AZ ÖRÖK FIATALSÁG TALÁN NEM LÉTEZIK, DE A FOLYAMAT LASSÍTHATÓ!

   Megtörténik az emberrel, hogy egy napon belenéz a tükörbe, s el sem tudja képzelni, hova lett az a fiatal, jó alak, friss és üde test. Amit látunk, az kissé fáradt, s közel sem tökéletes. Gyorsan telnek a napok, sok a tennivaló, az elme állandóan maximumon jár. Ennek soha nem lesz jó vége.

   A 40. év vízválasztó, ez a küszöbkorosztály, de a kronológiai / szubjektív életkor csak egy szám!

   A cél: foerver young!

   Az ötvenes nő, aki elsősorban a munkájára fókuszál, és egzisztenciálisan is jobb a helyzete,  a maradék szabadidejét színesebben szeretné eltölteni. Siker, önmegvalósítás és anyagi jólét motiválja. 

   Ami a biológiai időhöz való viszonyukat illeti, az ötvenes nőknél szociológusok kétféle trendet figyeltek meg:

   Ismert az „örök fiatalok” trendje, amelynek uralkodó értéke a fiatalság: aki ezt vallja, az küzd az idő múlása ellen, és erre hajlandó sokat áldozni is.  Az öregedéssel járó kellemetlen tüneteket nem tűri, hanem igyekszik csökkenteni. Ide kapcsolódik a testtudatosság: ez az a generáció, amelyben erős az egészséges életmód iránti érdeklődés és elkötelezettség.

   A másik irányvonal ennek az ellenkezője, a „vállald a korod” gondolat mentén él: elfogadja a természet törvényeit, ugyanakkor már megvan a lehetősége arra, hogy ne legyen azok játékszere.

   carla galli2

   REJUVENÁCIÓ ANTI-AGING MESTERPROGRAM

   Stúdióban, melynek célja, hogy az emberekhez közelebb vigye a Reyuv Anti-aging szolgáltatást,egy helyen áll rendelkezésére a diagnosztikai eljárások és terápiák sora, a rehabilitációs kezelések és a szépészet széles körű lehetőségei. Olyan szakterületeket igyekszünk szakmai egyetértésben összevonni, melyek nem csak fizikai, hanem szellemi és mentális szinten is egyaránt segítenek testi, lelki harmóniád, egészséged és szépséged visszaszerzésében és megtartásában.

   Bízunk abban, hamarosan személyesen is megtapasztalhatod kibővült szolgáltatásaink körét és színvonalát, amely jelenleg Budapest exkluzív központjában a fent felsoroltakat  egy helyen, családias környezetben és a lehető legmagasabb hozzáértéssel kínálja

   Rejuv Anti aging program főbb elemei:

   Állapot felmérés – testösszetétel elemzés, testsúly, bmi, fat, age scenner, szükség szerint labor
   Táplálkozási program – makro és mikroelemek szupplementációs tanácsadás személyreszabottan
   Életvezetési  tanácsadás – érezd jól magad, ellazulás, érintés, szeretet, stresszoldó techn. életstílus
   Mentális, személyrészabot foglálkozások– coahing, agy edzés, kihívások,
   Kozmetológiai,  szépészeti kezelések
   Közérzetjavítás – masszázs, szauna, stb…
   Fogyasztó kezelés – legkorszerűbb, nem műtéti eljárással, orvos által végzett zsírbontó kezelés

   A rejuv program a fiatalításról, a minél tovább fiatalnak maradni cél eléréséről szól. De vajon, a sok fiatalságot, szépséget, egészséget ígérő program közül, milyen szempontok alapján érdemes ezt választani? A rejuvenáció (visszaifjodás) a mai tudomány fényében már nem utópia. Ám az orvostudomány, a filozófia, a pszichológia és a szociológia mellett sem elég pusztán a torna ahhoz, hogy rejuvenációs sikereket érjünk el, mert a vezető szerep elsősorban az Életstílus változtatásának tulajdonítható.

   A laikus ember nem is gondolná, hogy az egészséges Életmód kellő mértékű gyakorlása a vitális erők fokozása révén nemcsak életünket hosszabbítja meg, hanem munkaképességünket, kitartásunkat, testünk frissességét annyira megóvjuk, hogy tapasztalatok szerint idős emberek átlag tíz-húsz évvel fiatalabbnak látszanak valódi koruknál…
   Sürgető szükség van tehát arra, hogy mindenki, lehetőleg még fiatal korában elsajátítsa azokat az ismereteket, melyek az ifjúság lehető legteljesebb megőrzéséhez szükségesek

   Nagyon sok téves szemléletünk van az étkezéssel, a pihenéssel, a regenerálódással kapcsolatban.  Az életünk észrevétlenül lenyomatok és hibás programok mentén működik jól-rosszul.  Meg kell állapítanunk, hogy a siker önmagában nem hoz tartós boldogságot. Életünk minden elemének, minden területének harmonikusnak kell lennie ahhoz, hogy élvezni tudjuk az élet teljességét. Beteg testben, depressziósan, esetleg túlsúllyal – amelyet próbálunk elveszíteni, de nem tudunk tartóssá tenni -, ez lehetetlen. Ehhez járulhat még magánéleti, szakmai sikertelenség, vagy egyszerűen az, hogy nem találjuk önmagunkat, nem vagyunk összehangolva minden részünkkel.

   Ez a szisztematikusan felépített módszer, mondhatjuk, minden oldalról támogatja a megifjodást, külső és belső szinteken.

   Programunk minderre sokrétű megoldással szolgál. Ha belevágsz, mi kézen fogunk és segítünk. Látogass el velünk egy új világba, ahol új horizontok nyílnak meg, ahol elhiszed,hogy lehetséges az újjászületés….

   Lépjünk be együtt a szépség és egészség harmadik dimenziójába!

   …mert nem elég fiatalosnak lenni, fiatalnak kell látszani.

   A program elemei:

   stresszoldás, önismeret, konfliktuskezelés, életvételi ismeretek, párkapcsolati megoldások, méregtelenítés, étrend, fiatalító arc- és testkezelés.

    

   A rejuvenáció nem utópia
   A rejuv program a fiatalításról, a minél tovább fiatalnak maradni cél eléréséről szól.

   A belső egyensúly fontosságáról és a rejuvenációról

   Ma van életed hátralévő részének első napja
   Ha  belevágsz, mi kézen fogunk és segítünk. Látogass el velünk egy új világba, ahol új horizontok nyílnak meg, komoly szakember gárda és egy olyan gyönyörű, modern környezet várj, ahol elhiszed, hogy lehetséges az újjászületés…Központ, melynek célja a szokatlan helyszínnel, hogy az emberekhez közelebb vigye a Reyuv Anti-aging szolgáltatást.
   Egy helyen áll rendelkezésére a diagnosztikai eljárások és terápiák sora, a rehabilitációs kezelések és a szépészet széles körű lehetőségei. Olyan szakterületeket igyekszünk szakmai egyetértésben összevonni, melyek nem csak fizikai, hanem szellemi és mentális szinten is egyaránt segítenek testi, lelki harmóniád, egészséged és szépséged visszaszerzésében és megtartásában.

   A rejuvenáció (visszaifjodás) a mai tudomány fényében már nem utópia. Ám az orvostudomány, a filozófia, a pszichológia és a szociológia mellett sem elég pusztán a torna ahhoz, hogy rejuvenációs sikereket érjünk el, mert a vezető szerep elsősorban az Életstílus változtatásának tulajdonítható.

   Carla Galli rejuvenációs mesterprogramjának egyik legfőbb eleme a belső egyensúly.
   Ennek fontosságáról Carla Galli beszélgetett Dr. Schwanner Gáborral, aki rehabilitációs pszichiáter, pszichoterapeuta, családorvos, a Swan lake pszichoterápiás magánklinika tulajdonosa.

   Ungár Anikóval beszélget Carla Galli a Rejuvenációról
   A rejuvenáció örök téma. Mindenkit foglalkoztat az a kérdés, hogyan maradhatnánk minél tovább fiatalok testben, lélekben és nem utolsó sorban szellemileg is. Nincs hitelesebb válaszadó, mint az, aki nem csak beszél róla, hanem meg is valósítja.

   Az orvostudomány, a filozófia, a pszichológia és a szociológia mellett sem elég pusztán a torna ahhoz, hogy rejuvenációs sikereket érjünk el, mert a légzésnek az a formája, melyet a jógában megismerhetünk, kifogyhatatlan erőforrás. A laikus ember nem is gondolná, hogy a vitális erők fokozása révén nemcsak életünket hosszabbítja meg, hanem munkaképességünket, kitartásunkat, testünk frissességét is megóvja. Sürgető szükség van tehát arra, hogy mindenki, lehetőleg még fiatalabb korában elsajátítsa azokat az ismereteket, melyek az ifjúság lehető legteljesebb megőrzéséhez szükségesek.

   Érdeklődj a rejuvenáció mesterprogramról!
   Töltsd ki az űrlapot és küldd el nekünk!

   További képzéseink: egyéni coaching

   Jelentkezz mielőbb erre az egyedülálló és különleges tematikájú coach képzésre! Saját oktatási program, 25 év tapasztalata és kiváló oktatók a Carla Galli Akadémián!

   Jelentkezem

   Hírlevél feliratkozás

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Carla Galli Akadémia legújabb képzéseiről és újdonságairól! Havonta egy alkalommal keresse postaládájában levelünket!

   KÖNYVAJÁNLÓ

   carla_galli_könyvek (2)

   Blog

   Kattints át Carla Galli blogjára! Friss és építő gondolatok minden héten!

   Irány a blog!