• Keress bennünket közösségi csatornáinkon is!

Családállítás a párkapcsolatok tükrében

Ez a workshop a családállítás oldaláról szemléli a párkapcsolatokat.
Mégpedig a kapcsolatok rendszereivel és alaptörvényeivel foglalkozik. A párkapcsolaton belüli alapvető olyan kérdésekkel, melyek erősítik vagy gyengítik a kapcsolatokat. Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz, felmenőinkhez, illetve leszármazottjainkhoz kapcsol minket. Úgy látszik, hogy a párkapcsolatokban a boldogság és a siker alapvető kérdése a „szeretet”. Annak ellenére, hogy ez mindenki számára oly természetes, mégis miért gyakran félresikerül egy olyan szépen kezdődő kapcsolat!
Hogyan tudunk ezen segíteni? Hogyan találhatjuk meg a megoldást? Olvass tovább párkapcsolati workshopunkról és igyekszem segíteni Neked!

carla galli akadémia családállítás

“A lényeges kérdés: mi az, amit nem tettem meg, hogy jó legyen? Nem pedig az, hogy mi az, amit nem kaptam meg, hogy jó legyen. Nem mindegy!

Úgy látszik, hogy a párkapcsolatokban a boldogság és a siker alapvető kérdése a „szeretet”. Annak ellenére, hogy ez mindenki számára oly természetes, mégis miért gyakran félresikerül egy olyan szépen kezdődő kapcsolat! A szeretet és a szerelem egy idő után rosszba fordul.
Egyre gyakoribb a súrlódások, a konfliktusok, a hatalmi harcok, rossz viszony a párunk szüleivel és egyre több sérelem. Előbb vagy utóbb a kapcsolatnak vége. Persze, ilyenkor úgy szoktunk védekezni, hogy eltávolodtunk egymástól, nem értjük meg egymást, úgy érezzük, nem vagyunk fontosak a számára, nem is ő volt az igazi, majd a következővel jobban sikerül. És így tovább. Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.
Ha a párkapcsolatokat a család-, illetve a rendszerállítás oldaláról vizsgájuk, amikor figyelembe kell venni a HELY és az ADNI-KAPNI törvényeket. A Hely törvénye azon alapszik: hogy minden egyes családtag kizárólag “a saját helyén” élhet jó életet. Ha nem tudja a saját életét élni, gyökértelenné és stresszessé válik. Élményében hiányzik a gyerek-lét, amit majd nagy valószínűséggel a párkapcsolatában próbál meg pótolni.

Egy jó párkapcsolat fontos eleme az ADNI-KAPNI egyensúly létrehozása.
Ha az egyig ad és a másik csak kap, felborul az egyensúly. Ilyen esetekben keletkezik párkapcsolati feszültség. Ami viszont készteti a másikat, hogy ő is visszaadjon és tegyen egy kicsit többet. Ez arra készteti a másikat, hogy ő is adja meg a tartozását és még valami többet.
Bert Hellinger azt mondja, hogy a sikeres párkapcsolat az ADNI-KAPNI forgalmától függ.
Ha nagy a forgalom-nagy a nyereség, ha kicsi-kis nyereség. Ahhoz, hogy jobban megértsd a párkapcsolatok működéseit, tudnod kell, hogy a szerelem avagy a két ember találkozása mögött mindig egy családi rendszer áll saját törvényeivel, szabályaival. A családhoz való kötődés nagy hatással van a párkapcsolatokra és annak sikerességére, illetve sikertelenségére. A kapcsolatokban nagy szerepe van a szülőkhöz való viszonynak. A nők a nőieségüket az édesanyjuktól hozzák, a férfiak az apától hozzák a férfiasságukat. A női energia a párkapcsolat, a férfi energia a karrier, siker, pénz. Ha ezeket a nézeteket és a módszereket beépítjük a mindennapi életünkbe, boldogabbak, magabiztosabbak és gazdagabbak lehetünk. Sikeresebbek lehetünk a pályánkon, és elégedettebbek leszünk önmagunkkal.
Sok szeretettel várlak ezen a workshopon!
Részvételi díj: 15 000 Ft, ha egy családból ketten jöttök, 10% kedvezmény jár!