A párkapcsolatok kincsei

471 403 Carla Galli Akadémia

Intimitás, értékrend, elengedés, adás-elfogadás,együttérzés. 
Meglátni és megszeretni csak egy pillanat, de hogy biztos lábakra tudjuk helyezni a kapcsolatot, ahhoz már sokkal több odafigyelés, illetve tudatosság kell.
A legtöbb párkapcsolatban a felek a legerősebb kötelékként, alapként a szexuális harmóniát tartják számon.
A kívánatos külső mellett legalább ennyire fontos (ha sokszor nem fontosabb) a szép belső. Ha egy pár között nincs meg a lelki harmónia, az összhang, akkor garantáltan nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk. Akkor azonban igen, ha a felek tudatosan, asszertív módon a kapcsolatért közösen dolgoznak.
Fő akadálya annak, hogy egy kapcsolat működjön, az értékrendbeli különbség. Az önismeret fejleszti, javítja az életminőséget is, mert segíti a valódi szükségleteknek megfelelő céloknak, életmódnak, párkapcsolatoknak, értékrendnek, identitásnak, foglalkozásnak , időbeosztásnak a megtalálását.
Az adás és elfogadás harmóniájára különösen ügyelnie kell annak, aki jó párkapcsolatot szeretne. Az egyensúly felborulása ugyanis a veszekedések egyik fő oka.A sikeres párkapcsolat feltétele, hogy csak annyit adjunk, amennyit a másik el tud fogadni. És annyit fogadjunk el, amennyit a másik adni tud.
Az elengedés az egyike a legnehezebb párkapcsolati helyzeteknek. A párkapcsolatok az ember életében valameddig tartanak. Egyikünk az egész életét egy társsal éli le, másikunk az önállósodás nehézségeit,kínjait éli éppen. Ezt nagyon nehéz megérteni, mivel a léleknek egészen más a megélése, mint egy embernek tudatosan.
A társunkkal szembeni szolidaritás is elengedhetetlen. Ez egyszerre jelent odafigyelést, együttérzést .
A tartós szerelem titkai valóban ezoterikusak. Vagyis belső út vezet hozzájuk.
A lehetőség a te kezedben van! Ha változást akarsz, magad tudsz a legkönnyebben változtatni. A módszeremtől olyan látásmódot kapsz, amelynek segítségével könnyebb lesz döntened, megértened magad és másokat, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb leszel és emberi,illetve párkapcsolatod épülését tapasztalhatod. Ha egy változik, változik a többi is.
Gyere hallgasd meg és tapasztald a workshop pozitiv hatását.
Szeretettel várlak!
Carla Galli

Translate »