KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLET MŰVÉSZETE ÖNISMERETI MŰHELY

TEREMTŐ TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ  MŰHELY

Érzed, hogy szükséged van a felemelkedésre? Szükséged van változásra? Eleged van az elszigeteltségből, társaságra vágysz?Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat?

Akkor ez a kis csoportos foglalkozás  neked szól.

Az Élet utadat támogató program
8 hetes workshop mely 6 lépcsőfokból áll. 

Mindenki életében eljön az az idő, hogy hátratekintsen és átgondolva a megtett utat, mérleget vonjon: mit értünk el az életünk eddigi időszakában, mit akartunk és mi lett belőle.

8 héten keresztül, heti egy alkalommal – 2 órán át Műhely keretein belül, leginkább egyéni elemzésekkel, tervezéssel és gyakorlással telik az idő,de a meditatív, energetizáló – relaxáló gyakorlatok is hozzátartoznak a programhoz.  A stúdió-műhelyekben mély beszélgetések és hatékony, tömör megbeszélések segítenek a „helyes utat és arányokat” jobban megtalálni, kialakítani.

Megfelelő önismeret hiányában azonban az ember a külvilágban keresi a problémáinak az okát, pedig mindennek mi magunk vagyunk a forrása.

De ezeket a dolgokat sajnos nem tanítják az iskolákban, pedig a sikeres Élet alapvető feltétele az önismeret.

Programunk alapja az önismeret fejlesztése másképpen: célok, értékek, rendek felállítása, a személyiségünk rendszereinek, energiaszintjeinek rendezése, és az eredményes kommunikáció  gátló „vakfolt” felismerése.

A női és férfi Energia feltárása, és az egyéni képességek fejlesztésére: a teremtő képesség, az empátia, és az emberek közötti  kapcsolatteremtés területén.

carla galli2

HOGYAN ZAJLIK A MŰHELYMUNKA?

A kreatív tudat fejlesztő önismereti műhely az a hely, ahol inspiratív, fiatalos társaságban fejlődhetsz. Ahol felismered ki is vagy valójában, rájössz arra, hogy mit akarsz elérni, és megtudod azt is, hogy ezt miképpen tudod megvalósítani.
 Műhely módszere érthető és gyakorlatias felismerésekbe sűríti mindazt az alapvető emberi tudást, ami szükséges saját működésünk (érzéseink, félelmeink, vágyaink, valamint lelkünk, elménk,  szellemünk és döntéseink) megértéséhez. Azonkívül konkrét megoldásokat is ad, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük magunkban azokat a képességeket, amelyek boldogabbá és teljesebbé tehetik életünket!

De tényleg ki is vagyok valójában?
Megfelelő önismeret hiányában azonban az ember a külvilágban keresi a problémáinak az okát, pedig mindennek mi magunk vagyunk a forrása. De ezeket a dolgokat sajnos nem tanítják az iskolákban, pedig a sikeres Élet alapvető feltétele az önismeret.

Tudnom kell, hogy hogyan teljesítem ki jobban magam, s leszek még inkább az, aki lehetek? Energiámat hogyan bontakoztatom ki legjobban a céljain érdekében?
S mindez hogyan lehet az öröm és szenvedély erejével tennem?

Rohanó világban élünk, ahol néha nem tudunk egyedül megoldani bizonyos helyzeteket, mint pl. a párkapcsolatunk, az anyagi biztonságunk vagy a karrierünk. Ezért segítségre és támogatásra van szükségünk ezeken a területeken. Nagy szerencsére előtérbe került az önismeret.
Rájöttünk, hogy saját magunk vagyunk a saját életünk kovácsai.

WORKSHOP STEP BY STEP:

Step 1- Megérteni az elménket: Tudatosság és az elme. Megtanulni tudatosnak lenni az elménkben
Step 2- Belső tulajdonságaink kifejlesztesse: Megtanulni, hogy hogyan koncentráljunk. Az akarat fejlesztesse
Step 3- Energia management: Élet nehézségeink, mint nagyszerű ösztönző. A vágyaink irányítása
Step 4 – Megismerni önmagunkat: Elfogadás. A felelősség terhe. Idő az önmagunkban való utazásra.
Step 5- Tudatalattival való munka: A tudatalatti megértése. A tudatalatti megtisztítása. A Szándék és  az Affirmáció ereje
Step 6- A jövő megtervezése:Hala. Realisztikus tervek megteremtése

A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréning-gyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében.

A műhelyfoglalkozások egy olyan szellemi és érzelmi kalanddá tudnak válni, amelyben létrejöhet egy tapasztalás, megismerés és az önmagunkkal, illetve társainkkal való jelen idejű találkozás.

Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat? Várunk az önismereti csoportunkba!

Nyilatkozat
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás önismeret és közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

 

üzleti coaching

Jelentkezz az Önismereti Műhelybe akár már ma!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: moderátor képzés

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »