• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Teremtő Tudatosság önfejlesztő csoport.
Az életutad támogató program.

Kezdési időpontok:
Balatonfűzfőn:     2018 .10.02
Budapesten:          2018.10.05 
Budapesten:          2018.11.08
Budapesten:          2019.01.11

Az Élethez szükséges, hogy meglássuk saját történetünket és szembenézzünk vele. Aki ezt nem teszi meg, minden megoldatlan problémát magával cipel, és kapcsolataiban gyakran hasonló konfliktusokba ütközik.
A workshop során megismerjük történeteink hátterét, és feloldhatjuk az azokból származó kötelékeket. mindenki életében eljön az az idő, hogy hátratekintsünk és átgondolva a megtett utat,mérleget vonjunk – mit értünk el  az életünk eddigi időszakban, mit akartunk és mi lett belőle.
8 heten keresztül, heti egy alkalommal -3 órán át Műhely keretein belül, leginkább egyéni elemzésekkel,tervezéssel és gyakorlással telik az idő,de a meditatív, energetizáló – relaxáló gyakorlatok is hozzátartoznak a programhoz.  A stúdió-műhelyekben mély beszélgetések és hatékony, tömör megbeszélések segítenek a “helyes utat és arányokat” jobban megtalálni, kialakítani. A végére szuper segítő dokumentumok is készülnek,melyek végigkísérik, – támogatják az Élet Programot.

kreativ tudatossag

 “A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk    megváltoztatása nélkül.”(Albert Einstein)

Rohanó világban élünk, és néha nem tudunk egyedül megoldani bizonyos helyzeteket, mint pl. párkapcsolat, anyagi biztonság, karrier. Így szükségünk van segítségre/támogatásra. Bár szüleink, nagyszüleink megadott séma szerint éltek, a társadalom keskeny mezsgyébe szorította az elvárásokat, milyennek kell, illik lennie egy rendes férfinak, nőnek, férjnek, feleségnek, s milyen legyen az ő viszonyuk. Igen leegyszerűsített kapcsolatminta volt ez. Bizonyos szempontból ez nagyon kényelmes is volt, nem kellett azon gondolkodni, hogy „ki is vagyok én valójában?” hiszen meg volt adva, beléjük volt nevelve, hogy ilyennek kell lenni.
Mára ezek a férfi-nő- és kapcsolatmodellek lejártak, széthullóban vannak. Ez a kor elhozta nekünk azokat a tudásokat, melyek segítenek felismerni nekünk, hogy kik is vagyunk valójában.  Nagy szerencsére  előtérbe került az önismeret. Rájöttünk, hogy saját magunk vagyunk az életünk kovácsa.

Talán már te is tettél föl magadnak ilyen kérdéseket:
Ki vagyok én? Hol a helyem a világban? Miért vagyok magányos?
Miért nem tudok igazán boldog lenni a párkapcsolatomban?
Miért keveredem újra és újra hasonló konfliktusokba?
Miért vagyok szomorú, amikor semmi okom nincs rá? Miért bántanak engem?
Miért nem képviselem hatékonyabban saját érzéseimet és igényeimet?
Miért nem örülök a sikereimnek? Miért érnek folyamatosan kudarcok? Miért veszekszem mindig a gyerekeimmel?
Miért nem tudok nemet mondani? Miért nem bízom az emberekben? Miért ismétlem meg újra és újra a hibás lépéseimet? Miért, miért, miért…
Mik a céljaim , értékeim és vágyaim? Belső hajtóerőm a következő években hova vezérel engem? Van személyes stratégiám? És a fő terveim, akcióim, projektjeim?  Mit szeretnék az életemmel?

De tényleg ki is vagyok valójában?
Megfelelő önismeret hiányában azonban az ember a külvilágban keresi a problémáinak az okát, pedig mindennek mi magunk vagyunk a forrása. De ezeket a dolgokat sajnos nem tanítják az iskolákban, pedig a sikeres Élet alapvető feltétele az önismeret. Tudnom kell, hogy hogyan teljesítem ki jobban magam, s leszek még inkább az, aki lehetek? Energiámat hogyan bontakoztatom ki legjobban a céljain érdekében? S mindez hogyan lehet az öröm és szenvedély erejével tennem?
A teremtő tudat fejlesztő önismereti műhely, ami egy gyakorlatias, azonnal hasznosítható tudást nyújtó képzés, felkészít az igazi Életre. Megtanítja azt, ami a tananyagból kimaradt. Azokat az életvezetési ismereteket, mint a párkapcsolat, konfliktuskezelés, stressz kezelés, önismeret.

A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréning-gyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében. A műhelyfoglalkozások egy olyan szellemi és érzelmi kalanddá tudnak válni, amelyben létrejöhet egy tapasztalás, megismerés és az önmagunkkal, illetve társainkkal való jelen idejű találkozás.

A kreatív tudat fejlesztő önismereti műhely az a hely, ahol inspiratív, fiatalos társaságban fejlődhetsz. Ahol felismered ki is vagy valójában, rájössz arra, hogy mit akarsz elérni, és megtudod azt is, hogy ezt miképpen tudod megvalósítani.
A Teremtő Tudat Önismereti Műhely módszere érthető és gyakorlatias felismerésekbe sűríti mindazt az alapvető emberi   tudást, ami szükséges saját működésünk (érzéseink, félelmeink, vágyaink, valamint lelkünk, elménk,  szellemünk és döntéseink) megértéséhez. Azonkívül konkrét megoldásokat is ad, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük magunkban azokat a képességeket, amelyek boldogabbá és teljesebbé tehetik életünket!

Elmélet és gyakorlat egyaránt, hogy ne csak a MIÉRT-eket ismerd, hanem a HOGYAN-okat is tudd!

Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat?
Szeretettel várunk az önismereti csoportunkba!
A programunkat azoknak ajánljuk, akik hisznek abban, hogy saját sorsukat -„Személyes
Történetüket”- egyéni fejlődésük révén önmaguk alakítják.
A csoport létszáma korlátozott (15 fő), ezért jelentkezz most!