EGYÉNI TANÁCSADÁS

   EGYÉNI  NUTRITION-COACHING  CARLA GALLIVAL

   A TEST A LÉLEK TEMPLOMA – ahogy a mondás is tartja. Biztos vagyok benne, hogy ezt mindenki ismeri. Azonban, általánosságban véve, mégsem az tükröződik a társadalmunkon, hogy ezt a mindennapokban is gyakorolnánk. Mi tesz jót a bőrünknek, mi tesz jót a gyomrunknak, mi tesz jót az anyagcserénknek? Hogyan kellene táplálkoznunk, hogy az nekünk a legjobb legyen? Kérdések, amikre a választ a legtöbb esetben saját magunknak kell felkutatnunk. 🥗 Ha Téged is foglalkoztat ez a kérdés és szeretnél motiváló társakat, ötleteket, jógával és étkezéssel kapcsolatos praktikákat olvasni, akkor ez a csoport Neked szól.

   Minden mögött van egy történet, ami rólad szól. 

   HEALTHY AGING Projekt

   A KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLET

   és sejtszintű molekuláris táplálkozás előnyei 

   Általában mindnyájan tudjuk, hogy a leggyakrabban saját magunkat akadályozunk a boldog, egészséges  és sikeres életben. Sajnos kevés ember igazán tudja megtalálni a problémája okát és ha kell, szembe nézni azzal.

   A Kiegyensúlyozott élet projektnek  nem a fogyás a lényege, hanem a tudatos táplálkozás, az  új élet szemlélet és az új élet stílusra való tanulás. Hiszen sürgősen változtatni kell az étkezési szokásainkon.  Megtanítjuk, hogy  hogyan táplálkozz egészségesen ahhoz, hogy meghosszabbítsd a fiatalságod és sépséged bármelyen életkorban.

   Elgondolkodtál már azon, hogy miért nő olyan gyorsan a wellness tanácsadók iránti kereslet?

   Mert az emberek egyre gyakrabban  inkább azon gondolkoznak, hogy hogyan hat rájuk az, amit naponta esznek.  Hogy mi a különbség a között, hogy eszem és mi az, hogy egészségesen és tudatosan táplálkozom.

   Csatlakozz és megtanítjuk megváltoztatni  az étkezési szokásaidat és megszabadulni a szénhidrátfüggőségtől.

   Gyakran Ismételt Kérdések:

   És ha nem tudok semmit a kiegyensúlyozott étrendről, tanulhatok?
   De mi van, ha már mindent tudok az egészséges életmódról , akkor minek ez nekem?
   Eddig már sok diétával próbálkoztam, nem hiszem, hogy sikerülni fog!

   Mi az aktív tevékenységet választjuk, és fokozatosan kezded megszokni, hogy a Kiegyensúlyozott életmód nagyszerű!!!!!

    

   Kinek ajánlott ez a program?
   Minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy rendet tenne az életében, mert
   • nem érti a „rosszul” működő a családi és társkapcsolati viszonyait
   • szeretne változást érzékelni, harmóniát, egyensúlyt tapasztalni az életében
   • szeretné a helyét, társát, életcélját megtalálni (kitagadott, kirekesztett, megbélyegzett „fekete bárány” a családban)
   • szeretné a saját, családi rendszerét tisztábban látni.

   Nyilatkozat
   Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító és önismeret fejlesztő tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

   Jelentkezz a tanácsadásra akár már ma!

   csoportos_coaching3

   Miért a Carla Galli Akadémiát válaszd a  képzésekhez?

   Fókuszban a személyiség!

   • Carla Galli 25 év tapasztalatával rendelkezik.
   • A fejlesztéshez szükséges hatékony  tudással rendelkezik, jó néhány egyéni motivációs módszert, stresszkezelési technikát, karrierfejlesztésre szolgáló modellt ismer és egyénre szabottan használja ezeket a módszereket.
   • Pontos tájékoztatást ad az általa képviselt módszertanról, modellekről, saját szakterületeiről.
   • Eredményességének garanciája: érettség, jó megfigyelőképesség, magas és pozitív energiaszint, analizáló képesség, optimizmus, lelkesedés, érdeklődés, érzékenység, empátia, tapintat, nyitottság, rugalmasság, kitartás, kreativitás, hitelesség, jó időbeosztás, etikus magatartás, magas színvonalú és professzionális munka iránti elkötelezettség.
   • Referenciáit rangos cégek és magánszemélyek garantálják.
   • Számára fontos a folyamatos önfejlesztés, tanulás, ezért folyamatosan képezi magát, jelen van a szakmai eseményeken, a szakmai hírekkel kapcsolatban mindig napra kész.
   • Különleges inspirátorként, katalizátorként működik képzésein, ahol a résztvevők kivétel nélkül elindulnak a sikeres, teljes élet útján.

   További képzéseink: egyéni coaching

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   Könyvajánló

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!
   Translate »