• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Teremtő Tudatosság önfejlesztő csoport.

Államilag elismert az Életutad támogató program.

“A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk    megváltoztatása nélkül.”(Albert Einstein)

Kezdési időpontok:
Balatonfűzfőn:     2018 .10.02
Budapesten:          2018.10.05 
Budapesten:          2018.11.08
Budapesten:          2019.02.08

Mindenki életében eljön az az idő, hogy hátratekintsünk és átgondolva a megtett utat, mérleget vonjunk – mit értünk el  az életünk eddigi időszakban, mit akartunk és mi lett belőle.
8 heten keresztül, heti egy alkalommal -3 órán át Műhely keretein belül, leginkább egyéni elemzésekkel,tervezéssel és gyakorlással telik az idő,de a meditatív, energetizáló – relaxáló gyakorlatok is hozzátartoznak a programhoz.  A stúdió-műhelyekben mély beszélgetések és hatékony, tömör megbeszélések segítenek a “helyes utat és arányokat” jobban megtalálni, kialakítani. A végére szuper segítő dokumentumok is készülnek,melyek végigkísérik, – támogatják az Élet Programot.

kreativ tudatossag

Rohanó világban élünk, és néha nem tudunk egyedül megoldani bizonyos helyzeteket, mint pl. párkapcsolat, anyagi biztonság, karrier. Így szükségünk van segítségre/támogatásra.  Nagy szerencsére  előtérbe került az önismeret. Rájöttünk, hogy saját magunk vagyunk az életünk kovácsa.

A kreatív tudat fejlesztő önismereti műhely az a hely, ahol inspiratív, fiatalos társaságban fejlődhetsz. Ahol felismered ki is vagy valójában, rájössz arra, hogy mit akarsz elérni, és megtudod azt is, hogy ezt miképpen tudod megvalósítani.
A  Műhely módszere érthető és gyakorlatias felismerésekbe sűríti mindazt az alapvető emberi   tudást, ami szükséges saját működésünk (érzéseink, félelmeink, vágyaink, valamint lelkünk, elménk,  szellemünk és döntéseink) megértéséhez. Azonkívül konkrét megoldásokat is ad, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük magunkban azokat a képességeket, amelyek boldogabbá és teljesebbé tehetik életünket!

De tényleg ki is vagyok valójában?
Megfelelő önismeret hiányában azonban az ember a külvilágban keresi a problémáinak az okát, pedig mindennek mi magunk vagyunk a forrása. De ezeket a dolgokat sajnos nem tanítják az iskolákban, pedig a sikeres Élet alapvető feltétele az önismeret. Tudnom kell, hogy hogyan teljesítem ki jobban magam, s leszek még inkább az, aki lehetek? Energiámat hogyan bontakoztatom ki legjobban a céljain érdekében? S mindez hogyan lehet az öröm és szenvedély erejével tennem?
A teremtő tudat fejlesztő önismereti műhely, ami egy gyakorlatias, azonnal hasznosítható tudást nyújtó képzés, felkészít az igazi Életre. Megtanítja azt, ami a tananyagból kimaradt. Azokat az életvezetési ismereteket, mint a párkapcsolat, konfliktuskezelés, stressz kezelés, önismeret.

A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréning-gyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében. A műhelyfoglalkozások egy olyan szellemi és érzelmi kalanddá tudnak válni, amelyben létrejöhet egy tapasztalás, megismerés és az önmagunkkal, illetve társainkkal való jelen idejű találkozás.

Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat?
Szeretettel várunk az önismereti csoportunkba!
A  Mühely pénzügyi részletei:
A  ára: 150000 forint (bruttó), mely kamatmentesen több részletben is fizethető.

Az első részlet 20.000 forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni: 10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.

Jelentkezésedet csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük.