Párkapcsolatok workshop

Családállítás a Párkapcsolatok tükrében

2018 március 11 (vasárnap 10.00-18.00)

Ez a workshop a családállitás oldaláról szemléli a párkapcsolatokat. Mégpedig a kapcsolatok rendszereivel és alaptörvényeivel foglalkozik. Párkapcsolaton belüli alapvető olyan kérdésekkel melyek erősítik, vagy gyengítik a kapcsolatokat.
Ezen a napon az önismeretnek azt az aspektusát vizsgáljuk, amely a családi rendszerünkhöz,felmenőinkhez illetve leszármazottainkhoz kapcsol minket.
Úgy látszik, hogy a párkapcsolatokban a boldogság és a siker alapvető kérdése a „szeretet”. Annak ellenére, hogy ez mindenki számára oly természetes, mégis miért gyakran félre sikerül oly szépen kezdődő kapcsolat! A szeretett a szerelem egy idő után rósz viszonya alakul.
Egyre gyakoribb a súrlódások, a konfliktusok, a hatalmi harcok, rósz viszony a párunk szüleivel, egyre több sérelem. Előbb vagy utóbb a kapcsolatnak vége.
Persze, hogy ilyenkor úgy szoktunk védekezni, „hogy eltávolodtunk egymástól, nem értünk egymást, nem vagyok fontos számára, nem is ő volt az igazi majd a következővel jobban sikerül. És így tovább.
Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.
Ha a párkapcsolatokat család illetve rendszerállítás oldaláról vizsgájuk, amikor figyelembe kell venni a Hely és a Kapni-adni törvényeket. A Hely törvénye azon alapszik: hogy minden egyes családtag kizárólag “a saját helyén” élhet jó életet. Ha nem tudja a saját életét élni, gyökértelenné és stresszessé válik. Élményében hiányzik a gyerek-lét, amit majd nagy valószínűséggel a párkapcsolatában fog megpróbálni pótolni.

Egy jó párkapcsolat fontos eleme a Kapni -Adni egyensúly létrehozása.
Ha az egyig ad és a másik csak kap, felborul az egyensúly. Keletkezik párkapcsolati feszültség. Ami viszont készteti a másikat, hogy ö és visszaadjon, és még hozza, tegyen egy kicsit többet. Ez arra készteti a másikat, hogy ö is adja meg a tartozását és még valami többet.
Bert  Hellinger azt mondja, hogy a sikeres párkapcsolat a kapni -adni forgalmától függ.
Ha nagy a forgalom-nagy a nyereség, ha kicsi -kis nyereség (kis pénz- kicsi foci).
Ahhoz, hogy jobban megértsd a párkapcsolatok működésit, tudnod kell, hogy a szerelem  avagy a két ember találkozása mögött- mindig egy családi rendszer áll  saját törvényeivel ,szabályaival. Családhoz való kötödés nagy hatással van a párkapcsolatokra annak sikerességére illetve -sikertelenségire.
A kapcsolatokban  nagy szerepe van a szülőkhöz való viszonya. A nők a nőieségűket az anyuktól hozzak, a férfiak az apától hozza a férfiasságot.  A női energia a párkapcsolat, a férfi energia-karrier, siker, pénz.
Ha ezeket a nézeteket és a módszereket beépítjük a mindennapi életünkbe, boldogabbak, magabiztosabbak és gazdagabbak lehetünk. Sikeresebbek lehetünk a pályánkon, és elégedettebbek leszünk önmagunkkal.

Sok szeretettel várlak ezen a workshopon!

Részt vételi díj: 15000 Ft
Ha egy családból ketten jöttök, 10% kedvezmény jár!
Jelentkezés: info@calagalli.com