HoooPonoPono és a Neurografika kapcsolata – videóanyag

9.900 Ft

A sajnálom, kérlek, bocsáss meg nekem, köszönöm, szeretlek szavak egyszerű, de folyamatos ismétlésével elérhető, hogy a módszer gyakorlója a jelenben tartsa magát, elméje ne vigye el a múltba vagy a jövőbe. Így mentesül a stressztől, az aggodalmaktól és a problémákba való beleragadástól. A módszer lényege FELELŐSSÉG vállalása mindenért, amit tettél és ami történt veled az életben. A Ho’oponopono az ürességbe visz bennünket, zéróra, így az Inspiráció is megjelenik az életünkben, hogy vezessen bennünket. Így lehetünk a megfelelő időben a megfelelő helyen.

A videó anyag egy elhangzott szeminárium, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal.  A megvásárolt videó 30 napig, több vásárlása esetén 3 hónapig visszanézhető!

 

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

Az eurorajzolás az önismeret egyik módja. A neurografikai foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat.Végül is nem hiába hívják ezt a neurografikat „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HoooPonoPono és a Neurografika kapcsolata – videóanyag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »