KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLET MŰVÉSZETE ÖNISMERETI MŰHELY

   TEREMTŐ TUDATOSSÁG ÖNFEJLESZTŐ CSOPORT

   Államilag elismert, az Életutadat támogató program.
   Mindenki életében eljön az az idő, hogy hátratekintsen és átgondolva a megtett utat, mérleget vonjon: mit értünk el az életünk eddigi időszakában, mit akartunk és mi lett belőle.
   A “Kiegyensúlyozott élet művészete” akkreditált minősített képzést.
   Engedélyszám: E-001585/2017/D001 

   8 héten keresztül, heti egy alkalommal – 3 órán át Műhely keretein belül, leginkább egyéni elemzésekkel, tervezéssel és gyakorlással telik az idő,de a meditatív, energetizáló – relaxáló gyakorlatok is hozzátartoznak a programhoz.  A stúdió-műhelyekben mély beszélgetések és hatékony, tömör megbeszélések segítenek a “helyes utat és arányokat” jobban megtalálni, kialakítani.
   A program végére szuper segítő-dokumentumok is készülnek, melyek végigkísérik és támogatják az Élet Programot.

   carla galli2

   HOGYAN ZAJLIK A MŰHELYMUNKA?

   A kreatív tudat fejlesztő önismereti műhely az a hely, ahol inspiratív, fiatalos társaságban fejlődhetsz. Ahol felismered ki is vagy valójában, rájössz arra, hogy mit akarsz elérni, és megtudod azt is, hogy ezt miképpen tudod megvalósítani.
    Műhely módszere érthető és gyakorlatias felismerésekbe sűríti mindazt az alapvető emberi   tudást, ami szükséges saját működésünk (érzéseink, félelmeink, vágyaink, valamint lelkünk, elménk,  szellemünk és döntéseink) megértéséhez.

   Azonkívül konkrét megoldásokat is ad, hogy felfedezhessük és kifejleszthessük magunkban azokat a képességeket, amelyek boldogabbá és teljesebbé tehetik életünket!

   De tényleg ki is vagyok valójában?
   Megfelelő önismeret hiányában azonban az ember a külvilágban keresi a problémáinak az okát, pedig mindennek mi magunk vagyunk a forrása. De ezeket a dolgokat sajnos nem tanítják az iskolákban, pedig a sikeres Élet alapvető feltétele az önismeret. Tudnom kell, hogy hogyan teljesítem ki jobban magam, s leszek még inkább az, aki lehetek? Energiámat hogyan bontakoztatom ki legjobban a céljain érdekében? S mindez hogyan lehet az öröm és szenvedély erejével tennem?
   A teremtő tudat fejlesztő önismereti műhely, ami egy gyakorlatias, azonnal hasznosítható tudást nyújtó képzés, felkészít az igazi Életre. Megtanítja azt, ami a tananyagból kimaradt. Azokat az életvezetési ismereteket, mint a párkapcsolat, konfliktuskezelés, stressz kezelés, önismeret.

   Rohanó világban élünk, ahol néha nem tudunk egyedül megoldani bizonyos helyzeteket, mint pl. a párkapcsolatunk, az anyagi biztonságunk vagy a karrierünk. Ezért segítségre és támogatásra van szükségünk ezeken a területeken. Nagy szerencsére előtérbe került az önismeret.
   Rájöttünk, hogy saját magunk vagyunk a saját életünk kovácsai.

   “A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.”
   (Albert Einstein)

   A foglalkozások:
   A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréning-gyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében. A műhelyfoglalkozások egy olyan szellemi és érzelmi kalanddá tudnak válni, amelyben létrejöhet egy tapasztalás, megismerés és az önmagunkkal, illetve társainkkal való jelen idejű találkozás.
   Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat? Várunk az önismereti csoportunkba!
   Az Önismereti Műhely pénzügyi részletei:
   Ár: 150 000 Forint (bruttó), mely kamatmentesen több részletben is fizethető.
   Az első részlet 20.000 forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
   10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
   Jelentkezésedet csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük.

   csoportos_coaching

   Jelentkezz az Önismereti Műhelybe akár már ma!

   csoportos_coaching (2)

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!