapvetően megváltozott. 

https://carla-galli.com/konyveim

A ’90-es évek közepétől kezdtem gyakorolni NLP  technikákat, amikkel hihetetlen eredményeket tudtam elérni a személyiségfejlesztő illetve önismereti foglalkozások során. Addigra már annyi eszköz volt a tarsolyomban, hogy tudtam: bárkinek bármiben képes vagyok segíteni, és bármilyen kilátástalan helyzetre van megoldás, ha az illető egy kicsit is nyitott a fejlődésre.

Később ezeket a technikákat már szervezetek fejlesztésire is alkalmaztam. Jelenleg is a tevékenységeim egyik fő pillére a céges és személyi tanácsadás (coaching). A nézőpontváltás, az önismeret, az emocionális és szellemi intelligencia fejlesztése vált céges munkáim vezérfonalává. Azóta is ennek szellemében tartok önismereti tréningeket, műhelyeket, mind a civil, mind a vállalati szférában egyaránt.

2003-ban egy nemzetközi kongresszuson találkoztam először személyesen Bert Hellingerrel és a családállítás módszerével, amelynek hatékonysága döbbenetes volt. Ennek köszönhetően ismertem meg a morfogenetikus mező fogalmát, a csoportdinamikát, a családi kötéseket-kötődéseket fontosságát és a családi törvények működését.

2008-ban a hipnózis került az érdeklődésem középpontjába, ezért e témakörben kezdtem tanulmányokat folytatni, amiből sikeresen levizsgáztam, így az NGH Certified Hypnotist címet is viselem. Ezt a tudást azóta is alkalmazom a magán és az üzleti szférában egyaránt.

Az elmúlt néhány év során ( 2010-ban ) elindítottam egyedi TANÁCSADÓ-COACH KÉPZÉST  http://coachkepzes.carlagalli.com/

és  a  KREATÍV TUDATOSSÁG ÖNISMERETI MŰHELYT. 

https://carla-galli.com/kreativ-tudatossag