Találkozás a védő ANGYALODDAL – videóanyag

4.999 Ft

Hogyan erőt meríthetjük az angyalokból, hogyan őrizhetjük meg és nyilváníthatjuk meg a belső fényünket, és megoszthatjuk az emberekkel.
Az Angyaloknak jut a legnemesebb, legmagasabb szintű feladat., a halandó terelgetése földi útja során.
Az embernek mindig szüksége volt magasabb szintű teremtményekre, hogy saját kicsinyes világából feltekinthessen a végtelenbe.
Ha a szellemi utat járod, ha a lelki fejlődés is fontos, akkor a fizikai örömök mellett, hívhatod a segítő Angyalokat.
Az angyalok mindenkihez örömmel jönnek. Csak kerni kell és elfogadni a segítségüket. Ha segítségüket kéred, ez az imával egyenlő. Az Angyalok éjjel is dolgoznak és segítenek, ha kéred és hívod is őket. Az alomban nyitottan a tudatunk és az egónk ellenállása is megszűnik. Számíthatsz arra, hogy intenzívebb almaid lesznek.
A videó anyagok elhangzott szemináriumok, melyet a vásárlást követően 24 órán belül küldünk meg e-mail-en és már el is kezdhetsz ismerkedni a módszerrel azonnal!
Kategória:

Leírás

Hogyan működik a Neurografika?

A Neurografika az önismeret egyik módja. A foglalkozások hozzájárulnak új idegi kapcsolatok kialakulásához agyunkban. Ennek köszönhetően ötleteket generál, a szervezetünk pedig forrásokat keres ezek megvalósításához. Így a neurografikai módszerek lehetőséget adnak arra, hogy új minőségben, megújult érzelmekkel és régi problémák megoldásának megközelítésével fejezzük ki magunkat. Végül is nem hiába hívják a neurografikát „grafikus meditációnak”. Ugyanakkor nem igényel művészi tehetséget és speciális felkészültséget.
A technika rendkívül egyszerű és hatékony!
A neurografika egy segédeszköz és semmiképpen sem helyettesíti a professzionális pszichológiai vagy orvosi segítséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Találkozás a védő ANGYALODDAL – videóanyag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »