INTEGRÁLT COACH KÉPZÉS

  120 ÓRÁS INTEGRÁLT LIFE ÉS NEURO-COACH PROGRAM

Fókuszban a konfliktuskezelés és az érzelmi intelligencia ismeretek, valamint a legújabb a NeuroCoaching technikák

120 óra (havonta 1 hétvége – szombat, vasárnap reggel 9.30-tól -15.30-ig) + 20 óra otthoni önálló munkából tevődik össze.

Program díja: 350 000 Ft (áfa-mentes)


A Life Coach Képzésünk egyedi és magába foglalja a Carla Galli egyedi innovatív Art therapy technikait:  NeuroCoaching a
 lehetőségek kibontakoztatásához

A művészetterápia népszerű módszer az ember életében felmerülő problémák megoldására. A XXI. század pszichológiája fejlődése során  megjelent a neurográfia, amely hatékonyan segít megbirkózni a nehézségekkel.

A Neurografikai rajz célja az öntudatlan félelmek, hiedelmek, feszültségek, múltbeli tapasztalatok ábrázolása az ember életéből. Rajzolás során a személyiségfejlődést gátló korlátok a tudat szintjére emelkednek, ahol olyan ötletekké alakíthatók, amelyek pozitív eredményt adhatnak. Ez a módszer lehetővé teszi a jó és pozitív eredmény hozó döntés meghozatalát, a kérdés megválaszolását, a probléma megoldását és a vágy teljesítését.

Ha szeretnél Te is egyedi tematikájú coach képzésen részt venni, akkor a Carla Galli Akadémia Integrált coach képzésén a helyed!


Jelentkezz
már ma erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre!
Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók:

Carla Galli és dr. Grajczar Zsóka 

carla_galli_akademia

TUDNIVALÓK AZ INTEGRÁLT COACH KÉPZÉSRŐL

Képzésünk a szakmai tudás és képességek elmélyítése mellett hazánkban egyedülálló módon arra is fókuszál, hogy a hallgatók szakértő oktatók bevonásával támogatást kapjanak a saját személyes brandjük kialakításában, a bizalom- és kapcsolatépítésben, a piacon való elhelyezkedésben akár a magán, akár az üzleti szférában.
Kiknek ajánljuk a képzést?
Vezetőbeosztású, szervezetfejlesztő, pedagógus, HR vezető, pszichológus, tanácsadó, szülő valamint minden olyan embernek, akik szeretnék önmagukat fejleszteni és a környezetükön segíteni, valamint munkájukban felhasználni a Coaching színes eszköztárát.

A Coach Képzésünk valóban egyedülálló.
A foglalkozások fókuszában a személyiséged és az azokat befolyásoló hatások állnak!

A képzés során a szakmai eszköztár bővítése mellet megnyílik a kreativitásod és nyitottabbá válnak a nézeteid, feloldódnak saját gátjaid.
A Coach képzésünk a piacon egyedülállóan komplex, alapos ismeret- és készségfejlesztést kínál a különböző típusú coaching folyamatok professzionális megvalósítása érdekében.
A képzésen az elmélet és a gyakorlat aránya 35%- 65%

A Coach képzésünk a piacon egyedülállóan komplex, alapos ismeret-és készségfejlesztést kínál a különböző típusú Coaching folyamatok professzionális megvalósítása és magas szintű ismerete érdekében.
A képzés eredménye: A képzés elvégzésével a hallgatók képessé válnak egyéni és csoportos foglalkozások tartására, Coaching típusú beszélgetések vezetésére. 

Az integrált coach képzés felépítése:

1. modul (2 nap) – A coaching alapelvei,alaptechnikái.
2. modul (2 nap)- A készségfejlesztő önismereti technikák.
3. modul (1 nap) – Bábus rendszerállítási technikák 
4. modul (2 nap) – A coaching során alkalmazott kreatív módelek
5. modul (2 nap)- Kompetencia fejlesztő és  Eset feldolgozó csoportos  coaching 
6. modul (2 nap) – Neurografika alap önismereti algoritmusok
7. modul (1 nap) –  Gyakorlati vizsga
A résztvevők számot adnak a Coach képzésen elsajátított ismeretekről, készségekről, technikákról, csoportos formában. A résztvevők és a tanárok visszajelzései támogatják a téma integrálását és a coach készségek elsajatítását.

Technikai keretek
Helyszín: Budapest
A képzés időtartama ( 12 képzési nap, 7 modul). A képzési napok között eltelt időben résztvevők a gyakorlatban szereznek tudást, valamint tanulópárokat alakítva támogatják egymást ismereteik folyamatos mélyítésében.

Oktatók:
Carla Galli és dr. Grajczár Zsóka

Képzés Ára: 35000 Ft (Bruttó)
Az első részlet 50.000 forint, melyet alábbi bankszámlaszámra lehet befizetni:
10700244-68669823-51100005 CIB Bank GNG Group KFT.
Jelentkezésedet csak az első részlet befizetését követően tudjuk elfogadni. Ekkor regisztrálunk, és a befizetésről szóló igazolást az általad megadott címre elküldjük.

A képzést elvégző hallgatóink számára – a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően – a képzés elvégzését és a magas szakmai ismeretet igazoló oklevél kerül kiállításra magyar és angol nyelven.

Jelentkezz a képzésre akár már ma!

csoportos_coaching (2)

Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a Coach Képzéshez?

  • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
  • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
  • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
  • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
  • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
  • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
  • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

További képzéseink: egyéni coaching

Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

Jelentkezem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

Könyvajánló

carla_galli_könyvek (2)

Blog

Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

Irány a blog!
Translate »