SZENVEDÉLYBETEGEK FELÉPÜLÉSÉT SEGÍTŐ PROGRAM

   THERAPY WORKSHOP SZENVEDÉLYBETEGEKNEK

   Nehéz napok, nehéz éjszakák. Állandósuló veszekedések, konfliktusok. Elkeseredettség. Vég nélküli küzdelem, vég nélküli ígéretek. Aggódás. Véget nem érő elbeszélgetések. Újabb ígéretek. Remény és csalódás. Alkohol, egyre több alkohol. Ismerős? A családi életük tönkrement. Úgy érzi nem bírja, nem bírják tovább. Ugye ismerősek ezek az érzések?
   Szeretné visszakapni azt az embert, akivel egykor olyan sok boldog pillanatot élt meg.
   Azt az embert, aki újra kiegyensúlyozott és boldog? Aki élni akar?
   Akinek vannak céljai, és akivel vannak újra pozitív közös élményei a családnak?
   Akivel újra van egy család.

   terápiás műhely

   Hogyan alakul ki a szenvedélybetegség és hogyan szabadulhatunk meg tőle?
   „Új életet akarok kezdeni!”

   A szenvedélybetegek felépülését segítő program helyszíne:
   Swan Lake Pszichoterápiás Központ Balatonfűzfőn.
   A program vezetője: Dr. Schwanner Gábor és Carla Galli.
   Ne adja fel, vegye fel velünk a kapcsolatot: +36706083977

   Deepak Chopra spirituális iró-vezető szerint spirituális kielégületlenségről van szó valamennyi szenvedélybetegség esetében: “a spirituális tudatosság az egyetlen igazi és sokáig érvényesnek bizonyuló válasz a káros szenvedélyektől való függőségre”.

   Az esetek nagy többségében a fejlődő személyiséget gyermekkorban érik azok a hatások, amelyek a szenvedélybetegség kialakulásához vezetnek. Ezek általában korai gyermekkori élmények, pl. a gyermek túl kevés figyelmet, törődést kap szüleitől, nem érzi biztonságban magát, vagy éppen ellenkezőleg, túlságosan védik, és nem tanul meg saját erejében, képességeiben bízni. Kamaszkorban ezek a gyerekek érzelmi problémákkal küzdenek, és sajnos sűrűn előfordul, hogy nem tudnak szüleikhez fordulni segítségért, mert nem jó a kapcsolatuk.
   A széteső családokban élő gyermekek különösen veszélyeztetettek. Gyakran a saját korosztályában találja meg azt az érzelmi támaszt és biztonságot, amit a családban nem. Ha a serdülő olyan társaságba kerül, akik normaszegő, ún. deviáns értékeket követnek, akkor nagy valószínűséggel átveszi ezeket, hiszen ellenkező esetben a csoport nem fogadja be őt. A legtöbb fiatal ezekben a csoportokban kezd el inni, dohányozni, és itt próbálja ki először a drogot is. A kezdeti próbálkozások, kilengések, eltévelyedések után viszont még van több út is a gyermek előtt. A függőség kialakulását nem maga a szer okozza, hanem az csak pótlékként jelenik meg az ember életében, válaszként az elmagányosodásra és örömtelenségre, a mindennapi élet terheinek elviselhetetlenségére. A függőségek kezelésének az a jó útja – mind egyéni, mind társadalmi szinten – ha segítünk a függőnek visszaintegrálódni a közösségbe, ha támogatjuk abban, hogy minőségi, mély és jelentőségteljes kapcsolatot tudjon kialakítani a környezetében élő emberekkel. Hosszú távon a szoros és szeretetteljes kapcsolatok jelenthetik azt a megtartó erőt, ami ahhoz kell, hogy ne legyen szükséges szerhez nyúlni az élet nehézségeinek elviseléséhez.
   A szenvedélybetegek számára az öröm forrása egy fókuszált tevékenységre szűkül, élete ettől függ, látásmódja és érzelemvilága beszűkül, miközben környezete szenved a viselkedése miatt, az érzelmi elmagányosodás, az anyagi-erkölcsi kihasználás és az agresszió miatt. A szenvedélybeteg saját létezését, érzelmi stabilitását, örömét a szenvedélye tárgyával való megéléstől teszi függővé. Életének középpontjába a függőség kerül, mely az egészséges szenvedélyesség torzult megnyilvánulása. Ez a hatalomátvétel, a függőség kialakulása lassan, szinte észrevétlenül történik, a kialakult szenvedélybetegségben viszont a személy már próbálja tagadni saját maga és a környezete előtt is, ezért a leszokást rendkívül megnehezíti a tagadás és a megvonásos tünetek jelenléte.

   MEGOLDÁSORIENTÁLT PROGRAM

   Gondold csak át, hogy hányszor vagy az életben kedvetlen, hányszor élsz át némi szorongást, félelmet, haragot, bosszúságot, szégyent, vagy éppenséggel irigységet. Ezek mind érzelmek, amelyek befolyásolják a döntéseidet. Ráadásul ezek negatív érzelmek, melyek rossz irányba visznek.
   A Program arra hivatott, hogy a tudattalanban lévő érzelmeinket tudjuk megtanulni kezelni, és elkezdeni átkódolni a számunkra fontos célok megteremtését segítő irányba.

   Nem kell, hogy beleragadjon a problémába! Szeretne megszabadulni tőle? Szeretne újra kiegyensúlyozott, fitt és energikus lenni? Szeretne magabiztos, boldog életet élni?

   Ez a csoportos műhely hatékonyán megszabadít az életedet megkeserítő mintáktól, negatív viselkedéstől és mély lelki blokkoktól, lehetőséget ad, hogy a múltból hozott negatív mintákat, hiteket, meggyőződéseket tudd feldolgozni és megoldani. A hatékonyság és készségfejlesztő foglalkozások alkalmával a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére.

   carla galli2

   Jelentkezz akár már ma terápiás műhelyünkbe!

   csoportos_coaching (2)

   Miért válaszd Carla Gallit?

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony pszichológiai tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs típust, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: integrált coach képzés

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!